- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.041
Yonca hnm merhaba gozunuz aydin. Okurken gozlerum yasardu. Cok sevindim sizin adiniza. Sanirim ikiz geliyor. Tesadüfen gördüm hamile oldugunuzu merak ettm yas kacAy neler cektim. siz benden 12 de haber beklerken, ben salya sumuk agliyordum hastanede. Gittim gisedeki kiza sonucumu istedim kiz bir bakayim dedi. sonra cok ciddi bir sekilde doktorunuzla gorusme istedim dedi. Onunla gorusun birsey soyleyemem. Ama nasil ciddi soyledi. Gozlerinde bir gulumseme aradim sifirdi. Sonra ben bi sıktım gozlerimi 10 yas indi. Beklemeye basladim ama nasil agliyorum durduramiyorum. Esime dedim bana soylemiyorlar negatifya doktorla gorusturcek. Belki bir 20 dakika oyle agladim. cagirana kadar. Sonra icime kactim. Yukari ciktim hemsire gozunuz aydin dedi. Bakakaldim pozitifmi dedim. evet dedi bu defa ona sarilip agladim.
Tsk ederim arkadasim darisi sana insallahGözün aydın canım çok sevindim mm demekki neymiş stresten uzak durmak gerekiomus
o kız neden yapmış anlamadım ordaki hastaların bu haberi nasıl özlemle beklediğini biliyor nasıl bu kadar kayıtsız kalmış senin o yüzündeki ifadeye ne deyim çok üzüldüm arkadaşım kıyamam birde ağlamışsın neyseki bunlar sonra mutluluk gözyaşına döndüAy neler cektim. siz benden 12 de haber beklerken, ben salya sumuk agliyordum hastanede. Gittim gisedeki kiza sonucumu istedim kiz bir bakayim dedi. sonra cok ciddi bir sekilde doktorunuzla gorusme istedim dedi. Onunla gorusun birsey soyleyemem. Ama nasil ciddi soyledi. Gozlerinde bir gulumseme aradim sifirdi. Sonra ben bi sıktım gozlerimi 10 yas indi. Beklemeye basladim ama nasil agliyorum durduramiyorum. Esime dedim bana soylemiyorlar negatifya doktorla gorusturcek. Belki bir 20 dakika oyle agladim. cagirana kadar. Sonra icime kactim. Yukari ciktim hemsire gozunuz aydin dedi. Bakakaldim pozitifmi dedim. evet dedi bu defa ona sarilip agladim.
Cok tsk ederim darisi tum isteyenlere. 38 yasindayim. Ilk tup denemem. 2 embriyo konuldu. 5. Gun embriyolari. Antalya tup bebek dr kemal ozgur herkeze cok tavsiye ediyorum gercekten. Bu topikte 5 kisi ayni hastaneye gidiyoruz suan 4 umuz de hamileyiz. Biride transferini oldu bekliyor ilurbe07 arkadasimiz. Onunda pozitifi gorecegine inaniyorum. Disardan gelenlere ucretsiz konaklama imkani sagliyor. Biraz yogun bi hastane sira bekliyorsunuz ama karsilastiginizda gercekten isini cok ciddiyetle yapip garantici hareket ediyorlar. Sanki sizi hamile birakmaya ant icmis gibi ama cahilce degil bilinclice. onu goruyorsunuz yani. Oyle bir guven olusuyor allah razi olsunYonca hnm merhaba gozunuz aydin. Okurken gozlerum yasardu. Cok sevindim sizin adiniza. Sanirim ikiz geliyor. Tesadüfen gördüm hamile oldugunuzu merak ettm yas kac
Kacinci tup bebek deneyiminiz, kac emriyo transfer edildi. Kaçıncı gun embriyosu. Nerede tedavi gördünuz?
Canın çektiyse ye canım bitaneden bişey olmaz bence
Yasakmis yukardaki hemsirede dedi yasak aslinda ama dedi sessiz sessiz soyledi zaten banada. Acidi herhalde bana. Sonra assagida indim kiza dedim sen beni cok aglattin. ozur dilarim dedi. Affet. Yasak ondan. Dedim iyide biraz bari gulumse bu ne ciddiyet ya negatif sandim. Tekrar ozur diledio kız neden yapmış anlamadım ordaki hastaların bu haberi nasıl özlemle beklediğini biliyor nasıl bu kadar kayıtsız kalmış senin o yüzündeki ifadeye ne deyim çok üzüldüm arkadaşım kıyamam birde ağlamışsın neyseki bunlar sonra mutluluk gözyaşına döndü
Cevabiniz icin cok tsk ederimm :) yarin transferim gerceklesecek inş sizin gibi mutlu sona gelirim hayirlisi ile... cok sevindimm rabbim kucağınıza almayi nasip etsin.Cok tsk ederim darisi tum isteyenlere. 38 yasindayim. Ilk tup denemem. 2 embriyo konuldu. 5. Gun embriyolari. Antalya tup bebek dr kemal ozgur herkeze cok tavsiye ediyorum gercekten. Bu topikte 5 kisi ayni hastaneye gidiyoruz suan 4 umuz de hamileyiz. Biride transferini oldu bekliyor ilurbe07 arkadasimiz. Onunda pozitifi gorecegine inaniyorum. Disardan gelenlere ucretsiz konaklama imkani sagliyor. Biraz yogun bi hastane sira bekliyorsunuz ama karsilastiginizda gercekten isini cok ciddiyetle yapip garantici hareket ediyorlar. Sanki sizi hamile birakmaya ant icmis gibi ama cahilce degil bilinclice. onu goruyorsunuz yani. Oyle bir guven olusuyor allah razi olsun
Okurken bende agladim canim yAy neler cektim. siz benden 12 de haber beklerken, ben salya sumuk agliyordum hastanede. Gittim gisedeki kiza sonucumu istedim kiz bir bakayim dedi. sonra cok ciddi bir sekilde doktorunuzla gorusme istedim dedi. Onunla gorusun birsey soyleyemem. Ama nasil ciddi soyledi. Gozlerinde bir gulumseme aradim sifirdi. Sonra ben bi sıktım gozlerimi 10 yas indi. Beklemeye basladim ama nasil agliyorum durduramiyorum. Esime dedim bana soylemiyorlar negatifya doktorla gorusturcek. Belki bir 20 dakika oyle agladim. cagirana kadar. Sonra icime kactim. Yukari ciktim hemsire gozunuz aydin dedi. Bakakaldim pozitifmi dedim. evet dedi bu defa ona sarilip agladim.
