2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İnşallah sen de pozitifi görürsün daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde sonunu getirirsin canım. Değerim biraz yüksek dış gebelik öyküm de var korkuyorum inşallah normal devam eder
Amin canim insllh ama ne yalan soylim kendimden hic umidim yok.Hic korkma canim Allah korucak onu. Insllh saglicakla tamamlicaksin iyi dusun iyi olsun insllh

çok teşekkür ederim arkadaşım allah razı olsun
ocaga alıştırdım kendimi artık şubata kadar bekleyeceğiz geç olsunda güç olmasın

sen nasılsın arkadaşım
İyiyim arkadaşım yılbaşından sonra tekrar tedaviye başlayacağım inşallah
ben arısütü ve omepa Q10 kullanıyordum zaten eşimede Proxeed Plus verdi doktor inşallah 2018 hepimize uğurlu gelir....

kızlar merhaba benim ve eşimin sonuçları temiz çıktı şükür. şimdi doktorum 1 ay bekleyelim 2. için dedi. bende bu 1 ay içinde spor yapacağım aldığım 2 kiloyu vereceğim ve bal tarçın çörek otu kürünü deneyeceğim belki doğal yolla olur umut işte :)
canım iyi yaparsın..
spora başla ya da kendine bir hobi edin.
böylece sadece bebek işine odaklanmış olmazsın kafanı dağıtırsın.

İyiyim arkadaşım yılbaşından sonra tekrar tedaviye başlayacağım inşallah
ben arısütü ve omepa Q10 kullanıyordum zaten eşimede Proxeed Plus verdi doktor inşallah 2018 hepimize uğurlu gelir....
DONDURULMUŞ EMBRİYON YOKMU CANIM SENİN
HAYIRLI SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH ARKADAŞIM
ŞUBATTA MI OLUR SENİNDE TRANSFERİN

I ilurbe07 hayırlı uğurlu olsun canım kucağına almakta nasip olsun inşallahh :nazar:

Transfer olacak arladaşlar hepinizi canı gönülden kutluyorum pozitif olun lütfen,eninde sonunda o kediler buraya gelecek :emir_bebek::anneadayı::KK200:
Teşekkür ederiz inşallah transferler olumlu olacak ;)
Insallah canim . Sizlerin transferi taze transfer mi, dondurulmus mu?
Benim dondurulmuş transferi olacak canım iki embriyo transferi olacak
canım hayırlı olsun tarih belli olmuş rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Amin canım inşallah hayırlı olur

canım iyi yaparsın..
spora başla ya da kendine bir hobi edin.
böylece sadece bebek işine odaklanmış olmazsın kafanı dağıtırsın.
ÖYLE YAPIYORUM CANIM 3 GÜNDÜR GİDİYORUM ÇOK İYİ GELİYOR SPOR. ZATEN İŞLERİN YOĞUNLUĞUNDAN DÜŞÜNMEYE FIRSAT KALMIYOR. SPORDA STRES ATMAYA BİRE BİR. SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR HAMİLELİK

Back