- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.121
Clexane bildiğin kara borsa ya ilacı bulmak imkansız enox a geçtim bendeSenin merkezin tamamen özel mi canım. Benim tüp bebek merkezi özel ama ssk anlaşması var. Eğer ki onlar rapor yazamıyorsa sana tavsiyem ssk ile anlaşması olan bir özelde veya devlette rapor çıkar clexane için pahalı bir ilaç çünkü. Ben raporlu olduğu için ücret ödemedim hiç
Çok abartı gelebilir ben bu kez 8 gün sonra ılık duş yaptım. Ve tek şampuanlık yaptım. Zaten raporluydum evden çıkmıyordum. İlk transferde 4.gün yapmıştım. Bunda geç yaptım o yüzdenAnlamiyorum bu tup bebek merkezleri neden ertesi gun yapabilirsiniz diyorlar? Doktorlar evet diyor ama burda 4 ya da 5 gun deniliyor. Acikcasi yapasimda yok ama saclarim kirlendi iste.egilerek yikasam nasil olur ki
Canim benim klinik ssk anlasmali bir kurum.hatta bende devletten rapor cikarip oyle tedavi oldum. Bir cok kismini devlet odedi benim. Ama neden bu konuda boyle yapti bu kurum anlamis degilim... onlar icin zor biside degil ki ?Senin merkezin tamamen özel mi canım. Benim tüp bebek merkezi özel ama ssk anlaşması var. Eğer ki onlar rapor yazamıyorsa sana tavsiyem ssk ile anlaşması olan bir özelde veya devlette rapor çıkar clexane için pahalı bir ilaç çünkü. Ben raporlu olduğu için ücret ödemedim hiç
Herkes boyle diyor. Bende yapmayayim bari.Çok abartı gelebilir ben bu kez 8 gün sonra ılık duş yaptım. Ve tek şampuanlık yaptım. Zaten raporluydum evden çıkmıyordum. İlk transferde 4.gün yapmıştım. Bunda geç yaptım o yüzden
Evet ilacı bulmak çok zor eczacı arkadaşa bulduruyorum zorla da olsa arada muadilini aldığım oldu. Resmen firmanın karaborsa yapması bir müddet piyasadan çekip göz korkutuyor ki alan topluca ve fazla alsın.Clexane bildiğin kara borsa ya ilacı bulmak imkansız enox a geçtim bende
Canım durumumuz aynı belki rapor çıkarmak aklına gelmemiş olabilir bu ilaç için rapor istediğini belirt bence. Onlar için çok kolay benim raporun çıkması bel dk sürdü. Ben birde gebelik olursa inşallah dokuz ay kullanacağım bu ilacıCanim benim klinik ssk anlasmali bir kurum.hatta bende devletten rapor cikarip oyle tedavi oldum. Bir cok kismini devlet odedi benim. Ama neden bu konuda boyle yapti bu kurum anlamis degilim... onlar icin zor biside degil ki ?
Kendi klinigimi arayip ogrenecegim simdi bunu canimÖzelde kadın doğumcunun normal muayene parasını verip muayene oluyosun. Rapor istediğini ilaçları ne kadar kullanman gerektiğini belirtiyosun. Ben rapor için 25 lira ekstra ücret ödedim. Rapordan sonra ilacı aile hekimine yazdırdım. 7 kutu enox 0.4 iğneye hiç para vermedim. Crinone de 3 kutu yazdı aynı kadın doğumcu deli paralar ödemeye gerek yok bence yazdır sende
Clexane kendi otomatik atıyordu onu seviyordum ben enox atmıyor ne kadar pistonu itsemde olmadı. Ama çıkarınca atıyo bende yanlışmı yapıyorum diye korkuyorumEvet ilacı bulmak çok zor eczacı arkadaşa bulduruyorum zorla da olsa arada muadilini aldığım oldu. Resmen firmanın karaborsa yapması bir müddet piyasadan çekip göz korkutuyor ki alan topluca ve fazla alsın.
Duş konusunda da bende altıncı gün aldım ilk transferin pozitifti sende geç al benceHerkes boyle diyor. Bende yapmayayim bari.
Oyle miiii... 9 ay mi aaaa niyeeCanım durumumuz aynı belki rapor çıkarmak aklına gelmemiş olabilir bu ilaç için rapor istediğini belirt bence. Onlar için çok kolay benim raporun çıkması bel dk sürdü. Ben birde gebelik olursa inşallah dokuz ay kullanacağım bu ilacı
Yanlış yapmıyorsun da işte iğne senin vücuduna batınca istemsizce iyice bastırmaktan çekiniyor insan. İlaç tamamen bitiyorsa atıp atmaması problem olmaz canımClexane kendi otomatik atıyordu onu seviyordum ben enox atmıyor ne kadar pistonu itsemde olmadı. Ama çıkarınca atıyo bende yanlışmı yapıyorum diye korkuyorum
Sacini yikadin mi peki?Duş konusunda da bende altıncı gün aldım ilk transferin pozitifti sende geç al bence
Canım benim genetik testimde heterozigot çıktı pıhtılaşma bozukluğu yani o yüzden sürekli kullanmam lazımOyle miiii... 9 ay mi aaaa niyee
Arada vücudumu silip çok zorlanmadan saç yıkadım raporluydum evdeydim zaten ama rahatsız oluyor insan ister istemezSacini yikadin mi peki?
Egilerek mi yikadin sacini canim, bende yikayim dedim aksama misafir gelecek boylede cikmak istemedimArada vücudumu silip çok zorlanmadan saç yıkadım raporluydum evdeydim zaten ama rahatsız oluyor insan ister istemez
Evet canım duşakabine eğildim yıkadımEgilerek mi yikadin sacini canim, bende yikayim dedim aksama misafir gelecek boylede cikmak istemedim
Eğer için rahat etmeyecekse kuru şampuanlar var ya ondan deneyebilirsin işe yararEgilerek mi yikadin sacini canim, bende yikayim dedim aksama misafir gelecek boylede cikmak istemedim
Hizli bir sekilde ilik suda yikayayim sacimi dustan vazgectim ben :)Eğer için rahat etmeyecekse kuru şampuanlar var ya ondan deneyebilirsin işe yarar
Hizli bir sekilde ilik suda yikayayim sacimi dustan vazgectim ben :)
Bende korkumdan öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?