- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.661
çalışıyom ben personellerle uğraşmaktan imanım gevredi bu gün :) ve çook soğuk sen neler yapıyon canımmerhabalar afiyet olsun herkese nerdesiniz huuu
çok sessizleşti bugün burası
Benim yerimede uyu canım ayy bu hafada koltukta uzanacan sehpata yiyecekler televizyon üstünde bataniye off off canım çektiBende de sürekli bir uyku hali doyamadım uyumalara bu keratalar çok yoruyor beni çok
bende şimdi rahatladım sabahtan yoğundumçalışıyom ben personellerle uğraşmaktan imanım gevredi bu gün :) ve çook soğuk sen neler yapıyon canım
Benim yerimede uyu canım ayy bu hafada koltukta uzanacan sehpata yiyecekler televizyon üstünde bataniye off off canım çekti
Amin canim insllh ama ne yalan soylim kendimden hic umidim yok.Hic korkma canim Allah korucak onu. Insllh saglicakla tamamlicaksin iyi dusun iyi olsun insllhİnşallah sen de pozitifi görürsün daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde sonunu getirirsin canım. Değerim biraz yüksek dış gebelik öyküm de var korkuyorum inşallah normal devam eder
Tamam canım ben iyi düşüneyim iyi olsun ama sen de iyi düşün iyi olsunAmin canim insllh ama ne yalan soylim kendimden hic umidim yok.Hic korkma canim Allah korucak onu. Insllh saglicakla tamamlicaksin iyi dusun iyi olsun insllh
İkinci kan sonucunu aldım azönce negatif yine üzerine Bi kahve yaptım Bi de çikolata koydummerhabalar afiyet olsun herkese nerdesiniz huuu
Canım benim ya çok tatlısınİkinci kan sonucunu aldım azönce negatif yine üzerine Bi kahve yaptım Bi de çikolata koydum
Sağol canım Rabbim büyük Bi kapıyı kapattı hangi kapıyı açacak vardır Bi hayır mutlakaCanım benim ya çok tatlısıninşallah bu pozitifliğin sana pozitifi getirir en yakın zamanda
İyiyim arkadaşım yılbaşından sonra tekrar tedaviye başlayacağım inşallahçok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun
ocaga alıştırdım kendimi artık şubata kadar bekleyeceğiz geç olsunda güç olmasın
sen nasılsın arkadaşım
Valla okulda öğrencilerimle vakit geçirmeye çalışıyorum :)merhabalar afiyet olsun herkese nerdesiniz huuu
Hep böyle pozitif olun :) Rabbim elbet verecektirİkinci kan sonucunu aldım azönce negatif yine üzerine Bi kahve yaptım Bi de çikolata koydum
canım iyi yaparsın..kızlar merhaba benim ve eşimin sonuçları temiz çıktı şükür. şimdi doktorum 1 ay bekleyelim 2. için dedi. bende bu 1 ay içinde spor yapacağım aldığım 2 kiloyu vereceğim ve bal tarçın çörek otu kürünü deneyeceğim belki doğal yolla olur umut işte :)
DONDURULMUŞ EMBRİYON YOKMU CANIM SENİNİyiyim arkadaşım yılbaşından sonra tekrar tedaviye başlayacağım inşallah
ben arısütü ve omepa Q10 kullanıyordum zaten eşimede Proxeed Plus verdi doktor inşallah 2018 hepimize uğurlu gelir....
İLKOKUL ÖĞRETMENİMİSİN ARKADAŞIMValla okulda öğrencilerimle vakit geçirmeye çalışıyorum :)
Hep böyle pozitif olun :) Rabbim elbet verecektir
Teşekkür ederiz inşallah transferler olumlu olacak
Benim dondurulmuş transferi olacak canım iki embriyo transferi olacakInsallah canim . Sizlerin transferi taze transfer mi, dondurulmus mu?
Amin canım inşallah hayırlı olurcanım hayırlı olsun tarih belli olmuş rabbim yüzünü güldürsün inşallah
ÖYLE YAPIYORUM CANIM 3 GÜNDÜR GİDİYORUM ÇOK İYİ GELİYOR SPOR. ZATEN İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN DÜŞÜNMEYE FIRSAT KALMIYOR. SPORDA STRES ATMAYA BİRE BİR. SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR HAMİLELİKcanım iyi yaparsın..
spora başla ya da kendine bir hobi edin.
böylece sadece bebek işine odaklanmış olmazsın kafanı dağıtırsın.
Yok anaokulunda değerler eğitimi öğretmeniyim minikler :))İLKOKUL ÖĞRETMENİMİSİN ARKADAŞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?