- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.621
Bende 2 sinde aldilar. 8 inde transfer olduanladım canım. benimde pazartesi yani transfer günü 16. gün olacak estrofem kullanalı. rahim kalınlığı güzel dedi bana da. transfer sabahı progesterona tekrar bakılıp uygunsa trasnfer dedi.yeni uygulama böyle artık böyle yapılıyor dedi doktorum. trasnfer günü kan alınıp alınmadığını merak etmiştim sizde de .çünkü pazartesi istenilen değer çıkmazsa transfer iptal olurmuş öyle dediler.senden bugün kan istendi mi?
Senin de mi Antalya IVFBende 2 sinde aldilar. 8 inde transfer oldu
Oooo daha iyiymis bebegimmm saglam olur. Aferim her zaman boyle olsunlarBenden bugün alındı. Bide transfer günü sabahı alınacakmış doktorların uygulamaları farklı demekki bende ilk defa böyle bieşy duyduğum için sorma gereği duydum inş bi aksilik çıkmaz
Evet canim senindemiydi?Senin de mi Antalya IVF
Evet benim de canım Doktorum Murat BeyEvet canim senindemiydi?
Şimdi gireceğim usg ye hadi bakalım bu sefer net görelim keseleri dua edin lütfeen heyecan dorukta güm güm güm güm :))
Sanat2017 de murat beyin hastasi. O hamile insallah bizde takip ederiz onu. Bende kemal hocanin hastasiyim ama murat beyle daha cok surec gecirdim. Hakki cok uzerimde. cok seker bi doktor. Insallah derdimize deva olurlarEvet benim de canım Doktorum Murat Bey
Canımm tüm kalbimle dua ediyorum Allah gönlüne göre versin sizin güzel haberleriniz bize güç veriyorŞimdi gireceğim usg ye hadi bakalım bu sefer net görelim keseleri dua edin lütfeen heyecan dorukta güm güm güm güm :))
O doktor Bahçecinin doktoru, klinikte onun resimleriyle dolu bir stand var hatta.Kizlar geçen gün ileri yas gebeliği diye bir video paylaşmıştım. Simdi tesadüf gördüm o doktor 2 sene once kanserden vefat etmiş. Dr Bora cengiz
Allah rahmet eylesin
Oldukten sonra bile burda yaptigi konusmayla hala bircok insana umut veriyor.. ne mutlu ona
Kızlar oley oley oley 3 tane kese göründü ama biri net değil saklanıyor galiba cadı29 unda kalp atışı için gideceğiz :))
Bugün transferin 3. günü rahimde sanarsın yüzyılın savaşı varsaol canım Allah razı olsun. sen ne durumdasın kaçıncı günün bugün?
Kızlar oley oley oley 3 tane kese göründü ama biri net değil saklanıyor galiba cadı29 unda kalp atışı için gideceğiz :))
Anammm bir taşta üç kuş ay yerim ben onları Allah analı babalı daim etsin inşallahKızlar oley oley oley 3 tane kese göründü ama biri net değil saklanıyor galiba cadı29 unda kalp atışı için gideceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?