2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

3 koydurman mantikli Arse82 sansi artırmış olursun
Dogru karar bencede

Dusunemiyorum 3 tane ne güzel olurlar :))

Hepsi tutarsa naparsin :))

Allah kimseye yaşatmasın canım sen de biliyorsun o zaman dış gebelik çok zor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz

Hem de ne zor anlatilmaz ben ikinci dış gebeligimi doğu görevi yaptığımız Bitlis'te geçirdim araki doktor bulasin derdinden anlayan yok. Vana gittik doktor aramaya ilk dedikleri şey tüpleri almak zorundayiz . Bursa'daki doktorumu arıyorum: sakın ameliyat olma son ana kadar bekle tüplerin patlarsa ameliyatı kabul et aksi halde dayan diyor. İşin kötü tarafı deger 15000 i gecti kalp atışı var çok gec fark edildi çünkü iki günde iki katına cikiyordu ilginç bi şekilde 7 hafta kese gorelim diye bekledik normal katlaninca 2 hafta da doktor aradık ne kötü günlerdi ne aci gözyaşı dolu günler Rabb'im bi daha yasatmasin kimselere vermesin bu derdi inşallah

Amin canım benim okurken gözlerim yaşardı, gerçekten kimse yaşamasın umutla bebeğini beklerken birden aldığın haberle ondan kurtulmaya çalışıyorsun çok acı. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar bu antalya merkezden hamile kalanlar
Bize tek tek ne yediniz ne ictiniz
Ne ilac kullandiniz
Taze mi dondurulmusmuydu
Herseyi yazin
Bi da bastan anlatin bakim :))
Ben perşembe günü güzel sonucumu alıyım a’dan z’ye yazıcam inşallah çünkübi de benim embriyo kalitem iyi değildi

Son yumurtaya gelmeden kazanirsak bu zaferi tadindan yenmezz :)))
Benim en kötü senaryom son yumurta ondan önce olursa dediğin gibi süperkulade olur,biz hepimiz kazanıcaz bu savaşı Allahın izniyle ha ilkinde ha en sonuncuda ama olacak kimse umudunu yitirmesin yüce rabbim bizide hiç yoktan var etti hepimiz bir mucizeyiz sonuçta

Merhabalar, harika bir grup olmuş, herkesin birbirine destek olmasını ümit ederim. Ben kadında infertelite üzerine uzmanlaşmış bir psikoloğum. Şuanda doktor arkadaşlarımız ile sebepsiz (açıklanamayan) kısırlığın psikolojik sebepleri üzerinde bir çalışma yürütmekteyiz. Çalışmamızın sonuçlarıyla birçok kişiye umut olacağız. İsmini belirtmeden anketlerimize katılıp destek olmak isteyen arkadaşlar varsa çok memnun oluruz ve onlara kendi tedavi süreçleri için bir seanslık danışmanlık hediye etmek isteriz. Cevaplarınızı bekliyorum :)

Günaydın kızlar
I ilurbe07 hayırlı olsun canım aklına kötü şeyler getirme Allahın izniyle sonu güzel olacak :)
Y yasemin hafsaaa hayırlısıyla al gel bebeklerini inşallah :)
A anneveoglusu gözün aydın canım rahimde birşey çıkmamış...Bir aşamayı daha atlattın hayırlısıyla şubatta gelsede alsan bebişlerini sağlıkla

çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun
ocaga alıştırdım kendimi artık şubata kadar bekleyeceğiz geç olsunda güç olmasın

sen nasılsın arkadaşım

Kızlar bugun benden hepinize güzel bir haber ozaman.bebeğimin kesesini gördük bugun
canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin
benim dr miyonu aldığım yerde boşluk var rahim dokusu doldurmalı orayı dedi
yapışıklık yokmuş şükür buna sevindim artık görüşmeye gerek yok şubat adetinin ikinci gün gel dedi
tranfer şubatta olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…