- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.241
Canim rahat ol biraz bu ne yahu :))
Dışardan yeme bence
Hem ne yag kullaniyorlar bilmiyorsun
Hijyende onemli
Evde kendin hazırla
Ailemden kimse varmi sana yardima gelebilcek
Benim yaptıgım bir hata vardi
İkincisinde onu yapmiycam
Yemeklere sarimsak koymustum
ilaclardan Zaten kabizlik ve gaz sıkıntısı oluyor
Bir de sarimsak mahvetmisti beni
Tuz ve karabiberi de abartmışım
Baharat da mahvetti beni
Yemeklerini mümkünse az yagli az tuzlu baharatsiz ve sarimsaksiz yapmaya calis :))
Yoncanin beslenme sekli guzel
Bol protein sebze meyve bol su
No seker no tuz no karbonhidrat :)
onu denedımde zorlandım biraz daha doğrusu miğdem bulandı
Transfer gunu dahil 4.gun canim. Egildim yikadim sacimiBizim merkez de yarın banyo yapabilirsiniz dedi ama burda genelde öyle söyleniyor. Neticede burada yazanlar da tecrübeli bana göre. Özellikle onların sözüne itibar ediyorum.Canm egilmek te iyi değil bence.Kaçıncı günün bugün?
Yok bebegim kapismayalim muratin emegi ustumde cok var cokda iyi bir dr. Cok kibar ve ilgili aciklayici. Asla basindan salmaz. Ama soyle bir gercek varki hastane kemal hocanin. o kurmus ve yas olarakta cok tecrube edinmis biri. O anlamda bebim tercihim o oldu. Yoksa zaten hepsi ayni tedaviyi hastanin durumuna gore uyguluyor seninle ilaclarimiz ve dozlarida ayni. Ben sadece kemal hocanin yas ve konum itibari ile tecrubesine daha cok guven duyuyorum. Amaaaannnn bizi hamile biraktirsinlarda kemal murat farketmez mesele hamile kalip saglikla dunyaya getirmek
Gunaydin arkadasim tsk ederim. Bide transfer sonrasi sabah aksam 2-3 tane kuru kayisi yedim. Kabizi engellemesi icin. Sanat2017 arkadasimin uyarisiylada cok su tukettim gunluk 2 lt bazen dahada fazla. cok onemliymis.Çok teşekkür ederim canım detaylica anlatmışsın.Allah razı olsun..Allah emeklerimizi araya vermesin inşallah.Sıkıntısız rahat bir hamilelik geçirir ardından sağlıklı hayırlı evlatlarına kavuşursun innnşallah canım..
Canimsu neden bu kadar onemliymis pekiGunaydin arkadasim tsk ederim. Bide transfer sonrasi sabah aksam 2-3 tane kuru kayisi yedim. Kabizi engellemesi icin. Sanat2017 arkadasimin uyarisiylada cok su tukettim gunluk 2 lt bazen dahada fazla. cok onemliymis.
Canimsu neden bu kadar onemliymis peki
Iciyorum canim banada soylemislerdi.Canım gunaydın.kan sulandırıcı da kullandığımız düşünülürse ben kanın sulanması için olduğunu düşünmüştüm.tutunmada etkili die söledi doktorum bol bol için
Canim zaten insan vucudunun %60 i su. Bi baglamda onemli. zaten farkindaysa istemsizde deli gibi su iciyorsun. ilk gun tanker dayasalar icerdim herhalde demekki buna ihtiyac duyuyor embriyo vucut yonlendiriyor zaten seni. Ben bazen ikide bir tuvalete gidiyorum diye ara veriyordum sagolsun sanat2017 arkadasimdan uyardida icmeye devam ettim.Canimsu neden bu kadar onemliymis peki
Kizlar ben zaten çok zor ilaç yutabildigim için sabah ilaclarimi 3 bardak su ile anca hallediyorum 3x3 sadece ilaç icin 1,5. Günde 3 ltyi buluyor kayısı incir erik her şeyi yiyiyorum sabah yinede rahat yapamıyorumCanım gunaydın.kan sulandırıcı da kullandığımız düşünülürse ben kanın sulanması için olduğunu düşünmüştüm.tutunmada etkili die söledi doktorum bol bol için
Bu herkese gore degisir kiminin hic idrarda cikmiyormus.. bos yere stres yasiyormussun mesela.Kizçeler bi sey sormak istiyorum transferin kaçıncı günü idrarda belli olur acaba
Su rahim kasılması ni engelliyo .rahim kasilirsa tutunmasi zor olur embriyonun .ne kadar çok su içersen o kadar iyi canım rahimde kasilma olmasın diye bnm bildigimCanimsu neden bu kadar onemliymis peki
Mrb canım bnm hamileligim de de hep geriden gelmişti ilk haftalar sknti etme normaldir ins zamanla normal günene geliyor hatta geçer bile gününü canım ınsalahKimse ban cevap vermemiş
Ben 8. gün sabah yapmayı düşünüyorum ama çıkmayabiliyormuş çok da üzülmemek lazımKizçeler bi sey sormak istiyorum transferin kaçıncı günü idrarda belli olur acaba
Ben ikinci gün dayanamadım ılık duş aldım eğer ben hamile kalabilirsem yazıcam ama bence herkes dayanabildiği kadar dayansınGünaydın kızlar. Ben hatırlıyorum da eski kadınlardan hep duyardım adetin hemen gelsin diye sıcak suya gir otur ve ya sıcak duşa gir. Belki de bu yüzdendir transfer sonrası duş yapmak yasağı. O yüzden 3-4 gün beklemek en iyisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?