- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #11.641
Bugün transferin 3. günü rahimde sanarsın yüzyılın savaşı varmerakla bekliyoruz
Tahmin edebiliyorum :) hayırlı haberler alırsın inş bebeğin seninledir canım bnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün transferin 3. günü rahimde sanarsın yüzyılın savaşı varmerakla bekliyoruz
Hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun bebeciklerin inşallahİn
İnşallah canım hayırlısıyla görürsünüz keseleri kaç tane bakalımBenim de öğleden sonra 3 gibi transferim var
Amin inşallah Can'ım nisanda bir opu ağustosta normal doğum ve sonrası kürtaj şimdi tekrar opu rahim savaş açmasında napsınTahmin edebiliyorum :) hayırlı haberler alırsın inş bebeğin seninledir canım bnm
Amin canım inşallah ben de merkezde bekliyorum 2 saattir stres oldum çok kalabalık bugün şansımızaSanat2017 de murat beyin hastasi. O hamile insallah bizde takip ederiz onu. Bende kemal hocanin hastasiyim ama murat beyle daha cok surec gecirdim. Hakki cok uzerimde. cok seker bi doktor. Insallah derdimize deva olurlar
İnşallah canım çok sağol inşallah senin de transferin hayırlısıyla olur ve bebişlerin sana sımsıkı tutunur
İnşallah canım senin de pozitif haberini alırız inşallahHayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun bebeciklerin inşallah
Ay ora hep kalabalik en az iki saatte ben bekledim. ama stres yapma. Transfere pozitif gir kusum. Bak birazdan minnaklarin sende olacakAmin canım inşallah ben de merkezde bekliyorum 2 saattir stres oldum çok kalabalık bugün şansımıza
Amin inşallah Can'ım nisanda bir opu ağustosta normal doğum ve sonrası kürtaj şimdi tekrar opu rahim savaş açmasında napsın
Peki bir degisiklik hissediyor musun kendinde. Bende hicbir belirti ibaresi yokta ayni gundu transferimiz. Benimde 3.gunum insllh bizimledirlerBugün transferin 3. günü rahimde sanarsın yüzyılın savaşı varmerakla bekliyoruz
Evet bana da dr igne verdi opu oldugum gun basladim 5 gun vurduk. Bittigi gun adet oldum. Dr umu aradigimda sormustum bir sorun mu var 6gun erken adet oldum diye,sana verdigim igneler bir an once adet olman siskinligini atman icin demisti sikinti yok yani canim korkmaGeçen Ay reglim 23 ünde başladı bu ayın 6 sında opu oldum ogün dostınex başladım dün son tableti kullandım ve an itibriyle kanamam başladı merkez normal diyor bunu yaşayan oldu mu aranızda ben bi tuhaf oldum![]()
Ay canım ya anca yazabildim iş güç derken ama öle sevindimki inşallah kalp atışında da Allah böle mutlu etsin siziKızlar oley oley oley 3 tane kese göründü ama biri net değil saklanıyor galiba cadı29 unda kalp atışı için gideceğiz :))
İnşallah Amin canımSen biyolojik olarakta , psikolojik olarakta baya yorulmuşsun anlaşılan bu son olsun bebişini yada bebeklerini sağlıcakla kucağına alırsın inş canım bol bol dua etmekten başka birşey gelmiyor maalesef elimizden![]()
Sadece adet ağrısı gibi Ağrı'm var cumartesi oldu transferPeki bir degisiklik hissediyor musun kendinde. Bende hicbir belirti ibaresi yokta ayni gundu transferimiz. Benimde 3.gunum insllh bizimledirler
Saolasın canım panik atak oldum herşeyde birşey arıyorumEvet bana da dr igne verdi opu oldugum gun basladim 5 gun vurduk. Bittigi gun adet oldum. Dr umu aradigimda sormustum bir sorun mu var 6gun erken adet oldum diye,sana verdigim igneler bir an once adet olman siskinligini atman icin demisti sikinti yok yani canim korkma
Benim sadece bugun cok az karnim agridi ama kabizlikla alakaliydi sanki benim sonra gecti baskada bir agrim yok hic. Ne bilim benim tutmadi mi acaba diye evhamlanmaya basladim. Benimde cumartesi 3bucukta olmustu transferimSadece adet ağrısı gibi Ağrı'm var cumartesi oldu transfer
Anliyorum canim cok normal. Bende cok sasirip korktuydum senin gibi. Doktora sorunca rahatladiydim sikinti yapma canimSaolasın canım panik atak oldum herşeyde birşey arıyorum![]()
Anliyorum canim cok normal. Bende cok sasirip korktuydum senin gibi. Doktora sorunca rahatladiydim sikinti yapma canim
Deneyimler cok kiymetli canim cok haklisinNe kadar doktoruma hemşireme sorsamda burda sizle paylaşınca içim daha bi rahatlıyor iyiki varsınız yol arkadaşlarım![]()