• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Herkesin mutlaka nasibi ve zamanı var amenna sonuç Zaman'ı yaklaşınca umut iki renge dönüyor ya siyah ya beyaz hakımızda hayırlısı olsun inşallah
Keske bizi uyutsalar transferden sonra sonuc cikacagi gun uyandirsalarda bu stresi yasamasak ne guzel olurdu. Benimde icim daraliyor hep aglayasim geliyor. Olumlu dusun desemde icime yok bir bakiyorum tekrardan nasil yapicam diye dusunurken buluyorum kendimi:( Rabbim hepimizin icine ferahlik versin

Keske bizi uyutsalar transferden sonra sonuc cikacagi gun uyandirsalarda bu stresi yasamasak ne guzel olurdu. Benimde icim daraliyor hep aglayasim geliyor. Olumlu dusun desemde icime yok bir bakiyorum tekrardan nasil yapicam diye dusunurken buluyorum kendimi:KK43: Rabbim hepimizin icine ferahlik versin
Ayy durun sırada ben varım önce ben:halay:

Kızlar merhaba eşim çok fena grip olmuş benimde bu sabah itibariyle Boğaz ağrım başladı ve pazartesi transferim var ne yapsam ne içsem bi akıl verin çok moralim bozuldu bitki çayı içsem bişey olmaz dimi daha transfer olmadım çünkü

Canım çok geçmiş olsun bende transferden önce grip oldum burnum sürekli akıyordu öksürüyordum nane limon iç dinlen ateş enfeksiyon olmadığı sürece sıkıntı olmaz ;) doktorum rahat ol geçer dinlen vitamin al bol bol demişti portakal mandalina ye bal zencefil de iyi gelir :) ;)

Merhabalar bugün transferim gerçekleşti. Geri sayim basladi.
hayırlı olsun arkadaşım
merabalar hamiş olanlara Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bekleyenlere de tez zamanda versin inşallah beni de aranıza alırmısınız :olamaz: transferin 2.günü bugün sizinle geçireyim bekleyim istiyorum :) 28 kasım test tarihim
hayırlı olsun arkadaşım cok doğru yerdesin çok pozitif birbirlerinin haberiyle sevinen üzülen bir grubuz senide seve seve aramıza alırız :-)

merabalar hamiş olanlara Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bekleyenlere de tez zamanda versin inşallah beni de aranıza alırmısınız :olamaz: transferin 2.günü bugün sizinle geçireyim bekleyim istiyorum :) 28 kasım test tarihim
Hoş geldin ben de yeni katildim gruba benim de transferin 5. Günü heyecan umut kaygı vesvese ne yerdeyim ne gökte durumları hepsi bir arada birlikte daha rahat daha katlanabilir bir süreç geçirmek dileğiyle

Canım çok geçmiş olsun bende transferden önce grip oldum burnum sürekli akıyordu öksürüyordum nane limon iç dinlen ateş enfeksiyon olmadığı sürece sıkıntı olmaz :KK66: doktorum rahat ol geçer dinlen vitamin al bol bol demişti portakal mandalina ye bal zencefil de iyi gelir :) :KK66:

Vlla grip olmam olmam tam zamanıında oldum. Boğaz ağrım var sadece inş ilerlemez dediğin gibi yapayım en iyisi ıhlamur içtim. Bal , karabiber yedim zencefilde koyayım içine ayy ne stresli günler ya. Senin Bebişler nasıl gittin mi bir DHA doktora

Napıyorsunuz kızlar bugün progestan hapa başladım günde 3 kere alıcam Leyla gıbıyım gozlerımı açamıyorum:KK43:

Doktoruna söylesen vajinal kullansan en iyisi aslında ben hap olarak kullanmıştım daha önce mahvedio adamı bilirim. Şimdi vajinal fitil olarak kullanıyorum yan etkisi yok gibi sadece arada kasıklarım ağrıyor o kadar .

Canim dogru adrestesin kemal bey cok iyi bir doktor. Ben cok guvendim ona cok inandim. Yanilmadimda. halada benim icin bir doktordan ziyade bir bilim adami. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yukarda yeme sekillerimi anlatmistim. 7 iyi bence devam edin muhakkak onlar ilaclarla cogalip buyuyorda nerden baksan 10 olur. Canim burda 1 yumurtayla devam eden arkadaslarimiz var. Ve yine o bir yumurtayla hamile kalanlar var. Onlar bastan cok umit vermek istemiyorlar onun icin cok cok ruyaya dalma diye olabilecek olumsuzluklarida soyluyor. Devam et muhakkak. Bak bu merkezden bu topikte 5 kisiyiz 4 umuz hamile 5. Si suan bekliyor. Sevgiler
Çok teşekkür ederim mesajın için arkadaşım. Ben bi umut duymak istedim ne kadar ihtimal var diye sordum yüzde 40 dedi. Afalladım tabi. Neyse sizlerle stresimi de kontrol etmeyi öğrencem inş.

Back