2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

inan bunu yapıyorum çoğu zaman ama forumda geçen okudum 10 3. gün embriyosu 5. güne götürülmüş ve hiçbiri 5. güne gidememiş bunu okuduğumdan beri 10 taneden hiç benim 3 tane demeye başladım. haklısın canım (forumda çok şey okumakta iyi değil bu sefer hadi oldu gebe kaldım pgt yaptırmadım 8. hafta harmony testi yaptırırız diyorum geçen eşime adam baktı suratımı dur ya hele bir gebe kal tek derdin o olsun tamam onuda yaptırırız dedi)

İyiki varsın topik annem :))

canım benim allah ol desin olacak allahın izniyle
sana katılıyorum
arkadaşım ben 3. gün embriyosu olarak transfer olmasını istiyorum aslında
transfer gününde elimde embriyo kalmamasından korkuyorum
Bir tane mi elinde embriyo canim? Degilse de kasma kendini sana zararq verir. Coktu diye biliyorum senin dondurulmuslarin..

Bir tane mi elinde embriyo canim? Degilse de kasma kendini sana zararq verir. Coktu diye biliyorum senin dondurulmuslarin..
3 tane canım allahın dediği olacak bunu biliyorum ama yersiz endişe ediyorum
benim bir evladım var bir daha tüp bebek denemeyeceğim bunuda oğlum kardeş istiyor diye denedim
imkanım varken denemediğim için ilerde pişman olmamak için

Kizlar alakasiz olacak ama sizlere sorum var bir tane... ben nar meyvesini cok severim canimda cekti 5 kilo almistim. Birbyerde okumustum nar suyu rahmi inceltiyormuymus neydi bilemedim. 1 tane yemenin zarari olurmu ki? Bir de cok faydasi var bilirsiniz..

Anladim canim endiseli olmani anliyorum sende haklisin. Istersen 1 tane 3.gun transfer edin.kalanlari 5 gune gonderin. Doktorunla konus istersen. Birde genel olarak doktorunu seviyorsan inaniyorsan birazda doktora ve tip'a birak istersen..dert ama kendine buarada

Havuc suyu degilde havucun kendisni yesek olur mu? Benim kati meyve sikacagim yok

Nar suyu rahimi kalınlaştırıyor canım ben transferden önce çok tüketmiştim ama transferden sonra hiç yemedim

Pgt ben de yaptirmadim
Hem maddi hem de biraz artik kurcalamak istemiyorum
Zaten elimde bir denemelik var kismetimde ne varsa deyip koydurucam
Kötüyse zaten tutmaz diyolar ya
İnsallah birsey olmaz
Bakalim
Cok okuma olumsuz seyler

Bizim sayfada negatife yer yok :))

Ne olacaksa vardir bir hayir diyoruz

Havuc suyu degilde havucun kendisni yesek olur mu? Benim kati meyve sikacagim yok
Olmaz mı canım hatta lifiyle birlikte alıosun dahada gusel.ibrahim sarçoğludio için die de ondan dedim havuç a vitamininden zengin die tüketmemizi sölüyolarda.bide canım narla ilgili olarak ben transfer önceside yedim sonrasıda.bence bişeyi çok abartırsan zararı olur.bölesi faydalı bir meyveden 1 tane yesen anca sana ve bebeğine şifa olur ama tabi sen bilirsin

1 tane yemek istedim ama madem oyle yemeyeyim hic

Ay neler cektim. siz benden 12 de haber beklerken, ben salya sumuk agliyordum hastanede. Gittim gisedeki kiza sonucumu istedim kiz bir bakayim dedi. sonra cok ciddi bir sekilde doktorunuzla gorusme istedim dedi. Onunla gorusun birsey soyleyemem. Ama nasil ciddi soyledi. Gozlerinde bir gulumseme aradim sifirdi. Sonra ben bi sıktım gozlerimi 10 yas indi. Beklemeye basladim ama nasil agliyorum durduramiyorum. Esime dedim bana soylemiyorlar negatifya doktorla gorusturcek. Belki bir 20 dakika oyle agladim. cagirana kadar. Sonra icime kactim. Yukari ciktim hemsire gozunuz aydin dedi. Bakakaldim pozitifmi dedim. evet dedi bu defa ona sarilip agladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…