- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.601
Yaaaa ne guzell bir haber cok sevindim.. Masalahhh size..İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Yok dusunme oyle anormal yuksek degil.. gayet normal :)Önce idrar yaptım çıkınca dayanamadım test yaptırdım canımÇok teşekkür ederim tek embriyoydu canım yüksek geldi bana da onun için doğru düzgün sevinemedim bile. Geçen sene ekimde dış gebelik geçirdim bi de ben. Doktorumuz dış gebelik ihtimalimizin geçirmeyen kişilere göre yüksek olduğunu söylemişti. Ama inşallah normaldir ve sağlıkla devam eder
Yaaaa ne guzell bir haber cok sevindim.. Masalahhh size..
Pazartesi günü de senin için seviniriz inşallah canımYaaaa ne guzell bir haber cok sevindim.. Masalahhh size..
Teşekkür ederim canım önümüzdeki ay da senin için seviniriz inşallah
Aminnn inşallah canımİnşallah canım sevincimiz kursağımızda kalmaz.Rabbim herkese devamını getirtsin inşallah
Katlanarak devam etsin inşallah dualar seninleAmin hepimizi inşallahçok teşekkürler. 149 çıktı
İnşallah canım ya inşallah hepiniz sağolun. Senin de iyihaberlerini alırız inşallahKatlanarak devam etsin inşallah dualar seninle
Ay Can'ım benim hayırlı uğurlu olsun aklına kötü şeyler getirmeÖnce idrar yaptım çıkınca dayanamadım test yaptırdım canımÇok teşekkür ederim tek embriyoydu canım yüksek geldi bana da onun için doğru düzgün sevinemedim bile. Geçen sene ekimde dış gebelik geçirdim bi de ben. Doktorumuz dış gebelik ihtimalimizin geçirmeyen kişilere göre yüksek olduğunu söylemişti. Ama inşallah normaldir ve sağlıkla devam eder
İnşallah canım desteğin için çok teşekkür ederim Perşembe gününü bekliyorum sabır ve dua ile Rabbim yardımcım olsun inşallahAy Can'ım benim hayırlı uğurlu olsun aklına kötü şeyler getirme
İnşallah sen de pozitifi görürsün daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde sonunu getirirsin canım. Değerim biraz yüksek dış gebelik öyküm de var korkuyorum inşallah normal devam eder
Canım mübarek gün perşembe kandil simiti niyetine senin ve @ZARMEH in kutlamasını yaparız inşallah herşey çok güzel olacak inşallahİnşallah canım desteğin için çok teşekkür ederim Perşembe gününü bekliyorum sabır ve dua ile Rabbim yardımcım olsun inşallah
Allah kimseye yaşatmasın canım sen de biliyorsun o zaman dış gebelik çok zor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruzCanım korkma benim de iki dış gebelik öyküm var bir de kimyasal gebelik tüm bunlardan öğrendiğim şey ise be yaparsan ne kadar üzülürsen , korkarsan kork Allah'ın dediği olacak ondan gelene boynumuz kıldan ince
Ne güzel söylemişsin canım ya inşallah tüm bekleyenlerinCanım mübarek gün perşembe kandil simiti niyetine senin ve @ZARMEH in kutlamasını yaparız inşallah herşey çok güzel olacak inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu canım tek olduğunu hatırlıyorumAllah kimseye yaşatmasın canım sen de biliyorsun o zaman dış gebelik çok zor. İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz
5. gün embriyosu idi canım hatta orta kaliteydi tektiKaçıncı gün embriyosuydu canım tek olduğunu hatırlıyorum
Ay insallah canimmmPazartesi günü de senin için seviniriz inşallah canım
Değer yüksek dedin acep ikiye mi bölündü ikiz mi gelecek yoksa5. gün embriyosu idi canım hatta orta kaliteydi tekti
İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?