• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sanat2017 de murat beyin hastasi. O hamile insallah bizde takip ederiz onu. Bende kemal hocanin hastasiyim ama murat beyle daha cok surec gecirdim. Hakki cok uzerimde. cok seker bi doktor. Insallah derdimize deva olurlar
Amin canım inşallah ben de merkezde bekliyorum 2 saattir stres oldum çok kalabalık bugün şansımıza

Amin inşallah Can'ım nisanda bir opu ağustosta normal doğum ve sonrası kürtaj şimdi tekrar opu rahim savaş açmasında napsın

Sen biyolojik olarakta , psikolojik olarakta baya yorulmuşsun anlaşılan bu son olsun bebişini yada bebeklerini sağlıcakla kucağına alırsın inş canım bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef elimizden :dua:

Geçen Ay reglim 23 ünde başladı bu ayın 6 sında opu oldum ogün dostınex başladım dün son tableti kullandım ve an itibriyle kanamam başladı merkez normal diyor bunu yaşayan oldu mu aranızda ben bi tuhaf oldum :KK64:

Geçen Ay reglim 23 ünde başladı bu ayın 6 sında opu oldum ogün dostınex başladım dün son tableti kullandım ve an itibriyle kanamam başladı merkez normal diyor bunu yaşayan oldu mu aranızda ben bi tuhaf oldum :KK64:
Evet bana da dr igne verdi opu oldugum gun basladim 5 gun vurduk. Bittigi gun adet oldum. Dr umu aradigimda sormustum bir sorun mu var 6gun erken adet oldum diye,sana verdigim igneler bir an once adet olman siskinligini atman icin demisti sikinti yok yani canim korkma

Evet bana da dr igne verdi opu oldugum gun basladim 5 gun vurduk. Bittigi gun adet oldum. Dr umu aradigimda sormustum bir sorun mu var 6gun erken adet oldum diye,sana verdigim igneler bir an once adet olman siskinligini atman icin demisti sikinti yok yani canim korkma
Saolasın canım panik atak oldum herşeyde birşey arıyorum :işsiz:

Sadece adet ağrısı gibi Ağrı'm var cumartesi oldu transfer
Benim sadece bugun cok az karnim agridi ama kabizlikla alakaliydi sanki benim sonra gecti baskada bir agrim yok hic. Ne bilim benim tutmadi mi acaba diye evhamlanmaya basladim. Benimde cumartesi 3bucukta olmustu transferim

Back