2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ara ara aklıma geliyordun canım. çok geçmiş olsun. inşallah rabbim bir daha bu acıyı göstermez
tüp bebek sürecinemi giriyorsun arkadaşım

Teşekkür ederim canım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün, göbüşünü şişirsin

A anneveoglusu rahimde birsey cikmamasi güzel haber
Neden Şubat dedi ocak degil?
Bir de sorabildinmi hepsini 5. Gune bekletmesi konusunu
canım miyonun alındığı yerde çukurluk var onun rahim dokusu ile dolması gerek dedi
şubat adetinde 2. gün gel tranfere hazırlanalım dedi
sordum embriyo işini de 8 embriyodan 3ü iyi kalite olduğu diğerlerinde de yavaş gelişim gözlendiği bildirildi ve bunun üzerine embriyolog ile 3 tanesinin dondurulmasına 5 tanesinin 5. güne gitmesi konusunda karar verdik dedi. yavaş gidenlerden 5. güne giden olmadrı malesef dedi. en baştan olması güzel olurdu elbet ama yaşınız ve embriyolog ile bağlantı sonrasında 3. günde dondurulmasını karar verdik dedi. 5. güne bir tanesi kesin gidecek buna inanıyorum hatta 3nü bile 5. gün embriyorusu olarak göreceğimize inanıyorum dedi. Eşimle karar aldık dr güvenip artık altını üstünü aramayacağız ne ise onu kabul edeceğiz.

Bu progestan iğne nin agrisi dindiricek birsey Biliyormusunuz

canım kız kardeşimde bu süreçten geçti o ilaçları koruma amaçlı verilen buz varya onu iğneden 15 dk sonra tutardı o iyi gelirdi dr söylemiş onada acıbademde yaptırdı oda tüp bebeği

canım kız kardeşimde bu süreçten geçti o ilaçları koruma amaçlı verilen buz varya onu iğneden 15 dk sonra tutardı o iyi gelirdi dr söylemiş onada acıbademde yaptırdı oda tüp bebeği
Ay deneyim bnde ozmn inşallah ise yarar valla oturup ağlamak istiom

N Nazliko merhaba
Bizim de en merak ettiğimiz konu bu
Sebepsiz infertilite ( bi sebebi var biz bilmiyoruz esasında)
Anket nerede? Doldurmak isterim

ara ara aklıma geliyordun canım. çok geçmiş olsun. inşallah rabbim bir daha bu acıyı göstermez
tüp bebek sürecinemi giriyorsun arkadaşım
Sağol canım, Allah hiçbirimize bu yolda acılar yaşatmasın benim içinde bu son olsun inşallah, evet aralık reglimle tüp bebek Dr la görüşücem başlayalım derse başlıycam, başlarsak benim de şubat ayında transfer olur beraber gün sayar güzel haberler alırız inşallah.sen de önemli aşamaları sorunsuz atlatmışsın çok sevindim senin adına.

ALLAH RAZI OLSUN AMİN ARKADAŞIM İNŞALLAH ŞUBATTA BEKLERİZ GÜZEL HABERLER VERİRİZ BİRBİRİMİZE

İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Hayırlı olsun canım, çok güzel bir haber ben de inşallah aralıkta Antalya tüp bebekte tedaviye başlıycam sizlerin pozitif sonuçları beni daha da umutlandırıyor, değerinde yüksek değil gayet normal olması gereken bu aslında, kötüyü düşünme hep güzel düşün nolur, şuan ki psikolojin çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…