- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.201
Soyledim canim disardan birkac gun etli kiymali pideler soyledim. Ne yapayim. Oyle yemek bir kac gunluk yapmadim. Esimde yapti koftefir makarnadirSakınan göze çöp batar misali oldu yoncam . çok sıkıldım ilerlemesi korkutuyor sadece beni eşime kızıyorum sürekli sanki adamın ne suçu var . Aynen pekmez bal yedim dinlenmem lazım ama son günler diye ev işlerini halletmeye çalışıyorum . Canım yemek işini dışardan söyledin mi sen hiç yoksa evde bi kaç günlük yemek mi yaptın ? Ne yapcam ne etsem bilmiyorum heyecan ve stres sardı beni nedense
Ay banada %40 yada 50 demisti basta sonra dedimki butun millet bir yumurtayla hamile kaliyo normal gebeklikler yani. Boyle dusununce dedim hic etkilenmeyeyim yoluma devam ettim hatta buraya gelip kafama takamiycam simdi filan yaziyordum :) olanlarla yapsin iste diye dusundum. Amaaaaa sevgili doktorum tedavi sonunda transferimi yapacagi gun %70 oran verdi bana. Embiyomun degerlerine gore bu tablo cikti. Sen moralini bozmadan yoluna devam etÇok teşekkür ederim mesajın için arkadaşım. Ben bi umut duymak istedim ne kadar ihtimal var diye sordum yüzde 40 dedi. Afalladım tabi. Neyse sizlerle stresimi de kontrol etmeyi öğrencem inş.
Hayirli ugurlu olsun canim sıkıca tutunsunlar insallahhhhMerhabalar bugün transferim gerçekleşti. Geri sayim basladi.
Yonca canım embriyo skorun kaçtıAy banada %40 yada 50 demisti basta sonra dedimki butun millet bir yumurtayla hamile kaliyo normal gebeklikler yani. Boyle dusununce dedim hic etkilenmeyeyim yoluma devam ettim hatta buraya gelip kafama takamiycam simdi filan yaziyordum :) olanlarla yapsin iste diye dusundum. Amaaaaa sevgili doktorum tedavi sonunda transferimi yapacagi gun %70 oran verdi bana. Embiyomun degerlerine gore bu tablo cikti. Sen moralini bozmadan yoluna devam et
inşallah arkadaşım. Peki sence kemal beyle mi devam etmeliyim yoksa murat bey mi doktor fark eder mi sence? Arkadaşım murat beyin hastasıydı gittiğim hafta o yoktu. Onu biliyor musunAy banada %40 yada 50 demisti basta sonra dedimki butun millet bir yumurtayla hamile kaliyo normal gebeklikler yani. Boyle dusununce dedim hic etkilenmeyeyim yoluma devam ettim hatta buraya gelip kafama takamiycam simdi filan yaziyordum :) olanlarla yapsin iste diye dusundum. Amaaaaa sevgili doktorum tedavi sonunda transferimi yapacagi gun %70 oran verdi bana. Embiyomun degerlerine gore bu tablo cikti. Sen moralini bozmadan yoluna devam et
Valla bebisim 4aa gibi birseydi iki side ayniydiYonca canım embriyo skorun kaçtı
Aaa benim de 4ba bi tane amaValla bebisim 4aa gibi birseydi iki side ayniydi
çok teşekkür ederim canım evet samimiyetiniz çok belli :)hayırlı olsun arkadaşım
hayırlı olsun arkadaşım cok doğru yerdesin çok pozitif birbirlerinin haberiyle sevinen üzülen bir grubuz senide seve seve aramıza alırız
Hoşbulduk canım inşallah bende de heyecan var ama umutlanmakta istemiyorum.. akışına bıraktım verecek olan Rabbim yüzümüzü güldürecekHoş geldin ben de yeni katildim gruba benim de transferin 5. Günü heyecan umut kaygı vesvese ne yerdeyim ne gökte durumları hepsi bir arada birlikte daha rahat daha katlanabilir bir süreç geçirmek dileğiyle
Oda cok tatli bir dr ancak oranin kurucusu kemal bey. Murat hoca onun sag kolu olmus durumda. Ama hic farketmiyor hangisine gittigin cunki hepsi haatanin durumuna hakim. Ben yarisinida ara tedavileri murat beyde oldum. Cunki kemal bey yogunluktan sadece onemli olanlarina bakabiliyor. Butun ilac ve muyayenerimi aralardaki murat bey yazdi. Sen yani kemalede gitsen her zaman o bakmayacak aralardaurat bey bakiyor. Direk muratada gidebilirsin. Sanat2017 murat beyin hastasi oda hamile. Sahsi fikrimi soruyorsan kemal hoca deriminşallah arkadaşım. Peki sence kemal beyle mi devam etmeliyim yoksa murat bey mi doktor fark eder mi sence? Arkadaşım murat beyin hastasıydı gittiğim hafta o yoktu. Onu biliyor musun
