- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.561
Öbür tüp bebek denemem de kolanya ile sürekli masaj yapiodum yinede dindirmiodu.yine aynı oldu allah yardimcimiz olsun insHemşire bana alkolle iyice ovala demişti ama geçmiyor bi süre
Ayyy persembede yogun senin transfer. bide sonuc cikacaklar var hadi bakalim hersey guzel olsunKızlar bugun embrıyologla konustum 7 tane embrıyom kalmıştı ıkı tanesi ikili biri 3 lü paket 3 tane koyulmasını ıstedıgını soyledım dr konuşup haber verırım dedı bakalım persembe transfer olucak korku heyecan basladı
İyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen[/QUOTE
Ayy hadi hayırlı olsun canımRabbim tamamına erdirsin sonucun kaç çıktı
Ayyyyy harika haber cok sevindimmİyi akşamlar arkadaşlar testim pozitif çıktı çok şükür ama daha önce dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum dua edin lütfen
Canim cift mi tekmi embriyo? Katlanarak devam etsin insallahhhAmin hepimizi inşallahçok teşekkürler. 149 çıktı
Önce idrar yaptım çıkınca dayanamadım test yaptırdım canımCanim cift mi tekmi embriyo? Katlanarak devam etsin insallahhh
Gözün aydın cnm bnmAmin hepimizi inşallahçok teşekkürler. 149 çıktı
Normaldir yaaa dur simdi surda iki sevinicez. insallah canim cok sevindim. Boylelikle antalya tup bebekten 5. Hamile haberini sen vermis oldun. masallahhh merkezimize. allah onlari hep var etsin.Önce idrar yaptım çıkınca dayanamadım test yaptırdım canımÇok teşekkür ederim tek embriyoydu canım yüksek geldi bana da onun için doğru düzgün sevinemedim bile. Geçen sene ekimde dış gebelik geçirdim bi de ben. Doktorumuz dış gebelik ihtimalimizin geçirmeyen kişilere göre yüksek olduğunu söylemişti. Ama inşallah normaldir ve sağlıkla devam eder
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahGözün aydın cnm bnm
Canim hayirlisiyla al gel bebislerini annesine yapissinlar iyice insallahhhhArkadaslar yarin 11 de transferim var dua edin bana
İnşallah canım sen de hayırlısıyla bebiş ya da bebişlerini alıp gelirsin. Sımsıkı tutunurlar inşArkadaslar yarin 11 de transferim var dua edin bana
İnşallah normaldir canım şu an tek duam bu. Gerçekten 5’te 5 pozitif inşallah hepimizin devamı gelirNormaldir yaaa dur simdi surda iki sevinicez. insallah canim cok sevindim. Boylelikle antalya tup bebekten 5. Hamile haberini sen vermis oldun. masallahhh merkezimize. allah onlari hep var etsin.
Insallah canim sen korkma hersey normaldir allahin izniyle. keyfini cikarİnşallah normaldir canım şu an tek duam bu. Gerçekten 5’te 5 pozitif inşallah hepimizin devamı gelir
Insallah cnmTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Insallah cnmTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Hangi igne o canim. Beni bezdiren clexan kan sukandirici.karindan olan cok yakiyor.Çok zor ya daha bugun birinci vurundum şimdiden kötü nasıl birsey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?