2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaslar cok kahrimi cektiniz. hepinize ne kadar tsk etsem azdir. Allah her birinizin muradinizi versin. Once karniniza sonra sagliklica kollariniza versin. Destekleriniz icin hepinize cok cok tsk ederim. Iyiki varsiniz
Sabah yazini okuyunca kesin olacak dedim his iste... tebrik ederim saglikla sihhatle devam etsin insallah canim

3 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 6 tane de donduruldu. aslinda geçmişimde iki dış gebelik bir tane başarısız tüp bebek denemesi var.bu ikinci denemem artık kaygı heyecan hat safhada

canım hayırlı olsun ne güzel senin 3. gün embriyosunu transfer etmiş
benimde 3 tane 3. gün embriyom var ama drum transfer zamanı 5. güne gitmesini isteyecekmiş çok korkuyorum kaybetmekten bende hepsini 5. güne gidememesinden
allah yüzünü güldürsün arkadaşım

Yoncaaaa :)) valla cok sevindik gerçekten canım
Transfer sonrasi yaptıklarını anlatinca icimde bi korku vardi ama demekki gezip eglenince daha iyi oluyormus
Hemen simdi ets den uzak doğu turlarina bakip:)) en yorucu gezi hangisi ona bakip gidicem transferden sonra ben de :)))) Şaka tabiki

Tebrikler tekrar

Darisi sonuc bekleyen tüm kızlarımıza insallahh
Ve bana :)

Bu Cuma günü dualarımız bu topikten hic negatif cikmasin artik :))

Bosa korkuyoruz biliyormusun aslinda butun telasimizda bosuna... 2 3 5 hepsi bahane.. o olacagi varsa hangi gun olursa olsun oluyor.. Allahin isi bence sikinti yapma.. benimde 2.embriyosu sansi en az olanlardan deniliyor ama sunu inandirdim kendimi..olacagi varsa her sekilde olur..

Haydi ozaman bir bardak havuç suyu içelim hep birlikte transfer öncesi sonrası cok faydalı
floransa17 canım dinlenme konusunda galiba doktorların dediği gibi ağır iş yapmadan normal hayata dönmek gerekiyor.ben transferden sonra üstümü giyindim arabaya bindim 3 saat yol geldim, Yonca___ malumm Bedis123 oda 12 saat yoldan gelmiş.Allah yazdımı öle böle oluyo.ama işte pimpiriklenmemek elde değil.

A anneveoglusu canim yapmamiz gereken tek şey:
TEVEKKÜL
Amacımıza ulaşabilmek için Elimizden gelen Tüm tedbirleri aldiktan ve tüm gayreti gösterip sonrasında Allah’a güvenip ve sonrasını Ona bırakmalıyız..

Sen tedavi icin en iyi merkezi secip gerekli tum islemleri sirasiyla ve sabirla yaptırıp gerisini doktorlara ve Allah a bırak..

O embriyonun 5. Gune gidecegi varsa gider
Bizim elimizde olmayan seyler icin sıkma canını

Endişeyi veya “ya olmassa” düşüncesini bir kenara birak lütfen
Bu arada ( benimde transfer günüm yaklasiyo.. bu cumleleri bana bi ay sonra hatirlat olurmu :))) )

Canim darisi bizi burda bulusturan degerli topik anneme olsun. Cok tsk ederim. Sakinnn siz benim gibi yapmayin. biz gezentiyizya, embriyolarimda gezenti galiba, oooo ne guzel geziyoruz diyip yapistilar kesin bana. isin sakasi bir yana yiyecek ekmegi varsa oluyor iste. Darisi sizlere insallahhh

canım benim allah ol desin olacak allahın izniyle
sana katılıyorum
arkadaşım ben 3. gün embriyosu olarak transfer olmasını istiyorum aslında
transfer gününde elimde embriyo kalmamasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…