2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım yanlış anlamasan bir şey sorucam histereskopi neden istedi

Canım histereskopi yapılması özellikle çizik atılması tutma şansını arttırıyormuş sordum Cem Bey'e bir başarısız denemeden sonra ikinci denemede hastalara öneriyoruz dedi bende yaptırmak istiyorum...

cgh daha detaylı sanırım pgt'ye göre internetten araştırdığımda bunu buldum

"Kapsamlı kromozom analizi tüp bebek uygulamalarında embriyoların rahme transferi öncesinde gerçekleştirilen ve embriyoların FISH yöntemi ile sadece seçilmiş belirli kromozomlar için değil, mevcut tüm kromozomlar yönünden (24 farklı kromozom) incelenebildiği bir yöntemdir. İnceleme üzerinde insan kromozomlarına ait binlerce parçacığın bulunduğu mikroçip teknolojisi kullanılarak Array Komperatif Genomik Hibridizasyon adı verilen teknik (kısaca aCGH olarak adlandırılır) kullanılarak gerçekleştirilir. Bu yöntem ile incelenen embriyoların tüm kromozom haritası görülebildiğinden, geçmişte tespit edilemeyen pek çok kromozom düzeyindeki bozukluk ta incelenen embriyolarda artık tespit edilebilmektedir."

Benim dondurulmuşum yok malesef tekrardan ilaç kullanımı yumurta toplama vs. yapılacak. 3.080 raporlu merkezin fiyatı, geçen sefer ilaçlara 870 vermiştim, iki embriyo teste gitse 3000 civarı o, havuz yapılırsa onun ücreti birde histeroskopiyi Bahçecide yaptırırsam aşağı yukarı 8000 falan tutuyor.

Başka yerde histeroskipiyi yaptıran hastalarımız var dediler sizde isterseniz dışarda yaptırabilirsiniz dediler... Serum tedavisini sordum birkaç hastaya uyguladık şuan hamileler dedi...O aşamaya gelince onuda detaylı konuşucaz

Benim sadece bugun cok az karnim agridi ama kabizlikla alakaliydi sanki benim sonra gecti baskada bir agrim yok hic. Ne bilim benim tutmadi mi acaba diye evhamlanmaya basladim. Benimde cumartesi 3bucukta olmustu transferim
Canım dediğim gibi benim altı ayda iki opu bir 16 haftalık normal doğum ve kürtaj var ağrılarım buna bağlı da olabilir

Ne kadar doktoruma hemşireme sorsamda burda sizle paylaşınca içim daha bi rahatlıyor iyiki varsınız yol arkadaşlarım
9 doguranlar listesi :) basta bennnn kimseye birakmam bayragi :) cango58 ZARMEH ilurbe07 pazartesi gulumse-hayata diye devam ediyor :) baska varmi 9 doguran?

Kızlar transferde ne yediniz ne ictiniz
Valla kuzucum sut urunleri kefir yogurt sut peynir. Yumurta Et urunleri proteinler. Taze sikilmis meyve suyu portakal tukettim. Nar yedim. Kabak cekirdegi findik ceviz badem. Yesil sebze brokoli filan bal pekmez. Islenmis urunler salamdir sucuktur ve tatlidan uzak durmaya calistim.

9 doguranlar listesi :) basta bennnn kimseye birakmam bayragi :) cango58 ZARMEH ilurbe07 pazartesi gulumse-hayata diye devam ediyor :) baska varmi 9 doguran?
Sadece biz olsak benim eşim diyor ki valla sen doğurana kadar ben üçüz dördüz doğurucam bişey olunca ben hemşireye yazıyorum oda doktoru arıyor birde transfer sonrası var çok ekşınlı işlermiş bunlar

Canim bayrak bende ama ben sana bayragi devrederim herhalde. sen simdiden boyleysen transfer sonrasi dusunemiyirum seni. :)

Senin ne zaman test canim? Benim dr um estrofem, progestan vajinal fitil verdi. Birde transferin 6.gunu pruloton depot diye dusuk engelleyici igne verdi. Sen hangi ilaclari kullaniyorsun
Ben 20 sinde baktıracağım raporum bitiyor o gün yenilemek için 9. Günde vereceğim ilaç olarakta estrofemi üçkez 2şer tane coraspirin 100 crinone jel sabah akşam bi tane deltacortil 5mg sabah akşam birer tane vitamin alamıyorum metabolizmam çok hızlı olduğu için allerji gelişiyor diğer ilaçlarla etkileşip bende

Tahlil sonucuna gore mi veriyorlar kan sulandiriciyi, bana vermedi dr. Anladim canim insllh hepimiz evladimiza kavusuruz tez zamanda. Nasipse once senin haberini alicaz o zaman 20sinde insllh

Tahlil sonucuna gore mi veriyorlar kan sulandiriciyi, bana vermedi dr. Anladim canim insllh hepimiz evladimiza kavusuruz tez zamanda. Nasipse once senin haberini alicaz o zaman 20sinde insllh
Bende tansiyon ve şeker hastalığı var 38 yaş olmakta riskli gebelik konumuna sokuyor her yiğidin yoğurt yeyişi farklı ya doktor protokolleri de farklılaşıyor canım Allah hepimize güzel haber almayı nasip etsin zaten benim için son viraj bu

Dogru diyorsun canim. Hakkimizda hayirlisi olsun insllh, Seninde iki embriyo muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…