2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Günaydın kızlar
1 saat önce aradılar hastaneden embriyoyu bir gün daha izleyeceklermiş transfer yarın olacakmış.
Hazırlamıştım kendimi bugün olacak diye ama bundada vardır bir hayır
canım çok daha iyi 4. gün embriyosu olacak demek maşallah gelişiyor annesi
çok sevindim beklemek zor biliyorum ama maşallah bak nasıl kendini kanıtlıyor maşallah

benimde 3. gün embriyolarım var benimkilerde çözülecek transferde dr 4. gün transferi olabilir demişti duruma göre

Amin canım haberdar ederim inşallah guel haberler almak nasip olur ölüyorum tedirginlikten

Günaydın kızlar
1 saat önce aradılar hastaneden embriyoyu bir gün daha izleyeceklermiş transfer yarın olacakmış.
Vardır bir hayır inşallah güzel sonuçlanır

Canim ben tedavimde 1 ay oncedinde basladim ve 3 aya yakin kullandim 3×1 olrak hic bir yan etkisini görmedim benim cok yumurta toplaniyodu ama 5. Gune hep 1kaliyodu havuz yaptik 3.tedavimde ignele ek femara kullandim 4. Tedavimde klomen kullandim bence doktorun en iyisini bilir terettut yasama

Amin canım haberdar ederim inşallah guel haberler almak nasip olur ölüyorum tedirginlikten
tüp bebek sürecinde iki stresli nokta bu süreçte biri embriyo gelişim süreci opu sonrası
birde transfer sonrası tuttu tutmadı bekleme süreci

güzel haberler alaçağız inşallah

İnşallah canım burda ard arda güzel haberler verelim..Diğer arkadaşlara da umut olsun ve onlardan da güzel haberler alalım innnşallah..
Transfer oldun mu canm?
@GlySn canm sen ne yaptin transfer oldun mu?Allah kolaylik versin..Bebişler sıkı sıkı tutunsun inşallah..

Günaydın kızlar
Olsun canm hayırlısı olsun..Yarına da bişey kalmamış.İnşallah sonu hayırlı olur güzel olur canm..

Kızlar size moral olsun

"Yapılan araştırmalara göre tüp bebekte diğer mevsimlerle karşılaştırıldığında ilkbahar aylarında döllenme oranının 1.5 kat fazla olduğu gözlenmiştir" diyen Prof. Dr. Fıçıcıoğlu, "Döllenme, yumurta ve embriyo kalitesi açısından önemli östradiol hormonunun kadınlarda bahar aylarında daha yüksek seviyede olduğu tespit edilmiştir.

Bu nedenle bu aylarda tedavilerin daha başarılı sonuçlar verdiğini görülüyor" şeklinde konuştu.

Aaa bu gercek olabilir benim eylulden beri yapilan tedavimde en cok bu ay yumurta toplandi ve döllenme oldu

canım maşallah maşallah hadi hayırlısı ile kavuş kuzuna inşallah sıkı sıkı tutunur sana arkadaşım

Oo maşallah kuzum hadi gözün aydın insallah hepside 3. Gune gelir geride donmusunda olur ve sana sımsıkı tutunur

Hayırlı olsun canım inşallah hepsi 3.güne ulaşır ve dondurulmuş embriyoların olur :)
Benimde yarın 09.30da inşallah transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…