• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Okurken bende agladim canim y

Okurken bende agladim canim yasadiklarina. Cok sukur bin sukur Rabbime sana nasip etti bizlere de nasip eder insllh. Benimde 2 tane 5.gun embriyosu insllh benimde sonucum senin gibi pozitif olur
Insallahhhh rabbimden diliyorum bir bir pozitif yagsin buraya. simdi sirada sizler cango58, sen, ilurbe07 dualar sizinle :dua:

Arkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?
Canim ben hastaneden iki kutu yazdirmistim suan 3 adet kaldi. Bugun yeniden yazdirdim 2 kutu ve aldim

Arkadaslar, crinone jel ben kan tahliline kadar gunde 2 sefer kullanacagim. Ama yetneyecek. Saglik ocagindan aile hekimim yazdi sagolsun. 3 gun sonra bitecek mesela ayni ay icinde bir daha yazarmi bana sizce?

Rapor alsana canım bende iki defa kullanıyorum kadın doğum uzmanları rapor verebiliyor ;) her seferinde yazdırma gerek kalmaz

Kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan varmı okuduğum kadarıyla genelde jel kullanıyorsunuz ama birşey sorcaktım

bn kullandığımdan beri kasıklarımda ara ara Ağrım oluyor sizce normal mi rahim duvarı kalınlaştığı için ağrı yapıyor olabilir mi?

Kızlar aranızda progestanı fitil olarak kullanan varmı okuduğum kadarıyla genelde jel kullanıyorsunuz ama birşey sorcaktım

bn kullandığımdan beri kasıklarımda ara ara Ağrım oluyor sizce normal mi rahim duvarı kalınlaştığı için ağrı yapıyor olabilir mi?
Bende progestani vajinal fitil olarak kullandim hala da kullaniyorum. Ara ara agri olmasi ilactan canim. Sikinti yapma rahat olmaya calis

Sizlere sormak istedigim bisey var yarın transferim var. Oglen 12 de sabah aksam kullandigim crionone jeli sabah kullaniliyormu
Bana ozellikle kullanma demisti hemsiren ttansfer olacagi gun kullanmayin dedi. Bende kullanmadim.12 de transferim oldu sonrada aksamina kullandim

Bende progestani vajinal fitil olarak kullandim hala da kullaniyorum. Ara ara agri olmasi ilactan canim. Sikinti yapma rahat olmaya calis

Cevabın için teşekkür ederim canım . ne bileyim ister istemez acaba bi sıkıntı mı var düzgün koyamıyor muyum diye düşünüyorum. Bazen geri geliyor ztn sinir oluyorum . Saol cevabınla içim rahatladı

Saye- Saye- canım senin transfar günün belli oldumu
Canım Rahim kalınlığı uygunsa Pazartesi belli olacak inşallah sen nasılsın
Kizlar alakasiz olacak ama sizlere sorum var bir tane... ben nar meyvesini cok severim canimda cekti 5 kilo almistim. Birbyerde okumustum nar suyu rahmi inceltiyormuymus neydi bilemedim. 1 tane yemenin zarari olurmu ki? Bir de cok faydasi var bilirsiniz..
Bana drum transfer öncesi Rahim kalınlığı artsın diye özellikle önerdi transferin oldu canın çok çektiyse bir parça ye bir şey olmaz bence
Aminnn canimmm cumanin hayrina yarabbimmmm topikte olmayan kalmasin insallahhhhhh tum kalbimle diliyorum:dua:
Hayırlı olsun Allah kucağına almak nasip etsin inşallah

Yazdırabilirsin tekrar öder kurum

Back