- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi floransa17
- #11.661
canım yanlış anlamasan bir şey sorucam histereskopi neden istedi
Canım histereskopi yapılması özellikle çizik atılması tutma şansını arttırıyormuş sordum Cem Bey'e bir başarısız denemeden sonra ikinci denemede hastalara öneriyoruz dedi bende yaptırmak istiyorum...
GünaydınGlySn cch pgt den farkli birsey mi?
Neymis bu cch?
Peki capada histeroskopiyi yaptirirken cizik attiracakmisin? Yani cizigi baska doktor tüpü baska doktor yapabiliyomuymus?
Raporlu nasi o fiyat cikti?
Bu arada senin ikinci dondurulmuş mu olacak igne tedavisi var mi?
Serum tedavisinin faydasini anlatti mi? Tam olarak nasi bi faydasi varmis?
cgh daha detaylı sanırım pgt'ye göre internetten araştırdığımda bunu buldum
"Kapsamlı kromozom analizi tüp bebek uygulamalarında embriyoların rahme transferi öncesinde gerçekleştirilen ve embriyoların FISH yöntemi ile sadece seçilmiş belirli kromozomlar için değil, mevcut tüm kromozomlar yönünden (24 farklı kromozom) incelenebildiği bir yöntemdir. İnceleme üzerinde insan kromozomlarına ait binlerce parçacığın bulunduğu mikroçip teknolojisi kullanılarak Array Komperatif Genomik Hibridizasyon adı verilen teknik (kısaca aCGH olarak adlandırılır) kullanılarak gerçekleştirilir. Bu yöntem ile incelenen embriyoların tüm kromozom haritası görülebildiğinden, geçmişte tespit edilemeyen pek çok kromozom düzeyindeki bozukluk ta incelenen embriyolarda artık tespit edilebilmektedir."
Benim dondurulmuşum yok malesef tekrardan ilaç kullanımı yumurta toplama vs. yapılacak. 3.080 raporlu merkezin fiyatı, geçen sefer ilaçlara 870 vermiştim, iki embriyo teste gitse 3000 civarı o, havuz yapılırsa onun ücreti birde histeroskopiyi Bahçecide yaptırırsam aşağı yukarı 8000 falan tutuyor.
Başka yerde histeroskipiyi yaptıran hastalarımız var dediler sizde isterseniz dışarda yaptırabilirsiniz dediler... Serum tedavisini sordum birkaç hastaya uyguladık şuan hamileler dedi...O aşamaya gelince onuda detaylı konuşucaz