• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay ora hep kalabalik en az iki saatte ben bekledim. ama stres yapma. Transfere pozitif gir kusum. Bak birazdan minnaklarin sende olacak :KK9:
Embriyomuz çözdürülmüş kalitesi biraz artmış mucize gibi inşallah canım. Bu mesajı tam yazarken çağırdılar canım gönderememişim transferim oldu çok şükür inşallah hep benimle kalır :anneadayı:

Embriyomuz çözdürülmüş kalitesi biraz artmış mucize gibi inşallah canım. Bu mesajı tam yazarken çağırdılar canım gönderememişim transferim oldu çok şükür inşallah hep benimle kalır :anneadayı:

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın dikkat et kendine bol bol dinlen keyfine bak ;)

Kızlar ben bu ay hasmını günde gunde uc kez kullandim doktorum önerdi cuma bitti bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım acaba bir sorum mu var doktorumumu mu arasam

Evet ama günde gunde uc kez kullandim yasemin ben embriyolarim donduruldultan sonra üç ay baskilama yapildi bu bir haftada yasemin kullandim ama e strese gördüm bir an önce transferim olsun olumlu olumsuz dönüş olsun isitiyorum

Evet ama günde gunde uc kez kullandim yasemin ben embriyolarim donduruldultan sonra üç ay baskilama yapildi bu bir haftada yasemin kullandim ama e strese gördüm bir an önce transferim olsun olumlu olumsuz dönüş olsun isitiyorum
Canm benim de günüm genelde şaşmaz ama opudan sonra beklenen adet tarihimden 1 hafta erken oldum.İkinci ay yani bu ay da 4 gün geç oldu.Yani seninki de opu dan dolayidir diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar transferim yapıldı ve hemen kalkıp kıyafetlerimi giyip çıktım birkaç saat yatarım sanıyordum sizler de mi böyle yaptınız? Yatmanın bir etkisi yokmuş sanırım
Canim benim dr um da yatmamin bir faydasi olmadigini soyledi fakat icim rahat etsin diye transferden hemen sonra yataga alip 45 dakika yatirdilar. Ama yataga kendim gectim kipirdamasam bisey olur dedigimde , korkma dediler hicbisey olmaz o cok derinliklerde.

Canim benim dr um da yatmamin bir faydasi olmadigini soyledi fakat icim rahat etsin diye transferden hemen sonra yataga alip 45 dakika yatirdilar. Ama yataga kendim gectim kipirdamasam bisey olur dedigimde , korkma dediler hicbisey olmaz o cok derinliklerde.
Ameliyathanede transfer oldu yatacağım yer yoktu belki ben de senin gibi yapabilirdim :KK70:

Kızlar bu yatma konusu benımde kafamı karıştırıyor oğlumda hıc dışarı çıkmadım hep evdeydım yattım evın içinde tur atıyordum tuttu 2 ay öncekı transferimde hıc yatmadım tutmadı valla kafam çok karışık

Back