- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.141
Olmaz canım olmaz Allah nasip etmişse her türlü olacak zaten de işte biz pinpirik yapıyoruz aslında sen içini ferah tutbisi olmaz eveLAllah
Benimde 9 ay şimdiden çok morardım. Bacaktan cesaret edemiyorum. Kolumada yapamıyorum.Canım durumumuz aynı belki rapor çıkarmak aklına gelmemiş olabilir bu ilaç için rapor istediğini belirt bence. Onlar için çok kolay benim raporun çıkması bel dk sürdü. Ben birde gebelik olursa inşallah dokuz ay kullanacağım bu ilacı
Hadi bakalım allah sırayla peşinizden gelmeyi nasip eder inşallah benimde 20-25 gün sonra olacak transfer bi aksilik olmazsa siz o zamana baya yol almış olacaksınızTsk arkadasimmm darisi sizlere insallahhhhh bedis123 un dedigi gibi biz yolu actik sizleri bekliyoruz sagliklica insallahhh
Bende arkadaşlara nöbette denk geldikçe kolumdan yaptırıyorum evde kendim göbekten yapıyorum bacaktan bende hiç yapamadım cesaret edemedimBenimde 9 ay şimdiden çok morardım. Bacaktan cesaret edemiyorum. Kolumada yapamıyorum.
Aynen oyle aslinda.. olcagi varsa oluyor tuunmiyacak bebekte tutunmuyor.bosa telas sikinti yapioruz aslinda...kim sikinti yapmazsa onun tutuyor zatenOlmaz canım olmaz Allah nasip etmişse her türlü olacak zaten de işte biz pinpirik yapıyoruz aslında sen içini ferah tut
Bendede olmadi canim merak etme. erken henuzKızlar gunaydinlarrr,
Bugün transferimin 5. Günü kasiklarimda ağrı az az devam ediyor ama göğüs hassasiyetim hiç yok ilk iki gün biraz vardı. Acaba bu olumlu bi sey mi olumsuz mu? Pozitif gören arkadaşlar yorumlayabilir misiniz?
Çok teşekkürler cvp için sabahtan beri içim içimi yedi internette gezindim durdumBendede olmadi canim merak etme. erken henuz
Oncesinde yaptigim yeme seklimi degistim ivir zivir tatli salam sosis tarzi seyleri agzima vurmadim. Eksiksiz yaptigim kefir icmek oldu. Halada devam ettigim. Birde sut ictim hep sicak sut. Sabahlari muhakkak haslanmis yumurta peynir ball pekmez yemeye calistim. Yine transfer oncesi cig badem yedim surekli canim istiyordu. Findik cevizde yemeye calistim ara ara. Yesil fasulye yumurtaya iyi geldigini okumustum onu yedim brokoli ve et urunleri yedim. Eti tabi her zaman alip kizartma olarak degilde kusbasi kasar pide seklinde tukettigimde oldu yada kofte olarak. Transferden 5 gun once ari sutune basladim. Taze sikilmis Portakal suyu ictim. Meyve yedim daha cok muz. Gunluk olarak kefir sut ve portakal suyunu siraya koyarak icmeye calisiyordum. Tabi mesela makarnada yedigim oldu. Sadece daha cok saglikli seylere yoneldim diyeyim. Transfer oncesi nar yemistim. Sonrasi yemedim. Diger yeme sekillerime ayni sekilde devam ettim. 5. Gun dus aldim hepsi bu canim.Teşekkür ederim canm bilgilendirdigin için. Allah yavrularını sağ salim kucağına almayi nasip etsin innnşallah..Rica etsem tam olarak neler yaptın transfer öncesi ve sonrasi yazar mısın? Benim de bu ay yumurtalarım toplanıp genetige gidecek.Sağlıklı çıkarsa kismetse önümüzdeki ay transfer yapılacak.
