• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hayırlısı olsun canım ilk denenen mi embriyo durumun nasil
Saol canım hepimize hayırlı olur inş benım 7 tane blast embrıyom var Eylül'de yaptık tutmadı 7 yasında bir oğlum var oda tüp ilk 2 denemem tutmustu ilki düşükle sonuçlandı oğlumda ikizdi birini kaybetmıstım bu tutmayınca şaşırdım inş bu sefer tutar çok korkuyorum senın ilk denemenmi

Benim de ilk denenen olacak canım 5 tane 3. Gun embriyom var iki tane transfer edilecek inşallah bakalim çok heyecanlıyım bende transfer öncesi hangi ilaçları kullandin

Benim de ilk denenen olacak canım 5 tane 3. Gun embriyom var iki tane transfer edilecek inşallah bakalim çok heyecanlıyım bende transfer öncesi hangi ilaçları kullandin
Estrafem kullanıyorum günde 3 kere dünde progestan hapa basladım gunde 3 kere bide vitamin ocean mumy hayırlı olsun hakkımızda inş

Cango58 canim nasilsin? Iyi dayandin canim ya. Sabah kacta gideceksin? Guzel haberlerini bekliyor olacagiz
Pek iyi değilim ağrılar yoğun canım sabah Bi idrar testi yaptım şu erken olanından çıkmadı biraz keyfim kaçtı akşama da abim açık hava iyi gelir diye bahçeye götürdü biraz hava aldım ama gel görki uyku sıfır sabah olur da sonuç çıkana kadar Zaman durur

Pek iyi değilim ağrılar yoğun canım sabah Bi idrar testi yaptım şu erken olanından çıkmadı biraz keyfim kaçtı akşama da abim açık hava iyi gelir diye bahçeye götürdü biraz hava aldım ama gel görki uyku sıfır sabah olur da sonuç çıkana kadar Zaman durur
Ay canim ya. en zor surec bu zaten allahim insaallah yuzunu guldursun. Dur bakalim yarin ola hayrola insallah pozitif haberini aliriz arkadasim

Ay canim ya. en zor surec bu zaten allahim insaallah yuzunu guldursun. Dur bakalim yarin ola hayrola insallah pozitif haberini aliriz arkadasim
Sağol canım burada sende diğer arkadaşlarda yürekten destek oldunuz kaç gündür ailemden çoğu kimsenin bile bilmediği sürecimde herkes yanımdaydı hepinizi çok seviyorum

Sağol canım burada sende diğer arkadaşlarda yürekten destek oldunuz kaç gündür ailemden çoğu kimsenin bile bilmediği sürecimde herkes yanımdaydı hepinizi çok seviyorum
Canim ya insallah yarin gun senin ve gulumse-hayata icin dogsun. Tum kalbimle diliyorum :dua::dua: bosver idrar testini hayat suprizlerle dolu insallah yarin bu supriz seni bulsun :dua: tabiki destek olacagiz birbirimize bizi bizden baska kimse anlamaz. Sende bizlere oldun oluyorsun. Opuyorum guzel arkadasim

Canım ya kıyamam o kadar iyi anlıyorum ki seni korku umut kaygı sabırsızlık hepsi bir arada oluyor ama sunu söyleyim dedim daha once iki dis gebelik bi tüp bebek deneyimim oldu hepsinde kanda çıktığı halde idrarda çıkmamıştı

Back