2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ayyy persembede yogun senin transfer. bide sonuc cikacaklar var hadi bakalim hersey guzel olsun

Canim cift mi tekmi embriyo? Katlanarak devam etsin insallahhh
Önce idrar yaptım çıkınca dayanamadım test yaptırdım canım Çok teşekkür ederim tek embriyoydu canım yüksek geldi bana da onun için doğru düzgün sevinemedim bile. Geçen sene ekimde dış gebelik geçirdim bi de ben. Doktorumuz dış gebelik ihtimalimizin geçirmeyen kişilere göre yüksek olduğunu söylemişti. Ama inşallah normaldir ve sağlıkla devam eder

Normaldir yaaa dur simdi surda iki sevinicez. insallah canim cok sevindim. Boylelikle antalya tup bebekten 5. Hamile haberini sen vermis oldun. masallahhh merkezimize. allah onlari hep var etsin.

Normaldir yaaa dur simdi surda iki sevinicez. insallah canim cok sevindim. Boylelikle antalya tup bebekten 5. Hamile haberini sen vermis oldun. masallahhh merkezimize. allah onlari hep var etsin.
İnşallah normaldir canım şu an tek duam bu. Gerçekten 5’te 5 pozitif inşallah hepimizin devamı gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…