Canım ya Allah sabır versin inşallah ne desek boş biliyorum inşallah nedeni anlaşılır ve bundan sonra nasip olurKızlar merhaba. Ben yine kötü bi haberle karşınızdayım malesef. İkizimin biri düşmüştü hatırlarsanız. Diğerinin de kalbinin durduğu anlaşıldı bugün 9+6 günlük iken. 28 milimdi boyu. Doktor muhtemelen kromozmal bi bozukluk var çünkü hep 1 hafta geriydi dedi.Salı gün kürtaj olacağım. Genetiğe yolanacak. Zor bi süreç beni bekliyor
Rabbim yar ve yardımcın olsun sabırlar versin nasibi bu kadarmış üzülme demicem çünkü insan üzülüyorKızlar merhaba. Ben yine kötü bi haberle karşınızdayım malesef. İkizimin biri düşmüştü hatırlarsanız. Diğerinin de kalbinin durduğu anlaşıldı bugün 9+6 günlük iken. 28 milimdi boyu. Doktor muhtemelen kromozmal bi bozukluk var çünkü hep 1 hafta geriydi dedi.Salı gün kürtaj olacağım. Genetiğe yolanacak. Zor bi süreç beni bekliyor
Canim cok uzuldum Allah sabir wersin hatirliyorum senin bastan beri geriden geldigini wardir mutlaka bundada bir hayir Rabbim en guzel sekilde en yakin zamanda wersin cifter cifter insallah belirtilerin nasildi kesilmismiydi sen suphelendin mi hicKızlar merhaba. Ben yine kötü bi haberle karşınızdayım malesef. İkizimin biri düşmüştü hatırlarsanız. Diğerinin de kalbinin durduğu anlaşıldı bugün 9+6 günlük iken. 28 milimdi boyu. Doktor muhtemelen kromozmal bi bozukluk var çünkü hep 1 hafta geriydi dedi.Salı gün kürtaj olacağım. Genetiğe yolanacak. Zor bi süreç beni bekliyor
Ay banada %40 yada 50 demisti basta sonra dedimki butun millet bir yumurtayla hamile kaliyo normal gebeklikler yani. Boyle dusununce dedim hic etkilenmeyeyim yoluma devam ettim hatta buraya gelip kafama takamiycam simdi filan yaziyordum :) olanlarla yapsin iste diye dusundum. Amaaaaa sevgili doktorum tedavi sonunda transferimi yapacagi gun %70 oran verdi bana. Embiyomun degerlerine gore bu tablo cikti. Sen moralini bozmadan yoluna devam et
Vlla grip olmam olmam tam zamanıında oldum. Boğaz ağrım var sadece inş ilerlemez dediğin gibi yapayım en iyisi ıhlamur içtim. Bal , karabiber yedim zencefilde koyayım içine ayy ne stresli günler ya. Senin Bebişler nasıl gittin mi bir DHA doktora
Vlla grip olmam olmam tam zamanıında oldum. Boğaz ağrım var sadece inş ilerlemez dediğin gibi yapayım en iyisi ıhlamur içtim. Bal , karabiber yedim zencefilde koyayım içine ayy ne stresli günler ya. Senin Bebişler nasıl gittin mi bir DHA doktora
Kızlar merhaba. Ben yine kötü bi haberle karşınızdayım malesef. İkizimin biri düşmüştü hatırlarsanız. Diğerinin de kalbinin durduğu anlaşıldı bugün 9+6 günlük iken. 28 milimdi boyu. Doktor muhtemelen kromozmal bi bozukluk var çünkü hep 1 hafta geriydi dedi.Salı gün kürtaj olacağım. Genetiğe yolanacak. Zor bi süreç beni bekliyor
Kızlar merhaba eşim çok fena grip olmuş benimde bu sabah itibariyle Boğaz ağrım başladı ve pazartesi transferim var ne yapsam ne içsem bi akıl verin çok moralim bozuldu bitki çayı içsem bişey olmaz dimi daha transfer olmadım çünkü
Canim benim cok zor bir durum Allahim dayanmak nasip etsin. Insllh sebebi bulunurda bundan sonrakinde evladin saglicakla seninle olur.Kızlar merhaba. Ben yine kötü bi haberle karşınızdayım malesef. İkizimin biri düşmüştü hatırlarsanız. Diğerinin de kalbinin durduğu anlaşıldı bugün 9+6 günlük iken. 28 milimdi boyu. Doktor muhtemelen kromozmal bi bozukluk var çünkü hep 1 hafta geriydi dedi.Salı gün kürtaj olacağım. Genetiğe yolanacak. Zor bi süreç beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?