2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Soyledim canim disardan birkac gun etli kiymali pideler soyledim. Ne yapayim. Oyle yemek bir kac gunluk yapmadim. Esimde yapti koftefir makarnadir

Çok teşekkür ederim mesajın için arkadaşım. Ben bi umut duymak istedim ne kadar ihtimal var diye sordum yüzde 40 dedi. Afalladım tabi. Neyse sizlerle stresimi de kontrol etmeyi öğrencem inş.
Ay banada %40 yada 50 demisti basta sonra dedimki butun millet bir yumurtayla hamile kaliyo normal gebeklikler yani. Boyle dusununce dedim hic etkilenmeyeyim yoluma devam ettim hatta buraya gelip kafama takamiycam simdi filan yaziyordum :) olanlarla yapsin iste diye dusundum. Amaaaaa sevgili doktorum tedavi sonunda transferimi yapacagi gun %70 oran verdi bana. Embiyomun degerlerine gore bu tablo cikti. Sen moralini bozmadan yoluna devam et

Yonca canım embriyo skorun kaçtı

inşallah arkadaşım. Peki sence kemal beyle mi devam etmeliyim yoksa murat bey mi doktor fark eder mi sence? Arkadaşım murat beyin hastasıydı gittiğim hafta o yoktu. Onu biliyor musun

Kızlar merhaba. Ben yine kötü bi haberle karşınızdayım malesef. İkizimin biri düşmüştü hatırlarsanız. Diğerinin de kalbinin durduğu anlaşıldı bugün 9+6 günlük iken. 28 milimdi boyu. Doktor muhtemelen kromozmal bi bozukluk var çünkü hep 1 hafta geriydi dedi.Salı gün kürtaj olacağım. Genetiğe yolanacak. Zor bi süreç beni bekliyor

hayırlı olsun arkadaşım

hayırlı olsun arkadaşım cok doğru yerdesin çok pozitif birbirlerinin haberiyle sevinen üzülen bir grubuz senide seve seve aramıza alırız
çok teşekkür ederim canım evet samimiyetiniz çok belli :)

Hoş geldin ben de yeni katildim gruba benim de transferin 5. Günü heyecan umut kaygı vesvese ne yerdeyim ne gökte durumları hepsi bir arada birlikte daha rahat daha katlanabilir bir süreç geçirmek dileğiyle
Hoşbulduk canım inşallah bende de heyecan var ama umutlanmakta istemiyorum.. akışına bıraktım verecek olan Rabbim yüzümüzü güldürecek

inşallah arkadaşım. Peki sence kemal beyle mi devam etmeliyim yoksa murat bey mi doktor fark eder mi sence? Arkadaşım murat beyin hastasıydı gittiğim hafta o yoktu. Onu biliyor musun
Oda cok tatli bir dr ancak oranin kurucusu kemal bey. Murat hoca onun sag kolu olmus durumda. Ama hic farketmiyor hangisine gittigin cunki hepsi haatanin durumuna hakim. Ben yarisinida ara tedavileri murat beyde oldum. Cunki kemal bey yogunluktan sadece onemli olanlarina bakabiliyor. Butun ilac ve muyayenerimi aralardaki murat bey yazdi. Sen yani kemalede gitsen her zaman o bakmayacak aralardaurat bey bakiyor. Direk muratada gidebilirsin. Sanat2017 murat beyin hastasi oda hamile. Sahsi fikrimi soruyorsan kemal hoca derim

Canım ya Allah sabır versin inşallah ne desek boş biliyorum inşallah nedeni anlaşılır ve bundan sonra nasip olur

Rabbim yar ve yardımcın olsun sabırlar versin nasibi bu kadarmış üzülme demicem çünkü insan üzülüyor inşallah ahirette sana şefaatci olacak

Canim cok uzuldum Allah sabir wersin hatirliyorum senin bastan beri geriden geldigini wardir mutlaka bundada bir hayir Rabbim en guzel sekilde en yakin zamanda wersin cifter cifter insallah belirtilerin nasildi kesilmismiydi sen suphelendin mi hic

Canım yuzde 40 da aslında bize düşük gelio.normal gebelikde bir kadının 1 ayda hamile kalma olasılığı yuzde 25 deniyor ve her ay gittikçe artıyor bu olasılık 1 yılın sonunda da yuzde 80 civarında oluyor tabi 35 yas altı için.o zaman yuzde 40 iyi bişey sıfırdan büyük bi kere

Canım hiç sıkma canını Allah yazmışsa olacak inşallah gelecek bebeğin içim rahat etsin diyorsan yarın ara merkezi transfer öncesi bişey öneriyorlar mı die sor.İnşallah hepimizin duaları kabul olsun hepimizin yüzü gülsün.

Gittim canım keseleri gördük çok şükür 29 unda kalp atışı için gideceğiz inşallah gayret iyiler ekmek anneden su anneden keyifleri yerinde minnaqların :) Zaman geçmiyor ama

Canım çok üzüldüm inan.Allah sabrınıda versin inşallah ne desek boş tabi.umarım çabuk toparlar ve gene deneyip bebeğine kavuşursun.

Adaçayını( yaprak olan mumkunse ) ustu kapali 10 dakika demelyip icersen 3-4 bardakta mikroplari atar

Canim benim cok zor bir durum Allahim dayanmak nasip etsin. Insllh sebebi bulunurda bundan sonrakinde evladin saglicakla seninle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…