• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım bende transfer oldu hemen gidebilirsiniz dediler .hiç yatma vs yok çıktık merkezden direk arabaya bindim 3 saat yol geldim:KK39:
Bende de aynısı oldu transferden hemen sonra 1,5 saat yol geldik ama bu biraz uzun olunca korktum. İnşallah biz de güzel haberler alırız canım umut oluyorsunuz

Merhaba arkadaslar ben bir defa asilama oldum sonuc negatif oldu. Yasim 33 ve yasima gore yumurta rezervimin az oldugunh ogrendim.adetin 3.gunu 7 8 folikul anca gorunuyor.kaliteside dusuk olabilir tabi. Esimde sorun yok. Aranizda rezervi az olup tup bebk deneyen varmi tup bebekte sansim olurmu sadece fikrinizi merak ettim tesekkur ederim simdiden

Merhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı bir tedavi süreci diliyorum.
Ben de dondurulmuş embriyo transferi için ilaç kullanıyorum. Salı günü transferim olacak.
Progestan iğne sersemlik, uyku hali yapar mı? Sürekli uykum geliyor. çok halsizim ve hasta gibiyim.

Merhaba tedaviniz hayirli olsun :)
Progestoren evet uyku hali yapar
Forumda gündüz kimse cevap yazmaz hepsi ogle uykusundadir kizlarimizin :))
Hangi ilaclari kullanıyorsunuz bu arada

Benimde sol kasigim batiyor surekli,hep adet onceside solkasigim batardi aynisi gibi. Birde su gibi akintim boyle sicak sicak geliyor sanki icimden cok tuhaff bugun

İlaclardan @ZARMEH cim dinleme vücudunu
Adet agrisina benzer agrilar normal yaziyordu transfer sonrasi kagitta

Merhaba arkadaslar ben bir defa asilama oldum sonuc negatif oldu. Yasim 33 ve yasima gore yumurta rezervimin az oldugunh ogrendim.adetin 3.gunu 7 8 folikul anca gorunuyor.kaliteside dusuk olabilir tabi. Esimde sorun yok. Aranizda rezervi az olup tup bebk deneyen varmi tup bebekte sansim olurmu sadece fikrinizi merak ettim tesekkur ederim simdiden

Merhaba benimde yaşım 35, benimde ilk kontrolde kist vardı ve doktor 3 folikül görmüştü demiştiki normalde ortalama 8-10 folikül görülmeli ama sizin rezerv azalmış olabilir.sonraki ay gittim kist gitmişti ve 8 folikül gördü dediki demekki kisttenmiş.yaşa görede normal dedi.opuda anca 6 yumurta toplandı bunlardan 3 u 5. Gune ulaştı.2 tanesi iyi kaliteydi bunlara genetik test yaptırdık.1 inde anomali çıktı ama biri sağlıklıydı.sağlıklı olan transfer edildi ve Allahıma şükürler olsun pozitifi gördük ama tabi daha hikayemiz bitmedi haftaya kese görmeye gitcez ve inşallah Allah kucağımıza almayı hatta ilerde onun çocuklarınıda görmeyi nasip eder:spor: umarım Allah hepimizi yavrumuza kavuşturur.

CANIM RAHMİN KALIŞMASINA BAĞLI OLARAK DEĞİŞİYOR 15-25 GÜNLER ARASI TRANSFER OLUYOR BUNDA 3. VEYA 5. GÜN EMBRİYOSUDA ETKİLİ

HAYIRLISI İLE SONUÇLANSIN İNŞALLAH TRANSFERİN

Dun bir video da doktor diyorduki
Rahim embriyoyu ayda sadece belli bir kac gun reseptörlerini acip kabul edermis
Doktorlar bu reseptörün acik oldugu gunu belirleyip o gun yaparmis transferi
O yuzden herkeste degisiyo sanirim

Back