- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #16.281
canım çok daha iyi 4. gün embriyosu olacak demek maşallah gelişiyor annesiGünaydın kızlar
1 saat önce aradılar hastaneden embriyoyu bir gün daha izleyeceklermiş transfer yarın olacakmış.
Hazırlamıştım kendimi bugün olacak diye ama bundada vardır bir hayır
Amin canım haberdar ederim inşallah guel haberler almak nasip olur ölüyorum tedirginliktencanım benim transfer herşey yolunda giderse 19-21 mart arası olur inşallah canım
şükür güzel gidiyor süreç allah sonunda güzel duygular yaşamayıda nasip eder inşallah
embriyolar için aradıklarında haber et canım
Vardır bir hayır inşallah güzel sonuçlanırGünaydın kızlar
1 saat önce aradılar hastaneden embriyoyu bir gün daha izleyeceklermiş transfer yarın olacakmış.
Canim ben tedavimde 1 ay oncedinde basladim ve 3 aya yakin kullandim 3×1 olrak hic bir yan etkisini görmedim benim cok yumurta toplaniyodu ama 5. Gune hep 1kaliyodu havuz yaptik 3.tedavimde ignele ek femara kullandim 4. Tedavimde klomen kullandim bence doktorun en iyisini bilir terettut yasamaCanim cevabın için çok teşekkür ederim benim 3.tedavi olacak aslında degerim kötü çıkmadı ama doktor faydası olabilir diye verdi. Kullanmaya bugün başlayacağım ama aklımda tereddutler var sen ne kadar süre kullanmıştım ve Yan etkileri olmusmuydu
tüp bebek sürecinde iki stresli nokta bu süreçte biri embriyo gelişim süreci opu sonrasıAmin canım haberdar ederim inşallah guel haberler almak nasip olur ölüyorum tedirginlikten
İnşallah canım burda ard arda güzel haberler verelim..Diğer arkadaşlara da umut olsun ve onlardan da güzel haberler alalım innnşallah..Aynen su olayını bende geçen sefer dediğin gibi yapmıştım ama 20 dk anca dayandim transfer saatinde almadık lari için iyice sıkıştim çünkü tuvalete gitmek falan bahane aslında ama insanın içi rahat etsin sonra ondan olmadı bundan olmadı deyip duruyoruz. Bende iki üç gün evde geçircem sonra ise bakalım hakkımızda hayırlısı olsun .saol canım cevapladigin için dediğin gibi anca biz birbirimızı anlar , destek oluruz.sende hep güzel düşün güzel şeyler olsun 10 gün sonra güzel haberler vermen dileğiyle
Amin canım Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin inşallah..İnşallah senin de güzel haberlerini okumak nasip olur..Inşallah sımsıkı tutunur sana sağlıkla güzel bir hamileleik gecirirp sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Olsun canm hayırlısı olsun..Yarına da bişey kalmamış.İnşallah sonu hayırlı olur güzel olur canm..Günaydın kızlar
Aaa bu gercek olabilir benim eylulden beri yapilan tedavimde en cok bu ay yumurta toplandi ve döllenme olduKızlar size moral olsun
"Yapılan araştırmalara göre tüp bebekte diğer mevsimlerle karşılaştırıldığında ilkbahar aylarında döllenme oranının 1.5 kat fazla olduğu gözlenmiştir" diyen Prof. Dr. Fıçıcıoğlu, "Döllenme, yumurta ve embriyo kalitesi açısından önemli östradiol hormonunun kadınlarda bahar aylarında daha yüksek seviyede olduğu tespit edilmiştir.
Bu nedenle bu aylarda tedavilerin daha başarılı sonuçlar verdiğini görülüyor" şeklinde konuştu.
AminAmin canım Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin inşallah..İnşallah senin de güzel haberlerini okumak nasip olur..
A anneveoglusu ve diğer kizzzzlar biraz önce aradılar 7 yumurta toplanmış.5 tanesi döllenmiş.persembe 13.30 da transfer varGünbegün değişiklik oluyor kaliteleri ogun belli olur dedi.. 3.Gün transferi olacak inşallah.
Amin canım Allah razi olsunMasallah :)
Hadi gözün aydin
Hepsi saglikli devam eder insallah
A anneveoglusu ve diğer kizzzzlar biraz önce aradılar 7 yumurta toplanmış.5 tanesi döllenmiş.persembe 13.30 da transfer varGünbegün değişiklik oluyor kaliteleri ogun belli olur dedi.. 3.Gün transferi olacak inşallah.
Oo maşallah kuzum hadi gözün aydın insallah hepside 3. Gune gelir geride donmusunda olur ve sana sımsıkı tutunurA anneveoglusu ve diğer kizzzzlar biraz önce aradılar 7 yumurta toplanmış.5 tanesi döllenmiş.persembe 13.30 da transfer varGünbegün değişiklik oluyor kaliteleri ogun belli olur dedi.. 3.Gün transferi olacak inşallah.
Hayırlı olsun canım inşallah hepsi 3.güne ulaşır ve dondurulmuş embriyoların olur :)A anneveoglusu ve diğer kizzzzlar biraz önce aradılar 7 yumurta toplanmış.5 tanesi döllenmiş.persembe 13.30 da transfer varGünbegün değişiklik oluyor kaliteleri ogun belli olur dedi.. 3.Gün transferi olacak inşallah.
bu forumda bahçeçiden yakın zamanda 4. gün embriyosu ile gebe kalan arkadaş var darısı sana olsun inşallahHayırlı olsun canım inşallah hepsi 3.güne ulaşır ve dondurulmuş embriyoların olur :)
Benimde yarın 09.30da inşallah transferim
Maşallah hepsi de sağlıkla büyürler inşallah.A anneveoglusu ve diğer kizzzzlar biraz önce aradılar 7 yumurta toplanmış.5 tanesi döllenmiş.persembe 13.30 da transfer varGünbegün değişiklik oluyor kaliteleri ogun belli olur dedi.. 3.Gün transferi olacak inşallah.
Hayırlı olsun canım inşallah hepsi 3.güne ulaşır ve dondurulmuş embriyoların olur :)
Benimde yarın 09.30da inşallah transferim