- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #12.001
Sabah yazini okuyunca kesin olacak dedim his iste... tebrik ederim saglikla sihhatle devam etsin insallah canimArkadaslar cok kahrimi cektiniz. hepinize ne kadar tsk etsem azdir. Allah her birinizin muradinizi versin. Once karniniza sonra sagliklica kollariniza versin. Destekleriniz icin hepinize cok cok tsk ederim. Iyiki varsiniz
Insallah canim aminnnnInsllk insllh bizde hayırlı haberler veririz insllh. Aminnnnnnn
Cok tsk canim allah isteyen herkeze nasip etsin insallahhhSabah yazini okuyunca kesin olacak dedim his iste... tebrik ederim saglikla sihhatle devam etsin insallah canim
rabbim seinde yüzünü güldürsün inşallah ayağın uğurlu geldi bak
kaç embriyo transfer edildi canım kaçıncı gün embriyosu idi
rabbim seinde yüzünü güldürsün inşallah ayağın uğurlu geldi bak
kaç embriyo transfer edildi canım kaçıncı gün embriyosu idi
3 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi 6 tane de donduruldu. aslinda geçmişimde iki dış gebelik bir tane başarısız tüp bebek denemesi var.bu ikinci denemem artık kaygı heyecan hat safhada
Aynen canim hele sennn iyiki geldin bu topige nese kaynagimiz oldun hemde ugur getirdinDarısı isteyen herkesin başına Rabb'im gönlümüzün muradını versin inşallahhadi bakalım kızlar bu seri devam etsin ben ayağımı sürüdüm kapıyı açtım
Aynen canim hele sennn iyiki geldin bu topige nese kaynagimiz oldun hemde ugur getirdin
Bosa korkuyoruz biliyormusun aslinda butun telasimizda bosuna... 2 3 5 hepsi bahane.. o olacagi varsa hangi gun olursa olsun oluyor.. Allahin isi bence sikinti yapma.. benimde 2.embriyosu sansi en az olanlardan deniliyor ama sunu inandirdim kendimi..olacagi varsa her sekilde olur..canım hayırlı olsun ne güzel senin 3. gün embriyosunu transfer etmiş
benimde 3 tane 3. gün embriyom var ama drum transfer zamanı 5. güne gitmesini isteyecekmiş çok korkuyorum kaybetmekten bende hepsini 5. güne gidememesinden
allah yüzünü güldürsün arkadaşım
Canim darisi bizi burda bulusturan degerli topik anneme olsun. Cok tsk ederim. Sakinnn siz benim gibi yapmayin. biz gezentiyizya, embriyolarimda gezenti galiba, oooo ne guzel geziyoruz diyip yapistilar kesin bana.Yoncaaaa :)) valla cok sevindik gerçekten canım
Transfer sonrasi yaptıklarını anlatinca icimde bi korku vardi ama demekki gezip eglenince daha iyi oluyormus
Hemen simdi ets den uzak doğu turlarina bakip:)) en yorucu gezi hangisi ona bakip gidicem transferden sonra ben de :)))) Şaka tabiki
Tebrikler tekrar
Darisi sonuc bekleyen tüm kızlarımıza insallahh
Ve bana :)
Bu Cuma günü dualarımız bu topikten hic negatif cikmasin artik :))
canım benim allah ol desin olacak allahın izniyleBosa korkuyoruz biliyormusun aslinda butun telasimizda bosuna... 2 3 5 hepsi bahane.. o olacagi varsa hangi gun olursa olsun oluyor.. Allahin isi bence sikinti yapma.. benimde 2.embriyosu sansi en az olanlardan deniliyor ama sunu inandirdim kendimi..olacagi varsa her sekilde olur..
@cango58 @ilurbe07 @ZARMEH D _Depply_ @Arse82 G gulumse-hayatafloransa17 bu dönem transfer olan veya olacak arkadaşlar rabbim sizlerinde inşallah yüzünü güldürsün cuma saatinde dualarımızı rabbim kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?