- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
- #11.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel bir bir haber vereceksin gibime geldi :) hakkinda hayirlisiCanim 12 ye dogru cikacakmis 2 saat sonra dediler. Beklemedeyiz ahh yerim ben seniii kuzum benim.
Merhaba arkadasim, buralarda geserken okudum seni. Bende 2.gun embriyosu transfer oldum. Bugun 3.gunum beklemedeyim. Senin tutmus bebisin insallah bizde kazaniriz bu mucadeleyi.. nasil gidiyor senin hamilligin ?Yok canım 2. Gün embriyosu benimki
Hayırlı haberle gel ins canımCanim 12 ye dogru cikacakmis 2 saat sonra dediler. Beklemedeyiz ahh yerim ben seniii kuzum benim.
bende salı günü 13,30 da kontol histereskopisi olacağım canım
canım senin miyon ne zaman alındı transfer ile arası ne kadardı
inşallah salı günü güzel haberlerini alalım
Ay 2. gün embriyosu bende varım tekim sanıyodumMerhaba arkadasim, buralarda geserken okudum seni. Bende 2.gun embriyosu transfer oldum. Bugun 3.gunum beklemedeyim. Senin tutmus bebisin insallah bizde kazaniriz bu mucadeleyi.. nasil gidiyor senin hamilligin ?
Oyle mi :) Allah yardimcimiz olsun inslalah guzel sonuclar aliriz ne zaman transfer olmustun sen?Ay 2. gün embriyosu bende varım tekim sanıyodum
Cuma günü yüzü hürmetine Allah hepimizin kalbinden geçeni hayırlı eyleyip versin hepimize minnak minnak bebişler nasip eylesin canlarım
BANA O KADAR UZAK GELİYORKİ CANIM YAA EYLÜLDE YUMURTALAR TOPLANDI OCAKTA TRANSFER OLACAK NASİP OLURSA
ŞUAN EYLÜLDE YUMURTA TOPLANIP EN GEÇ TRANSFER OLAN BEN OLACAĞIM SANIRIM BU SAYFADA
Bugün 6 olduk inşallah Amin canımOyle mi :) Allah yardimcimiz olsun inslalah guzel sonuclar aliriz ne zaman transfer olmustun sen?
Masallah canim Allah sonuna kadar getirsin insallah :) belirtin vs var mi acaba olmali mi onuda bilmiyorum.Bugün 6 olduk inşallah Amin canım