2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

cango58 senin 2. Gun embriyosuydu di mi
Sali 9. Gunun dogrumu hatirliyorum
Daha erken di mi?
Canım pazartesi kanda bakacağız varsa çıkar zaten salı işbaşı yapmam gerekiyor benim iş sağlık sektörü gece nöbeti tutmam gerekiyor çalıştığım klinikte 25 ameliyat hastası oluyor o yüzden erken bakıp raporu yenileyeceğim

mrb Yonca hanım öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inş. Bende Kemal beye muayene oldum geçen hafta. Biraz tedirginim doğru yer mi diye? Daha tedaviye başlamadık. Bana Rezerv azlığı dendi normalde benim yaşımda 10 tane folikül görmesi gerekirken 7 taneydi. Siz tedavi sırasında ekstra bir şey yaptınız mı. Transfer öncesi filan.. Yeme içme anlamında.

2.gun embriyolari kandada gec cikar heralde degil mi? Ben idrar testi yapmayi hic dusunmuyorum canim direk kan yaptiricam.

Yonca___ bi de en önemlisi hep pozitiftin
Bir mesajini hatirliyorum sadece
“vesveseye basladim “ diyodun
Susturduk seni :))

Bence bu guzel enerjinin ve pozitifliğinin etkisi çok
Evet canim olmasa yine yapicam diyordum yilmak yok. Evet aynen 5. Gundu sanirim oldumu olmadimi vesvesesine girmistimki bana bir azar yaptiniz susturdunuz. :) Ayyy allahimdan diliyorum hepinize insallahhhhh rabbim duysun sesimi.

Canim dogru adrestesin kemal bey cok iyi bir doktor. Ben cok guvendim ona cok inandim. Yanilmadimda. halada benim icin bir doktordan ziyade bir bilim adami. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yukarda yeme sekillerimi anlatmistim. 7 iyi bence devam edin muhakkak onlar ilaclarla cogalip buyuyorda nerden baksan 10 olur. Canim burda 1 yumurtayla devam eden arkadaslarimiz var. Ve yine o bir yumurtayla hamile kalanlar var. Onlar bastan cok umit vermek istemiyorlar onun icin cok cok ruyaya dalma diye olabilecek olumsuzluklarida soyluyor. Devam et muhakkak. Bak bu merkezden bu topikte 5 kisiyiz 4 umuz hamile 5. Si suan bekliyor. Sevgiler

2.gun embriyolari kandada gec cikar heralde degil mi? Ben idrar testi yapmayi hic dusunmuyorum canim direk kan yaptiricam.
Benim önceki transferimde 2.gün embriyosuydu ondada rapor yüzünden 9. gün kan bakmıştık kanda çıkmıştı idrarda 3 gün sonra çıkmıştı

Kızlar merhaba eşim çok fena grip olmuş benimde bu sabah itibariyle Boğaz ağrım başladı ve pazartesi transferim var ne yapsam ne içsem bi akıl verin çok moralim bozuldu bitki çayı içsem bişey olmaz dimi daha transfer olmadım çünkü

Canim ya cok gecmis olsun balli sut ic esinden ayri yat bogazini birseyle sar. Bal pekmez tuket dikkat et kendine

Canim ya cok gecmis olsun balli sut ic esinden ayri yat bogazini birseyle sar. Bal pekmez tuket dikkat et kendine

Sakınan göze çöp batar misali oldu yoncam . çok sıkıldım ilerlemesi korkutuyor sadece beni eşime kızıyorum sürekli sanki adamın ne suçu var . Aynen pekmez bal yedim dinlenmem lazım ama son günler diye ev işlerini halletmeye çalışıyorum . Canım yemek işini dışardan söyledin mi sen hiç yoksa evde bi kaç günlük yemek mi yaptın ? Ne yapcam ne etsem bilmiyorum heyecan ve stres sardı beni nedense

Ben senin su andada 2.embriyo transferi oldugunu biliyordum sanki oyle konusmamismiydik? 9 gun kac cikmisti degerin canim
Canım iki transferimde 2. Gün embriyosu benim rezerv azlığından dolayı öncekinde 9. gün 25,10. gün 47 , 12 gün 127 geldi bunda çok umutlu değilim içim karmakarışık bişey diyemiyorum

Ev işini bırak kolayından bir iki çeşit yemek yap ama kolay olsun sonrasında 3. gün kalkıp yemek yapmak sıkıntı olmaz canım inşallah bol bol ılık su iç ve oku Bi güzel kendine

Canım iki transferimde 2. Gün embriyosu benim rezerv azlığından dolayı öncekinde 9. gün 25,10. gün 47 , 12 gün 127 geldi bunda çok umutlu değilim içim karmakarışık bişey diyemiyorum
Oyle dusunme bende az evvel o hislere kapildim... su ana kadar iyiydim niyeyse burda bir kac olumsuz sonucu okuyunca canim sikildi... kurdum biraz kendimi. burada fazla takilmamak lazim esasinda..

Oyle dusunme bende az evvel o hislere kapildim... su ana kadar iyiydim niyeyse burda bir kac olumsuz sonucu okuyunca canim sikildi... kurdum biraz kendimi. burada fazla takilmamak lazim esasinda..
Herkesin mutlaka nasibi ve zamanı var amenna sonuç Zaman'ı yaklaşınca umut iki renge dönüyor ya siyah ya beyaz hakımızda hayırlısı olsun inşallah

Herkesin mutlaka nasibi ve zamanı var amenna sonuç Zaman'ı yaklaşınca umut iki renge dönüyor ya siyah ya beyaz hakımızda hayırlısı olsun inşallah
Haklisin keske oyle bir sey yasasakki birden sonucu su strsesi yasamadan ogrensek... o bekleyis kismi cok sinir bozucu.ya da kaN verince aninda ciksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…