2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yok dusunme oyle anormal yuksek degil.. gayet normal :)

Ay Can'ım benim hayırlı uğurlu olsun aklına kötü şeyler getirme

İnşallah sen de pozitifi görürsün daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde sonunu getirirsin canım. Değerim biraz yüksek dış gebelik öyküm de var korkuyorum inşallah normal devam eder

Canım korkma benim de iki dış gebelik öyküm var bir de kimyasal gebelik tüm bunlardan öğrendiğim şey ise be yaparsan ne kadar üzülürsen , korkarsan kork Allah'ın dediği olacak ondan gelene boynumuz kıldan ince

İnşallah canım desteğin için çok teşekkür ederim Perşembe gününü bekliyorum sabır ve dua ile Rabbim yardımcım olsun inşallah
Canım mübarek gün perşembe kandil simiti niyetine senin ve @ZARMEH in kutlamasını yaparız inşallah herşey çok güzel olacak inşallah

Allah kimseye yaşatmasın canım sen de biliyorsun o zaman dış gebelik çok zor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz

İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen

Aaa simdi gördüm I ilurbe07 masallah :)
COk sevindik :))
E gözün aydin
Darisi bizlere insallllahhhh :)))

Kizlar toplanip antalya tüp bebek merkezine mi gitsek bu ne yahu :)))

I ilurbe07 evde idrar testine baktinmi hic cikiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…