- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 35
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.321
Canım inş iyi olur burda yeniyim ben de biz de kimseye söylemedik o kadar cahil bi ksyinvalidem var ki eşime saçma sapan konuşmuş yok erkekte bir tane bile sperm varsa sorun kadındadır falan diye biz de kimseye söylemedik bir tek benim annem biliyor inş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınPek iyi değilim ağrılar yoğun canım sabah Bi idrar testi yaptım şu erken olanından çıkmadı biraz keyfim kaçtı akşama da abim açık hava iyi gelir diye bahçeye götürdü biraz hava aldım ama gel görki uyku sıfır sabah olur da sonuç çıkana kadar Zaman durur
Günaydın canın inşallah güzel sonuçlar alırsın bugünPek iyi değilim ağrılar yoğun canım sabah Bi idrar testi yaptım şu erken olanından çıkmadı biraz keyfim kaçtı akşama da abim açık hava iyi gelir diye bahçeye götürdü biraz hava aldım ama gel görki uyku sıfır sabah olur da sonuç çıkana kadar Zaman durur
Günaydın canım İnşallah hayırlısıGünaydın canın inşallah güzel sonuçlar alırsın bugün
Canim idrar her zamsn dogru bilgiye ulastirmiyor.. kan en garantisi bunu sende biliyorsun. Ne zaman gideceksin kan vermeye?Günaydın canım İnşallah hayırlısı
Günaydın canım İnşallah hayırlısı
İnşallaah güzel haberler alırsınn inşallah derin nefes al ver canmm olacak inşallaahGidiyorum şimdi kan vermeye hakkımızda hayırlısı
benim 3.gün embriyosu transferimin 3.günü bugün
Selam kızlar
Pazar malum hava da güzel baya yürüyüş yaptım
Bi de transferimi ocak ayına ertelediğim için baya bi rahatladim:)) bi süreligine en azindan
Ocakta A anneveoglusu sana eşlik edicem sanirim :))
Ocakta baska kimse yok dimi transfer olacak
Benim 7 tane 3. gün embriom var. Bu sabah onlar çözüldü hepsi ve 5. güne gitmeleri beklenecek. Sonuca göre artık yarın ya da salı günü transferim yapılacak.
G gulumse-hayata canım transfer bugun değil mi? Sende dualarımızdasin inşallah bebişlerini al hayırlısıyla
Kizlar transferin 2 günü cok az ıkınmak bisey olurmu?? Cok gaz sancim var normal mi
Pek iyi değilim ağrılar yoğun canım sabah Bi idrar testi yaptım şu erken olanından çıkmadı biraz keyfim kaçtı akşama da abim açık hava iyi gelir diye bahçeye götürdü biraz hava aldım ama gel görki uyku sıfır sabah olur da sonuç çıkana kadar Zaman durur
G gulumse-hayata canım transfer bugun değil mi? Sende dualarımızdasin inşallah bebişlerini al hayırlısıyla
canım kaç olması gerekiyormuş inşallah güzel haberler alırızÇok saol canım . Evet bugün . bende kan verdim progesteron istenilen değerde ise transfer olucak hayırlısı
Kızlar şimdi kontrole gidiyoruz dr inşallah transfer tarihini söyler bugün test yapacak arkadaşlar inş pozitif olur şimdiden hayırlı olsun :)
İnşallah canım hayırlısıyla bebişini ya da bebişlerini al ve gelÇok saol canım . Evet bugün . bende kan verdim progesteron istenilen değerde ise transfer olucak hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?