- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.281
Selam kızlar
Pazar malum hava da güzel baya yürüyüş yaptım
Bi de transferimi ocak ayına ertelediğim için baya bi rahatladim:)) bi süreligine en azindan
Ocakta @anneveoglusu sana eşlik edicem sanirim :))
Ocakta baska kimse yok dimi transfer olacak
Benim 7 tane 3. gün embriom var. Bu sabah onlar çözüldü hepsi ve 5. güne gitmeleri beklenecek. Sonuca göre artık yarın ya da salı günü transferim yapılacak.Kızlar benim transfer günü 4 aralık estrofen ve coraspirin kullanıyorum 3. Gun embrisyosu 5 tane embriyom war iki transferim olcak çok heyecanlıyım sizin embriyolariniz nasil acaba
Benim 7 tane 3. gün embriom var. Bu sabah onlar çözüldü hepsi ve 5. güne gitmeleri beklenecek. Sonuca göre artık yarın ya da salı günü transferim yapılacak.
1 tane koyulacak, geri kalanı dondurulacak, doktor hepsini 5. güne bekletelim bakalım nasıl oluyor dedi. Eğer gitmezlerse 5.güne boşuna beklemelerinin anlamı yok, bu halde boşuna para da ödememiş olurum yani.Hayirli olsunfifi31
Kac tane koyulacak
peki bu 7 embriyodan kullandiklarinin dışındakileri tekrar dondurabiliyorlarmi
yani dondur çözdür tekrar dondur oluyo mu? Merak ettim
valla bende bilmiyorum ki bende kararsızım ama arada yemekten bişey olmaz sanırımEvet canım inşallah ilimizde olumlu son uc alırız inşallah ananas yiyormusun kimisi rahmi hareklemdiryio iyi değil diyo kimde çok iyi diyor çok kararsız kaldmkaldm
Uc ay nasil baskilama yapiliyor nicin yapiliyor? Hic duymadim boyle bir seyi de.kac yumurta toplandiTahmin edebilirim inşallah hakkında hayırlısı olirbenim uzun protokol oldu cikolata kisti ile başa cikmam lazımdı opu olduktan sonra uc ay baskilama yapıldı allah nasip ederse aralıkta transferim olcak.peki nasıl beslenin ekstra yediğin birşey varmi canim
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden :) En iyisini yaptın topik annemiz kafanın rahat olması çok önemli... Ben tam emin değilim ama Ocakda bende başlayabilirim tedaviyeSelam kızlar
Pazar malum hava da güzel baya yürüyüş yaptım
Bi de transferimi ocak ayına ertelediğim için baya bi rahatladim:)) bi süreligine en azindan
Ocakta @anneveoglusu sana eşlik edicem sanirim :))
Ocakta baska kimse yok dimi transfer olacak
Teşekkürler cvp icinBenım 5.gun embrıyosu 8.gunde çıkmıştı oğlumda
Bi kere oldu dikkat edicem ama kafam cok allak bulak olduBence zorlama kendini canım zeytin yagi ic kayısı ye
Kizlar transferin 2 günü cok az ıkınmak bisey olurmu?? Cok gaz sancim var normal mi
Tşk ederm kafam iyice bir takıldı. Rabbim ol derse olur diyimCok az ikinmak dedigini anliyorumakasyaaa5
Ben de baya binkayisi meyve ve zeytinyagi yendiğim halde hafif ikinma oluyodu..
doktorun soyledigi bizim yaptığımız birseyden tutmama diye birsey yok
Embriyoda bir gelişim problemi oluyor ve tutunmadan sonra düşüyor..
O yuzden kendini yaptiklarini cok sorgulama
Sadece dua et “saglikli gelişsin “
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?