- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 42
- Konu Sahibi floransa17
- #11.921
Bende acayip streslıyım öğlenden beri tutmassa yıne dıye korkuyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım senin de miSeninde tahlil 23 u mu
Aynı düşüncelerdeyiz çıkar mı kiBen hazırlık olsun diye carsamba sabah hamilelik testi yapim diyorum. Olumlu ya da olumsuz kendimi hazirlayarak giderim kan tahliline.
Cnm tecrubeni paylastigin icin teaekkurler.bana iyi geldi emin ol.insallah saglikli bir sekilde yavruna kavusursun. Bende sanirim ileriki aylarda bu surece basliycamMerhaba benimde yaşım 35, benimde ilk kontrolde kist vardı ve doktor 3 folikül görmüştü demiştiki normalde ortalama 8-10 folikül görülmeli ama sizin rezerv azalmış olabilir.sonraki ay gittim kist gitmişti ve 8 folikül gördü dediki demekki kisttenmiş.yaşa görede normal dedi.opuda anca 6 yumurta toplandı bunlardan 3 u 5. Gune ulaştı.2 tanesi iyi kaliteydi bunlara genetik test yaptırdık.1 inde anomali çıktı ama biri sağlıklıydı.sağlıklı olan transfer edildi ve Allahıma şükürler olsun pozitifi gördük ama tabi daha hikayemiz bitmedi haftaya kese görmeye gitcez ve inşallah Allah kucağımıza almayı hatta ilerde onun çocuklarınıda görmeyi nasip ederumarım Allah hepimizi yavrumuza kavuşturur.
Evet benim transferimin 12.gunu yap demisti doktorum 23 kasim yani. Insllh bu yolda emek veren herkesin pozitif cikarAynen canım senin de mi
Benim 3. Gun embrisyosu 5 tane var 3. Tane 1. Kaliteyymks diğerleri ikinci doktorum 3 tane transfer etcekmis
Aynı düşüncelerdeyiz çıkar mı ki7. gün salınmaya başlıyormuş Hcg
Bende acayip streslıyım öğlenden beri tutmassa yıne dıye korkuyorum![]()
Benim perşembe günü 9. gün oluyor doktorum 9. gün baktır dediEvet benim transferimin 12.gunu yap demisti doktorum 23 kasim yani. Insllh bu yolda emek veren herkesin pozitif cikar
Bende öyle Ağustos'a gelıcek dıyorum tutarsa ama ya tutmassa dondurulmuslarla yıne denemek mantıklımı onu düşünüyorumNe zamandi transfer?
Sizin daha cok yeni sanirim
test yapip henuz yeterli seviyede salınmadıysa çıkmayabilir
moralini bozup hormonlarınızı etkilemesin
İLk gunler cok az saliniyo hcg ve testte cikmayabiliyo
5. Gun embriyosuysa transfer gununu saymayip 8. Gunden erken test yaptirmayin derim :)
Arse82 o tutmassa hissi bi aklimizdan gitse hersey çok guzel olacak!
AMA iki fikrede alismak daha az yikici olduguna karar verdim kendi adima
olursa dogum yaza gelir,
olmassa mart gibi son kez tüp denerim diye iki fikri de planliyorum kafamda
İyi mi yapıyorum bilmiyorum
Bende öyle Ağustos'a gelıcek dıyorum tutarsa ama ya tutmassa dondurulmuslarla yıne denemek mantıklımı onu düşünüyorumgelde bu stresle baş et
Şuan 7 tane var 2 tane koyulacak 5 kalıcak ne bılım valla kırk tane şey düşünüyorum blast dedıler hepsıne ama işte insan korkuyor hayırlısı hakkımızda inşNiye mantikli olmasin
Kac dondurulmuşun daha var
Yani gerek kalmayacak insallah
Bu sefer daha rahat olacaksin
Gecen sefer çok gergindin hatirliyorum Eylül’de
Sana bakmak için girmiştim. Hadi şimdi pozitifi al gel inşallahGunaydin topik dostlarim ben kan vermeye gidiyorum. Hakkimdan hayirlisi olsun
canım benim hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallahGunaydin topik dostlarim ben kan vermeye gidiyorum. Hakkimdan hayirlisi olsun
canım sen ne zaman gideceksin kese görmeye nasılsın
hadi bakalım canım hayırlı haberlerle gel inşallahGunaydin topik dostlarim ben kan vermeye gidiyorum. Hakkimdan hayirlisi olsun
canım sen ne zaman gideceksin kese görmeye nasılsın
bende salı günü 13,30 da kontol histereskopisi olacağım canımCanım gunaydın.bende iyiyim herhangi bir değişiklik yok henuz salı günü gitcem kese için.hayırlısı inşallah senin kontrolunde bu hafta değilmi?