- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- 133
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.061
Insallahhhh rabbimden diliyorum bir bir pozitif yagsin buraya. simdi sirada sizler cango58, sen, ilurbe07 dualar sizinleOkurken bende agladim canim y
Okurken bende agladim canim yasadiklarina. Cok sukur bin sukur Rabbime sana nasip etti bizlere de nasip eder insllh. Benimde 2 tane 5.gun embriyosu insllh benimde sonucum senin gibi pozitif olur
Canim ben hastaneden iki kutu yazdirmistim suan 3 adet kaldi. Bugun yeniden yazdirdim 2 kutu ve aldimArkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?
Onda cok sikinti olmuyormus evet canim bitince aile hekimmden isticemCanim ben hastaneden iki kutu yazdirmistim suan 3 adet kaldi. Bugun yeniden yazdirdim 2 kutu ve aldim
Amin canım ben sende persembe olcan sandım inş hepımız ıcın hayırlısı olurTransferin hayırlı olur inşallah canım benimkisisalı günü oldu sonuç için bekliyorum çok heyecanlıyım Rabbim isteyen herkese verdin inşallah
Ozur dilerim zaten duygusalsin su sira. bide ben ney anlatiyorum size yaaaa. Manyoş yonca yaramaz yonca. Sen bana bakma gecti gitti. sira sizde insallahhhhh haftayada sana boyle sevinicezCanım ya çok duygulandım okurken
Arkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?
Hoşuma gitti mutlu oldum bi taraftan canım benim yaOzur dilerim zaten duygusalsin su sira. bide ben ney anlatiyorum size yaaaa. Manyoş yonca yaramaz yonca. Sen bana bakma gecti gitti. sira sizde insallahhhhh haftayada sana boyle sevinicez
Evet canim ben kullanmistimSizlere sormak istedigim bisey var yarın transferim var. Oglen 12 de sabah aksam kullandigim crionone jeli sabah kullaniliyormu
Sıkıntı olmaz dimi cok korkuyorumEvet canim ben kullanmistim
Canim bana kullan dedi doktor yapmistim. Ama sen sor doktoruna istersen.Sıkıntı olmaz dimi cok korkuyorum
Bende progestani vajinal fitil olarak kullandim hala da kullaniyorum. Ara ara agri olmasi ilactan canim. Sikinti yapma rahat olmaya calisKızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan varmı okuduğum kadarıyla genelde jel kullanıyorsunuz ama birşey sorcaktım
bn kullandığımdan beri kasıklarımda ara ara Ağrım oluyor sizce normal mi rahim duvarı kalınlaştığı için ağrı yapıyor olabilir mi?
Eger hamilelik gerceklesirse 10 gun sonra, olmazsa o zaman alirim.Rapor alsana canım bende iki defa kullanıyorum kadın doğum uzmanları rapor verebiliyorher seferinde yazdırma gerek kalmaz
Bana ozellikle kullanma demisti hemsiren ttansfer olacagi gun kullanmayin dedi. Bende kullanmadim.12 de transferim oldu sonrada aksamina kullandimSizlere sormak istedigim bisey var yarın transferim var. Oglen 12 de sabah aksam kullandigim crionone jeli sabah kullaniliyormu
Sizlere sormak istedigim bisey var yarın transferim var. Oglen 12 de sabah aksam kullandigim crionone jeli sabah kullaniliyormu
Bana da kullanıp gel demişlerdi. Yonca’yla aynı merkezde tedavi görüyorum ben de. Doktordan doktora farklılık gösteriyor sanırım. En doğrusu kendi doktoruna göre hareket etmekSelamakasyaaa5
Transfer sabahi bana kullandirtmadilar
Eve gelince kullandım
Yonca kullanmis
Demekki ikisi de oluyor
Bende progestani vajinal fitil olarak kullandim hala da kullaniyorum. Ara ara agri olmasi ilactan canim. Sikinti yapma rahat olmaya calis
Canım Rahim kalınlığı uygunsa Pazartesi belli olacak inşallah sen nasılsınSaye- canım senin transfar günün belli oldumu
Bana drum transfer öncesi Rahim kalınlığı artsın diye özellikle önerdi transferin oldu canın çok çektiyse bir parça ye bir şey olmaz benceKizlar alakasiz olacak ama sizlere sorum var bir tane... ben nar meyvesini cok severim canimda cekti 5 kilo almistim. Birbyerde okumustum nar suyu rahmi inceltiyormuymus neydi bilemedim. 1 tane yemenin zarari olurmu ki? Bir de cok faydasi var bilirsiniz..
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin inşallahAminnn canimmm cumanin hayrina yarabbimmmm topikte olmayan kalmasin insallahhhhhh tum kalbimle diliyorum
Yazdırabilirsin tekrar öder kurumArkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?