- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
- #11.601
İn
İnşallah canım hayırlısıyla görürsünüz keseleri kaç tane bakalımBenim de öğleden sonra 3 gibi transferim var
Rabbim yardımcın olsun bebeişlerin sana sımsıkı tutunsun inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İn
İnşallah canım hayırlısıyla görürsünüz keseleri kaç tane bakalımBenim de öğleden sonra 3 gibi transferim var
Canim saglicakla insallahhhgünaydın kızlar bende estrofem kullanalı 10 gün oldu bugün kontolüm vardı. rahim kalınlığı güzel dedi önümüzdeki pazartesi yani ayın 20.sinde transfer olucak nasipse. transferin olduğu gün sabahı progestoron değerime baklıcakmış o uygunsa transfer olucak dedi doktorum. sizde de bu şekilde mi olmuştu? ayy çok heyecan yaptım ya bu ay sonu inş güzel haber almak bana da nasip olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
Hayirli olsun canim insallah sıkıca tutunsunlar annesineİn
Bedisim guzel haberlerini bekliyoruz![]()
Yonca___ canım malum biraz kötüydüm bugün daha iyiyim ama allah razı olsun hepinizden I ilurbe07 inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana canım hayırlı olsun şimdiden
![]()
floransa17 geçti sayılır daha iyiyim bugün doktora gidip muayene olunca daha iyi olacağım inşallah icim rahat edecek hele bide keseleri görelim benden mutlusu olmaz
![]()
Hayırlı olsun canımgünaydın kızlar bende estrofem kullanalı 10 gün oldu bugün kontolüm vardı. rahim kalınlığı güzel dedi önümüzdeki pazartesi yani ayın 20.sinde transfer olucak nasipse. transferin olduğu gün sabahı progestoron değerime baklıcakmış o uygunsa transfer olucak dedi doktorum. sizde de bu şekilde mi olmuştu? ayy çok heyecan yaptım ya bu ay sonu inş güzel haber almak bana da nasip olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün![]()
saol canım Allah razı olsun. sen ne durumdasın kaçıncı günün bugün?Hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim seninki de inşallah. Estrofeme ben 20 gün kadar önce başladım bi haftadır da jel kullanıyorum. Progesteronu geçen hafta ölçtü rahim kalınlığıyla birlikte uygun haftaya transfer demiştiRabbim yardımcın olsun bebeişlerin sana sımsıkı tutunsun inş.![]()
![]()
Yonca___ canım malum biraz kötüydüm bugün daha iyiyim ama allah razı olsun hepinizden I ilurbe07 inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana canım hayırlı olsun şimdiden
![]()
floransa17 geçti sayılır daha iyiyim bugün doktora gidip muayene olunca daha iyi olacağım inşallah icim rahat edecek hele bide keseleri görelim benden mutlusu olmaz
![]()
Benim de öğleden sonra 3 gibi transferim var
İnşallah canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz inşallahHayirli olsun canim insallah sıkıca tutunsunlar annesine
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün, göbüşünü şişirsin
İn
Çok teşekkür ederim canım sana hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinHayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunsunlar sana bebişlerin yada bebişin![]()
Yok canım istemediler seninkisi doğru olananladım canım. benimde pazartesi yani transfer günü 16. gün olacak estrofem kullanalı. rahim kalınlığı güzel dedi bana da. transfer sabahı progesterona tekrar bakılıp uygunsa trasnfer dedi.yeni uygulama böyle artık böyle yapılıyor dedi doktorum. trasnfer günü kan alınıp alınmadığını merak etmiştim sizde de .çünkü pazartesi istenilen değer çıkmazsa transfer iptal olurmuş öyle dediler.senden bugün kan istendi mi?
Yok canım istemediler seninkisi doğru olan
Gonlu guzel arkadasim benimCanım hadi hayırlısı inşallah görürsün bebeklerini bizlerede umut olursun mutluluk olursun
Böle sizlerden haber beklediğim günler ayrı bi heyecanlı oluyo gözümüz hep forumda oluyo.cumada ayrı heyecanlı olcak![]()
Yonca___
![]()