- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.581
Hemşire bana alkolle iyice ovala demişti ama geçmiyor bi süre
İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Al gel bebişlerini canım sımsıkı tutunurlar sana inşallahArkadaslar yarin 11 de transferim var dua edin bana
Canım yeni eve geldik hala sersem gibiyim 3 aydır narkoz almak bu sefer beni çok etkiledi
Dr rahimde yapışıklık yok dedi iyileşme süresi içindesin temiz rahim dedi Şubat adeti ile görüşelim dedi transfer şubatta olacakmış
Valla sağlık ocağındaki hemşire demişti bi kere yaptım sonra bıraktım zaten inşallah etkisi olmuştur iğnenin içime bi şüphe düştü şimdiAlkol veya kolonya ignenin etkisini azaltabilirmis eczaci demişti.. bunlar daha cok yakiyo zaten
Hafif ovuşturarak yayin sadece
Murat Bey’e msj atmıştık hemen aradı sağolsun iki gün sonra bi daha yaptır şimdilik iyi bir şey söyleyemeyiz dediCanım maşallah.çok sevindim.negatif düşünme antalyaya soledinmi ne dediler.bide kaçıncı gun bugun? Hadi Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah.
7. gündü bugün canımMurat Bey’e msj atmıştık hemen aradı sağolsun iki gün sonra bi daha yaptır şimdilik iyi bir şey söyleyemeyiz dedi
Masallah canim. Hayirli olsunAmin hepimizi inşallahçok teşekkürler. 149 çıktı
İnşallah sen de pozitifi görürsün daha da önemlisi sağlıklı bir şekilde sonunu getirirsin canım. Değerim biraz yüksek dış gebelik öyküm de var korkuyorum inşallah normal devam ederMasallah canim. Hayirli olsun
İnşallah canımAyyy persembede yogun senin transfer. bide sonuc cikacaklar var hadi bakalim hersey guzel olsun
Tebrik ederım canım saglıkla hayırla kucağına alırsın inşİyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Teşekkür ederim canım inşallah perşembe günü sen de bebişlerini hayırlısıyla alıp gelirsinTebrik ederım canım saglıkla hayırla kucağına alırsın inş
Canım benim genetik testlerim histereskopi ve hsg her türlü test yapılmıştı zaten. Tek gende pıhtılaşma vardı ama clexane kullandım ben sürekli ama nasibi yokmuş. Embriyoya genetik yapıldı hiç bir problemi çıkmadı. İnşallah herşey çok güzel olur bundan sonra biz elimizden geleni yapacağız artık gerisi rabbimdenSağol canım, sana da çok geçmiş olsun embriyoya patoloji yapıldı mı zamanın varsa sen de baktır pıhtılaşmaya devlette sonuç 15 gün de çıkıyor özelde 1 haftada çıkarmış, düşük çok zor psikoloji beni iyi anlarsın çevremde özellikle tedaviye başlıysak herkese düşük yapmamış olsa bile tavsiye ediyorum bu kadar acıya üzüntüye gerek yok basit bir test sadece kan veriyorsun o kadar. Yeni tedavilerimizde Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
Canım hayırlısı olsun sevindim histereskopi temiz çıkmış darısı transferine inşallah. Benim transferim de Cumartesi inşallahCanım yeni eve geldik hala sersem gibiyim 3 aydır narkoz almak bu sefer beni çok etkiledi
Dr rahimde yapışıklık yok dedi iyileşme süresi içindesin temiz rahim dedi Şubat adeti ile görüşelim dedi transfer şubatta olacakmış
Çok güzel kalabalıklaşıyoruz :)3 kişi olduk aynı gün :))
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin. Benim daha önce iki dış gebelik öyküm var ama tüp bebek transferimle pozitifi gördüm normal gebelikti içini rahat tut inşallah çok güzel olacakİyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Çok sevindim canım haydi hayırlısı inşallah güzel sonuçlanır transferimizCanim benim de ayni gun transferim olacak. Beraber gun sayariz artik
İnşallah canım değer yüksek olunca korktum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım benim genetik testlerim histereskopi ve hsg her türlü test yapılmıştı zaten. Tek gende pıhtılaşma vardı ama clexane kullandım ben sürekli ama nasibi yokmuş. Embriyoya genetik yapıldı hiç bir problemi çıkmadı. İnşallah herşey çok güzel olur bundan sonra biz elimizden geleni yapacağız artık gerisi rabbimden
Canım hayırlısı olsun sevindim histereskopi temiz çıkmış darısı transferine inşallah. Benim transferim de Cumartesi inşallah
Çok güzel kalabalıklaşıyoruz :)
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin. Benim daha önce iki dış gebelik öyküm var ama tüp bebek transferimle pozitifi gördüm normal gebelikti içini rahat tut inşallah çok güzel olacak
Dua et Allah’a sığın canım bebeğin seninle olacak inşallahİnşallah canım değer yüksek olunca korktum.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım önümüzdeki ay da senin için seviniriz inşallahÇok sevindim canım gozunaydin
Normaldir yaaa dur simdi surda iki sevinicez. insallah canim cok sevindim. Boylelikle antalya tup bebekten 5. Hamile haberini sen vermis oldun. masallahhh merkezimize. allah onlari hep var etsin.
İnşallah canım sevincimiz kursağımızda kalmaz.Rabbim herkese devamını getirtsin inşallahDua et Allah’a sığın canım bebeğin seninle olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?