• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

anladım canım. benimde pazartesi yani transfer günü 16. gün olacak estrofem kullanalı. rahim kalınlığı güzel dedi bana da. transfer sabahı progesterona tekrar bakılıp uygunsa trasnfer dedi.yeni uygulama böyle artık böyle yapılıyor dedi doktorum. trasnfer günü kan alınıp alınmadığını merak etmiştim sizde de .çünkü pazartesi istenilen değer çıkmazsa transfer iptal olurmuş öyle dediler.senden bugün kan istendi mi?
Bende 2 sinde aldilar. 8 inde transfer oldu

Eweeeet cilgin bedis123 ve dorduzlerinden haber bekliyoruz
Benden bugün alındı. Bide transfer günü sabahı alınacakmış doktorların uygulamaları farklı demekki bende ilk defa böyle bieşy duyduğum için sorma gereği duydum inş bi aksilik çıkmaz
Oooo daha iyiymis bebegimmm saglam olur. Aferim her zaman boyle olsunlar :super:

Kizlar geçen gün ileri yas gebeliği diye bir video paylaşmıştım. Simdi tesadüf gördüm o doktor 2 sene once kanserden vefat etmiş. Dr Bora cengiz
Allah rahmet eylesin
Oldukten sonra bile burda yaptigi konusmayla hala bircok insana umut veriyor.. ne mutlu ona
O doktor Bahçecinin doktoru, klinikte onun resimleriyle dolu bir stand var hatta.

Back