• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canimsin cok tsk ederim allahim sanada tez vakitte sagliklica insallahhhhhh. Allahim isteyen herkezeeee versin. Ay cok mutluyum inanamiyorum sapsal oldum resmen

Canım ya dedik ama dimi:KK19: murat beyide gördünmü ne dedi.ya maşallah ikiz mi acaba bişey demedimi :KK68:

Canım ya dedik ama dimi:KK19: murat beyide gördünmü ne dedi.ya maşallah ikiz mi acaba bişey demedimi :KK68:
Gormedim canim elif hanim diye ilk kez goruyorum bir bayan dr du. Onunla gorusturduler. Ama deger gorunce wawwww yapti ahahahah :olamaz::KK48: ay saglikli olsunlarda allahim kucagima sagliklica versinde :dua: pazar yeniden gidicem. Tam olarak ogun belki ikizmi oldugu belki fikir verir dedi

Gormedim canim elif hanim diye ilk kez goruyorum bir bayan dr du. Onunla gorusturduler. Ama deger gorunce wawwww yapti ahahahah :olamaz::KK48: ay saglikli olsunlarda allahim kucagima sagliklica versinde :dua: pazar yeniden gidicem. Tam olarak ogun belki ikizmi oldugu belki fikir verir dedi

Hadi bakalım şimdi başka bekleyişlere hayırlısıyla inşallah❤️

Hayırlı olur inşallah canım içime doğmuştu ama :anneadayı: hiç belirtin var mıydı? Varsa ne zaman başladı?
allah razi olsun hepinizden ya. Belirtim kasiklarda ignelenme 5. Gun itibari ile belde hafif agri. 6 ve 7. Gunler daha hissedilir regli gibi bir agri. Kasiklarda hafif bir agirlik nedenini bilmedigim belki regl olamiyorum diye dusundum. Ve acikma karnim gurulduyordu geceleri.

Allah burdaki herkese güsel haberler vermeyi nasip etsin❤️ Hadi bakalım sırada kimler var şimdi, cango58 cango58 I ilurbe07 zameboz zameboz başka kimler vardı?:oops:bu haftada şenlikli geççek inşallah:KK73::KK73:
Evet insallahhhhhh bunlarin disinda pazarteside gulumse-hayata transferi var. Senin ve anneveoglusununda sali gunu kontrolleriniz var allahim hepimizi guldursun insallahhh

Back