Sanirim ben de bugün vesveseye basladim. Göğüs hassasiyetim hiç yok 4 gündür büyük tuvaletimi yapmiyorum bi sey olur korkusuyla tuvalette oturamiyorum ve su an çok rahatsiz ediyorYonca___ bi de en önemlisi hep pozitiftin
Bir mesajini hatirliyorum sadece
“vesveseye basladim “ diyodun
Susturduk seni :))
Bence bu guzel enerjinin ve pozitifliğinin etkisi çok
Oncesinde yaptigim yeme seklimi degistim ivir zivir tatli salam sosis tarzi seyleri agzima vurmadim. Eksiksiz yaptigim kefir icmek oldu. Halada devam ettigim. Birde sut ictim hep sicak sut. Sabahlari muhakkak haslanmis yumurta peynir ball pekmez yemeye calistim. Yine transfer oncesi cig badem yedim surekli canim istiyordu. Findik cevizde yemeye calistim ara ara. Yesil fasulye yumurtaya iyi geldigini okumustum onu yedim brokoli ve et urunleri yedim. Eti tabi her zaman alip kizartma olarak degilde kusbasi kasar pide seklinde tukettigimde oldu yada kofte olarak. Transferden 5 gun once ari sutune basladim. Taze sikilmis Portakal suyu ictim. Meyve yedim daha cok muz. Gunluk olarak kefir sut ve portakal suyunu siraya koyarak icmeye calisiyordum. Tabi mesela makarnada yedigim oldu. Sadece daha cok saglikli seylere yoneldim diyeyim. Transfer oncesi nar yemistim. Sonrasi yemedim. Diger yeme sekillerime ayni sekilde devam ettim. 5. Gun dus aldim hepsi bu canim.
Benim de transfer gününü saymazsak 4. gün hiçbir belirtim yok kasık ağrım da yok olmadı sanırım. Dün gece kasık ağrısı girdi sevindim ama gaz ağrısıymış o da ilaç yan etkisiBendede olmadi canim merak etme. erken henuz
İkimizin transfer günü ayni o zaman 14 Kasım salı ayyy sevindim kiyaslayabilecegimiz ortak durumlarimiz olur. Sende de kabızlık var mi ?Benim de transfer gününü saymazsak 4. gün hiçbir belirtim yok kasık ağrım da yok olmadı sanırım. Dün gece kasık ağrısı girdi sevindim ama gaz ağrısıymış o da ilaç yan etkisi
Öyle mi ne güzelİkimizin transfer günü ayni o zaman 14 Kasım salı ayyy sevindim kiyaslayabilecegimiz ortak durumlarimiz olur. Sende de kabızlık var mi ?
Ahh ahhhhh canim bu kabızlık ben genç kızlık yillarindan beri var. Tromboze hemoroid ameliyatı oldum ben bu illetten dolayı sabahlari kahvaltidan 30dk. Önce kuru erik incir kayısı suda bekletilmiş halde yiyiyorum üstüne su iciyorum üstüne duphalac şurup içiyorum bana mısın Demiyor bi de ben transfer olduğu gün lagman yaptım çünkü opudan sonra 4 gün tuvalete çıkamamıştim. Transfer den sonra da az onceye ka dar korkudan tuvalete oturmadim. Biraz önce başarılıydı dayanamadım artikÖyle mi ne güzelinşallah ikimiz de perşembe günü güzel haberler alırız. Ben kabız olmadım sabah kahvaltıdan önce üç tane kuru kayısı yiyorum onun etkisi olabilir ama ilaçların yan etkisi zaten kabızlık hatta bi de gebelik belirtisi. Günde iki litre su içmeye çalış canım kabız olmamak için doktorum sadece su konusunda uyarmıştı
Oh o zaman geçmiş olsun canımAhh ahhhhh canim bu kabızlık ben genç kızlık yillarindan beri var. Tromboze hemoroid ameliyatı oldum ben bu illetten dolayı sabahlari kahvaltidan 30dk. Önce kuru erik incir kayısı suda bekletilmiş halde yiyiyorum üstüne su iciyorum üstüne duphalac şurup içiyorum bana mısın Demiyor bi de ben transfer olduğu gün lagman yaptım çünkü opudan sonra 4 gün tuvalete çıkamamıştim. Transfer den sonra da az onceye ka dar korkudan tuvalete oturmadim. Biraz önce başarılıydı dayanamadım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?