Okurken bende agladim canim yasadiklarina. Cok sukur bin sukur Rabbime sana nasip etti bizlere de nasip eder insllh. Benimde 2 tane 5.gun embriyosu insllh benimde sonucum senin gibi pozitif olurCok tsk ederim darisi tum isteyenlere. 38 yasindayim. Ilk tup denemem. 2 embriyo konuldu. 5. Gun embriyolari. Antalya tup bebek dr kemal ozgur herkeze cok tavsiye ediyorum gercekten. Bu topikte 5 kisi ayni hastaneye gidiyoruz suan 4 umuz de hamileyiz. Biride transferini oldu bekliyor ilurbe07 arkadasimiz. Onunda pozitifi gorecegine inaniyorum. Disardan gelenlere ucretsiz konaklama imkani sagliyor. Biraz yogun bi hastane sira bekliyorsunuz ama karsilastiginizda gercekten isini cok ciddiyetle yapip garantici hareket ediyorlar. Sanki sizi hamile birakmaya ant icmis gibi ama cahilce degil bilinclice. onu goruyorsunuz yani. Oyle bir guven olusuyor allah razi olsun
Amaan 1 taneden bisi olmaz bencede heheBencede.ben ye bence demiştim zaten yanlışmı yazdım mesaja@_Depply_
Yasak olsa bile ben olsam hastanin gzolerine bakip hafif bir tebessum ederdim o zaten anlardi :) sanki devlet meselesi bu ne yahu?Yasakmis yukardaki hemsirede dedi yasak aslinda ama dedi sessiz sessiz soyledi zaten banada. Acidi herhalde bana. Sonra assagida indim kiza dedim sen beni cok aglattin. ozur dilarim dedi. Affet. Yasak ondan. Dedim iyide biraz bari gulumse bu ne ciddiyet ya negatif sandim. Tekrar ozur diledi
Canım ya çok duygulandım okurkenCok tsk ederim darisi tum isteyenlere. 38 yasindayim. Ilk tup denemem. 2 embriyo konuldu. 5. Gun embriyolari. Antalya tup bebek dr kemal ozgur herkeze cok tavsiye ediyorum gercekten. Bu topikte 5 kisi ayni hastaneye gidiyoruz suan 4 umuz de hamileyiz. Biride transferini oldu bekliyor ilurbe07 arkadasimiz. Onunda pozitifi gorecegine inaniyorum. Disardan gelenlere ucretsiz konaklama imkani sagliyor. Biraz yogun bi hastane sira bekliyorsunuz ama karsilastiginizda gercekten isini cok ciddiyetle yapip garantici hareket ediyorlar. Sanki sizi hamile birakmaya ant icmis gibi ama cahilce degil bilinclice. onu goruyorsunuz yani. Oyle bir guven olusuyor allah razi olsun
Sira sizde sanırım kac gününüz var:)Canım ya çok duygulandım okurken
23 kasım perşembe günü inşallahSira sizde sanırım kac gününüz var:)
Aynı gün transfer olucaz inş bizde hayırlı haberler alırız23 kasım perşembe günü inşallah
Transferin hayırlı olur inşallah canım benimkisisalı günü oldu sonuç için bekliyorum çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese verdin inşallahAynı gün transfer olucaz inş bizde hayırlı haberler alırız
Hadi bakalim dualarimiz sizinle23 kasım perşembe günü inşallah
teşekkür ederim amin..Merhaba tedaviniz hayirli olsun :)
Progestoren evet uyku hali yapar
Forumda gündüz kimse cevap yazmaz hepsi ogle uykusundadir kizlarimizin :))
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bu arada
teşekkür ederim amin..
estrofem , progestan iğne, bir vitamin ve bir de coraspin
ben çok giremiyorum. bir de çok yazışma olunca takip edemiyorum. sizin transfer oldu mu, olacak mı, hangi ilaçları kullandınız/kullanıyorsunuz?
Ayyy canim yaaa allah yuzunu guldursun hayirlisi olsun insallah bebegin-bebislerin sıkıca tutunsunCevabiniz icin cok tsk ederimm :) yarin transferim gerceklesecek inş sizin gibi mutlu sona gelirim hayirlisi ile... cok sevindimm rabbim kucağınıza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?