2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yonca___ canım malum biraz kötüydüm bugün daha iyiyim ama allah razı olsun hepinizden I ilurbe07 inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana canım hayırlı olsun şimdiden floransa17 geçti sayılır daha iyiyim bugün doktora gidip muayene olunca daha iyi olacağım inşallah icim rahat edecek hele bide keseleri görelim benden mutlusu olmaz

Canim saglicakla insallahhh

Bedisim guzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canım

Rabbim yardımcın olsun bebeişlerin sana sımsıkı tutunsun inş.
Çok teşekkür ederim seninki de inşallah. Estrofeme ben 20 gün kadar önce başladım bi haftadır da jel kullanıyorum. Progesteronu geçen hafta ölçtü rahim kalınlığıyla birlikte uygun haftaya transfer demişti

canmm hadi bakalım inşallah görürsün haberlerini bekliyoruz

Benim de öğleden sonra 3 gibi transferim var

I ilurbe07 hadi hayirli olsun
Transferde ne kadar rahat olursan o kadar iyi
Stres yapip rahmini kasmamaya calis
Elindeki embriyo fotografina bakip geliştiklerini düşün
COk su içip de kasma onlar her turlu goruyolar rahmi :)
Ne kadar rahat o kadar güzel sonuclar..

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün, göbüşünü şişirsin

anladım canım. benimde pazartesi yani transfer günü 16. gün olacak estrofem kullanalı. rahim kalınlığı güzel dedi bana da. transfer sabahı progesterona tekrar bakılıp uygunsa trasnfer dedi.yeni uygulama böyle artık böyle yapılıyor dedi doktorum. trasnfer günü kan alınıp alınmadığını merak etmiştim sizde de .çünkü pazartesi istenilen değer çıkmazsa transfer iptal olurmuş öyle dediler.senden bugün kan istendi mi?

Yok canım istemediler seninkisi doğru olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…