- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
- 313
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.661
canım yanlış anlamasan bir şey sorucam histereskopi neden istedi
GünaydınGlySn cch pgt den farkli birsey mi?
Neymis bu cch?
Peki capada histeroskopiyi yaptirirken cizik attiracakmisin? Yani cizigi baska doktor tüpü baska doktor yapabiliyomuymus?
Raporlu nasi o fiyat cikti?
Bu arada senin ikinci dondurulmuş mu olacak igne tedavisi var mi?
Serum tedavisinin faydasini anlatti mi? Tam olarak nasi bi faydasi varmis?
Canım dediğim gibi benim altı ayda iki opu bir 16 haftalık normal doğum ve kürtaj var ağrılarım buna bağlı da olabilirBenim sadece bugun cok az karnim agridi ama kabizlikla alakaliydi sanki benim sonra gecti baskada bir agrim yok hic. Ne bilim benim tutmadi mi acaba diye evhamlanmaya basladim. Benimde cumartesi 3bucukta olmustu transferim
9 doguranlar listesi :) basta bennnn kimseye birakmam bayragi :) cango58 ZARMEH ilurbe07 pazartesi gulumse-hayata diye devam ediyor :) baska varmi 9 doguran?Ne kadar doktoruma hemşireme sorsamda burda sizle paylaşınca içim daha bi rahatlıyor iyiki varsınız yol arkadaşlarım
Şu anda9 doguranlar listesi :) basta bennnn kimseye birakmam bayragi :) cango58 ZARMEH ilurbe07 pazartesi gulumse-hayata diye devam ediyor :) baska varmi 9 doguran?
Transfere idrara sıkışık gideceksin ben öncesinde oturup güzelce kahvaltı yaptım sonrasında yol 250 km olunca meyve ve tadelle yedim transfer sonrası hazır yemek yedim malesefKızlar transferde ne yediniz ne ictiniz
Aynennnn :) ama cok guldum 9doguranlar listesine girmisim diyeŞu andazameboz kendinİ erken strese sokmak için belirti arıyor kuzum
Valla kuzucum sut urunleri kefir yogurt sut peynir. Yumurta Et urunleri proteinler. Taze sikilmis meyve suyu portakal tukettim. Nar yedim. Kabak cekirdegi findik ceviz badem. Yesil sebze brokoli filan bal pekmez. Islenmis urunler salamdir sucuktur ve tatlidan uzak durmaya calistim.Kızlar transferde ne yediniz ne ictiniz
5.gun embriyosuydular canim. 23 kasimda yapicam insllh testi.zameboz can kaçıncı gün embriyosuydu seninki test tarihin ne zaman
Sadece biz olsak benim eşim diyor ki valla sen doğurana kadar ben üçüz dördüz doğurucam bişey olunca ben hemşireye yazıyorum oda doktoru arıyor birde transfer sonrası var çok ekşınlı işlermiş bunlar9 doguranlar listesi :) basta bennnn kimseye birakmam bayragi :) cango58 ZARMEH ilurbe07 pazartesi gulumse-hayata diye devam ediyor :) baska varmi 9 doguran?
Ne yapsin garibim catliycaz farkimiz yok :)Şu andazameboz kendinİ erken strese sokmak için belirti arıyor kuzum
Senin ne zaman test canim? Benim dr um estrofem, progestan vajinal fitil verdi. Birde transferin 6.gunu pruloton depot diye dusuk engelleyici igne verdi. Sen hangi ilaclari kullaniyorsunzameboz can kaçıncı gün embriyosuydu seninki test tarihin ne zaman
Canim bayrak bende ama ben sana bayragi devrederim herhalde. sen simdiden boyleysen transfer sonrasi dusunemiyirum seni. :)Sadece biz olsak benim eşim diyor ki valla sen doğurana kadar ben üçüz dördüz doğurucam bişey olunca ben hemşireye yazıyorum oda doktoru arıyor birde transfer sonrası var çok ekşınlı işlermiş bunlar
Ben 20 sinde baktıracağım raporum bitiyor o gün yenilemek için 9. Günde vereceğim ilaç olarakta estrofemi üçkez 2şer tane coraspirin 100 crinone jel sabah akşam bi tane deltacortil 5mg sabah akşam birer tane vitamin alamıyorum metabolizmam çok hızlı olduğu için allerji gelişiyor diğer ilaçlarla etkileşip bendeSenin ne zaman test canim? Benim dr um estrofem, progestan vajinal fitil verdi. Birde transferin 6.gunu pruloton depot diye dusuk engelleyici igne verdi. Sen hangi ilaclari kullaniyorsun
Tahlil sonucuna gore mi veriyorlar kan sulandiriciyi, bana vermedi dr. Anladim canim insllh hepimiz evladimiza kavusuruz tez zamanda. Nasipse once senin haberini alicaz o zaman 20sinde insllhBen 20 sinde baktıracağım raporum bitiyor o gün yenilemek için 9. Günde vereceğim ilaç olarakta estrofemi üçkez 2şer tane coraspirin 100 crinone jel sabah akşam bi tane deltacortil 5mg sabah akşam birer tane vitamin alamıyorum metabolizmam çok hızlı olduğu için allerji gelişiyor diğer ilaçlarla etkileşip bende
Bende tansiyon ve şeker hastalığı var 38 yaş olmakta riskli gebelik konumuna sokuyor her yiğidin yoğurt yeyişi farklı ya doktor protokolleri de farklılaşıyor canım Allah hepimize güzel haber almayı nasip etsin zaten benim için son viraj buTahlil sonucuna gore mi veriyorlar kan sulandiriciyi, bana vermedi dr. Anladim canim insllh hepimiz evladimiza kavusuruz tez zamanda. Nasipse once senin haberini alicaz o zaman 20sinde insllh
Dogru diyorsun canim. Hakkimizda hayirlisi olsun insllh, Seninde iki embriyo muyduBende tansiyon ve şeker hastalığı var 38 yaş olmakta riskli gebelik konumuna sokuyor her yiğidin yoğurt yeyişi farklı ya doktor protokolleri de farklılaşıyor canım Allah hepimize güzel haber almayı nasip etsin zaten benim için son viraj bu
Yok canım tek embriyo rezerv bitik bendeDogru diyorsun canim. Hakkimizda hayirlisi olsun insllh, Seninde iki embriyo muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?