2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen

Canım maşallah.çok sevindim.negatif düşünme antalyaya soledinmi ne dediler.bide kaçıncı gun bugun? Hadi Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canım bir adım daha geçti.geç olsun güç olmasın zaman göz açıp kapanana kadar geçiyor.temiz olsunda gerisi önemli değil inşallah gelir devamı.inşallah gusel haberi vereceksin bize burdan.

Canım maşallah.çok sevindim.negatif düşünme antalyaya soledinmi ne dediler.bide kaçıncı gun bugun? Hadi Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Murat Bey’e msj atmıştık hemen aradı sağolsun iki gün sonra bi daha yaptır şimdilik iyi bir şey söyleyemeyiz dedi

Canım benim genetik testlerim histereskopi ve hsg her türlü test yapılmıştı zaten. Tek gende pıhtılaşma vardı ama clexane kullandım ben sürekli ama nasibi yokmuş. Embriyoya genetik yapıldı hiç bir problemi çıkmadı. İnşallah herşey çok güzel olur bundan sonra biz elimizden geleni yapacağız artık gerisi rabbimden
Canım hayırlısı olsun sevindim histereskopi temiz çıkmış darısı transferine inşallah. Benim transferim de Cumartesi inşallah
3 kişi olduk aynı gün :))
Çok güzel kalabalıklaşıyoruz :)
İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin. Benim daha önce iki dış gebelik öyküm var ama tüp bebek transferimle pozitifi gördüm normal gebelikti içini rahat tut inşallah çok güzel olacak

İnşallah canım değer yüksek olunca korktum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Normaldir yaaa dur simdi surda iki sevinicez. insallah canim cok sevindim. Boylelikle antalya tup bebekten 5. Hamile haberini sen vermis oldun. masallahhh merkezimize. allah onlari hep var etsin.

Antalyaya gelesim geldi yoncam:) maşallah ne bereketli ne başarılı merkezmiş orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…