2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bol bol dinlenin kafanızı dağıtın enerji depolayın inşallah daha güzel olacak :) Rabbim yardımcınız olsun

Evet canım inşallah ilimizde olumlu son uc alırız inşallah ananas yiyormusun kimisi rahmi hareklemdiryio iyi değil diyo kimde çok iyi diyor çok kararsız kaldmkaldm

Kızlar benim transfer günü 4 aralık estrofen ve coraspirin kullanıyorum 3. Gun embrisyosu 5 tane embriyom war iki transferim olcak çok heyecanlıyım sizin embriyolariniz nasil acaba
Benim 7 tane 3. gün embriom var. Bu sabah onlar çözüldü hepsi ve 5. güne gitmeleri beklenecek. Sonuca göre artık yarın ya da salı günü transferim yapılacak.

Benim 7 tane 3. gün embriom var. Bu sabah onlar çözüldü hepsi ve 5. güne gitmeleri beklenecek. Sonuca göre artık yarın ya da salı günü transferim yapılacak.

Hayirli olsun fifi31
Kac tane koyulacak
peki bu 7 embriyodan kullandiklarinin dışındakileri tekrar dondurabiliyorlarmi
yani dondur çözdür tekrar dondur oluyo mu? Merak ettim

Hayirli olsun fifi31
Kac tane koyulacak
peki bu 7 embriyodan kullandiklarinin dışındakileri tekrar dondurabiliyorlarmi
yani dondur çözdür tekrar dondur oluyo mu? Merak ettim
1 tane koyulacak, geri kalanı dondurulacak, doktor hepsini 5. güne bekletelim bakalım nasıl oluyor dedi. Eğer gitmezlerse 5.güne boşuna beklemelerinin anlamı yok, bu halde boşuna para da ödememiş olurum yani.

Uc ay nasil baskilama yapiliyor nicin yapiliyor? Hic duymadim boyle bir seyi de.kac yumurta toplandi

Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :) En iyisini yaptın topik annemiz kafanın rahat olması çok önemli... Ben tam emin değilim ama Ocakda bende başlayabilirim tedaviye

12 yumurta toplandı 5 tanesi 3. Gune gitti donduruldu cikolata kisti vardı ameliyat olmuştum opudan sonra nüksetti o yüzden üç ay geçici menopoza soktu aralık ayında basipse transferim olcak canim

Kizlar transferin 2 günü cok az ıkınmak bisey olurmu?? Cok gaz sancim var normal mi

Cok az ikinmak dedigini anliyorum akasyaaa5
Ben de baya binkayisi meyve ve zeytinyagi yendiğim halde hafif ikinma oluyodu..
doktorun soyledigi bizim yaptığımız birseyden tutmama diye birsey yok
Embriyoda bir gelişim problemi oluyor ve tutunmadan sonra düşüyor..
O yuzden kendini yaptiklarini cok sorgulama

Sadece dua et “saglikli gelişsin “

Tşk ederm kafam iyice bir takıldı. Rabbim ol derse olur diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…