2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım dostum çok saol Allah senden razı olsun. Bu süreçte hiç desteğini esigemedin benden . Sende bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın inş. Yarın sonuç bekleyen , kontrol günü olan arkadaşlarımında Rabbim yardımcısı olsun. İnş yarın hepimiz güzel sonuçlar alırız

Gunaydin arkadasim tsk ederim. Bide transfer sonrasi sabah aksam 2-3 tane kuru kayisi yedim. Kabizi engellemesi icin. Sanat2017 arkadasimin uyarisiylada cok su tukettim gunluk 2 lt bazen dahada fazla. cok onemliymis.
Netim yok ancak girebildim canm.Tamam ben de öyle yapayim.Söylediğin iyi oldu.Çünkü genelde bende de bu bağırsak problemi var..Çok çok teşekkür ederim arkadaşım..:))

Nasıl kalitesi benim daha transfer olması 4 aralık transferim çok heyecanlıyım o yüzden benim gibi olan arkadaslararkadaşlarla konuşmak çok iyi gelioyr
dr um kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi iki transfer edildi bi de hayırlısı bakalım bekliyorum zaman geçmiyor ama :):)

Tahmin edebilirim inşallah hakkında hayırlısı olirbenim uzun protokol oldu cikolata kisti ile başa cikmam lazımdı opu olduktan sonra uc ay baskilama yapıldı allah nasip ederse aralıkta transferim olcak.peki nasıl beslenin ekstra yediğin birşey varmi canim

Rabbim yardımcın olsun canım hakkımızda hayırlısını versin proteine ağırlık verdim karbonhidratı daha tüketiyorum çok olursa kabızlık yapıyor ki bu süreçte istemediğim en son şey sabahları aç karna 3 4 tane kayısı yiyorum 1 büyük bardak ılık su içiyorum böyle canım inşallah seninde bu günleri beraber geçiricez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…