- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.021
inan bunu yapıyorum çoğu zaman ama forumda geçen okudum 10 3. gün embriyosu 5. güne götürülmüş ve hiçbiri 5. güne gidememiş bunu okuduğumdan beri 10 taneden hiç benim 3 tane demeye başladım. haklısın canım (forumda çok şey okumakta iyi değil bu sefer hadi oldu gebe kaldım pgt yaptırmadım 8. hafta harmony testi yaptırırız diyorum geçen eşime adam baktı suratımı dur ya hele bir gebe kal tek derdin o olsun tamam onuda yaptırırız dedi)A anneveoglusu canim yapmamiz gereken tek şey:
TEVEKKÜL
Amacımıza ulaşabilmek için Elimizden gelen Tüm tedbirleri aldiktan ve tüm gayreti gösterip sonrasında Allah’a güvenip ve sonrasını Ona bırakmalıyız..
Sen tedavi icin en iyi merkezi secip gerekli tum islemleri sirasiyla ve sabirla yaptırıp gerisini doktorlara ve Allah a bırak..
O embriyonun 5. Gune gidecegi varsa gider
Bizim elimizde olmayan seyler icin sıkma canını
Endişeyi veya “ya olmassa” düşüncesini bir kenara birak lütfen
Bu arada ( benimde transfer günüm yaklasiyo.. bu cumleleri bana bi ay sonra hatirlat olurmu :))) )
Bir tane mi elinde embriyo canim? Degilse de kasma kendini sana zararq verir. Coktu diye biliyorum senin dondurulmuslarin..canım benim allah ol desin olacak allahın izniyle
sana katılıyorum
arkadaşım ben 3. gün embriyosu olarak transfer olmasını istiyorum aslında
transfer gününde elimde embriyo kalmamasından korkuyorum
3 tane canım allahın dediği olacak bunu biliyorum ama yersiz endişe ediyorumBir tane mi elinde embriyo canim? Degilse de kasma kendini sana zararq verir. Coktu diye biliyorum senin dondurulmuslarin..
Anladim canim endiseli olmani anliyorum sende haklisin. Istersen 1 tane 3.gun transfer edin.kalanlari 5 gune gonderin. Doktorunla konus istersen. Birde genel olarak doktorunu seviyorsan inaniyorsan birazda doktora ve tip'a birak istersen..dert ama kendine buarada3 tane canım allahın dediği olacak bunu biliyorum ama yersiz endişe ediyorum
benim bir evladım var bir daha tüp bebek denemeyeceğim bunuda oğlum kardeş istiyor diye denedim
imkanım varken denemediğim için ilerde pişman olmamak için
Havuc suyu degilde havucun kendisni yesek olur mu? Benim kati meyve sikacagim yokHaydi ozaman bir bardak havuç suyu içelim hep birliktetransfer öncesi sonrası cok faydalı
floransa17 canım dinlenme konusunda galiba doktorların dediği gibi ağır iş yapmadan normal hayata dönmek gerekiyor.ben transferden sonra üstümü giyindim arabaya bindim 3 saat yol geldim, Yonca___ malumm @Bedis123 oda 12 saat yoldan gelmiş.Allah yazdımı öle böle oluyo.ama işte pimpiriklenmemek elde değil.
Nar suyu rahimi kalınlaştırıyor canım ben transferden önce çok tüketmiştim ama transferden sonra hiç yemedimKizlar alakasiz olacak ama sizlere sorum var bir tane... ben nar meyvesini cok severim canimda cekti 5 kilo almistim. Birbyerde okumustum nar suyu rahmi inceltiyormuymus neydi bilemedim. 1 tane yemenin zarari olurmu ki? Bir de cok faydasi var bilirsiniz..
inan bunu yapıyorum çoğu zaman ama forumda geçen okudum 10 3. gün embriyosu 5. güne götürülmüş ve hiçbiri 5. güne gidememiş bunu okuduğumdan beri 10 taneden hiç benim 3 tane demeye başladım. haklısın canım (forumda çok şey okumakta iyi değil bu sefer hadi oldu gebe kaldım pgt yaptırmadım 8. hafta harmony testi yaptırırız diyorum geçen eşime adam baktı suratımı dur ya hele bir gebe kal tek derdin o olsun tamam onuda yaptırırız dedi)
İyiki varsın topik annem :))
Olmaz mı canım hatta lifiyle birlikte alıosun dahada gusel.ibrahim sarçoğludio için die de ondan dedimHavuc suyu degilde havucun kendisni yesek olur mu? Benim kati meyve sikacagim yok
Bende yemeyim madem riske girmeye gerek yokNar suyu rahimi kalınlaştırıyor canım ben transferden önce çok tüketmiştim ama transferden sonra hiç yemedim
Canım çok sevındım maşallah saglıkla kucağına al inş darısı bize521.40
1 tane yemek istedim ama madem oyle yemeyeyim hicOlmaz mı canım hatta lifiyle birlikte alıosun dahada gusel.ibrahim sarçoğludio için die de ondan dedimhavuç a vitamininden zengin die tüketmemizi sölüyolarda.bide canım narla ilgili olarak ben transfer önceside yedim sonrasıda.bence bişeyi çok abartırsan zararı olur.bölesi faydalı bir meyveden 1 tane yesen anca sana ve bebeğine şifa olur ama tabi sen bilirsin
Aminnn canimmm cumanin hayrina yarabbimmmm topikte olmayan kalmasin insallahhhhhh tum kalbimle diliyorumYonca___ maşallah canım Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah :)
Darısı bizlere olsun inşallah :)
Cok tsk arkadasim aminnnn insalllahhh allahim duysun sesimizi. Bugun cok guzel enerji yolladik bol dua oldu. Allahim cevirmesinCanım çok sevındım maşallah saglıkla kucağına al inş darısı bize
Maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah521.40
Canim cok tsk darisi tum isteyenlere insallahMaşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah
Canın çektiyse ye canım bitaneden bişey olmaz bence1 tane yemek istedim ama madem oyle yemeyeyim hic
521.40
Gözün aydın canım çok sevindim mm demekki neymiş stresten uzak durmak gerekiomus521.40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?