• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Masallah diyelim
Yas kaçtı?
Yas biZde ileri olunca daha dikkatli olma geregi duyuyoruz
Keske sizin gibi davranabilsek
31 yaş canım. 6 kez klomen 2 kez aşılama yaptırdım hep negatif gördüm. Polikistik hastasıyım. 4,5 yıllık evliyim. Allah hepinimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bu arada transferden 3 gün sonra 16 saatlik bir yolculuk yapmak zorunda kaldım :(

evet özellikle siz hamişlerin stresten uzak durması gerek arkadaşım
xenforo-smilies-kk36.gif

Hepimiz uzak duralım canım bu iş öncesiyle sonrasıyla bir bütün, sadece transfer sonrası yapılcak şeyler değil.hep pozitif olalım stresden uzak olalımm

Kızlar 23 kasım da transferım olucak heyecan bastı :)

Ay ben bile heyecan yaptım şimdi :)) hadi hayırlısı
Haftaya bugün yani..
Naptın bugünden sonra neler kullanacaksın?
Transfer öncesi çok yorma kendini..
Biliyo musun doğru bi karar verdin Eylül den sonra arayı çok açmamakla.. Ben her gün yatıp kalkıp kuruyorum kafamda :)

bu sefer olacak inşallah ...dualarımız seninle

Arkadaşlar transferin 2. günü bugün sabah bi duruşma için 6 saat yol gittim doktorum sıkıntı olmaz dedi ama internette bazı doktorlar önermiyor. Aranızda transferden sonra yolculuk yapan var mı?

Ay ben bile heyecan yaptım şimdi :)) hadi hayırlısı
Haftaya bugün yani..
Naptın bugünden sonra neler kullanacaksın?
Transfer öncesi çok yorma kendini..
Biliyo musun doğru bi karar verdin Eylül den sonra arayı çok açmamakla.. Ben her gün yatıp kalkıp kuruyorum kafamda :)

bu sefer olacak inşallah ...dualarımız seninle
Estrafeme devam günde 3 kere progestan hap verdı günde 3 kere bide ocean mumy vıtamin kullanıyorum sadece başka vermedı birşey arayı çok açmak ıstemedım cnm yaşda 35 olunca inş bu sefer olur hayırlısı olsun hakkımızda bı biz kaldık herhalde eskilerden :)

Estrafeme devam günde 3 kere progestan hap verdı günde 3 kere bide ocean mumy vıtamin kullanıyorum sadece başka vermedı birşey arayı çok açmak ıstemedım cnm yaşda 35 olunca inş bu sefer olur hayırlısı olsun hakkımızda bı biz kaldık herhalde eskilerden :)

Kan sulandırıcı? Verdi mi

Sen daha 35 sin canım Orta yaşın baslarindasin gencsin yani
Ben 40 ve bi 40 sene arayi aç deseler olur derim :))

Kan sulandırıcı? Verdi mi

Sen daha 35 sin canım Orta yaşın baslarindasin gencsin yani
Ben 40 ve bi 40 sene arayi aç deseler olur derim :))
Yok vermedı transferde demişti bidaha sormadım bence çok açma arayı cnm ben oğlumu 28 yaşında kucagıma aldım daha genç anne olmak ısterdım çok ara verdım şimdide

Arkadaşlar transferin 2. günü bugün sabah bi duruşma için 6 saat yol gittim doktorum sıkıntı olmaz dedi ama internette bazı doktorlar önermiyor. Aranızda transferden sonra yolculuk yapan var mı?
Ben canım. 3. Gün 16 saat yol gittim. Sonucum pozitif. Aklına kötü şeyler getirme.

Ben iki saat sonra 12 saat yolculuk yaptım otobüs uçak vs canım inşallah oturduğun sarsılmadığın sürece bişi olmaz ;)

Back