• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

En fazla 1 ay içinde olacak 10 gün sonra regl olucam sanırım sonrasında transfer yapılacak tam bir tarih nedense alamıyoruz doktorumuzdan
Daha varmis tarihine. Transfere yakin jel verdiler bana. Ama esrofem transferden 23 gun once baslamisti bende. Genelde regl basladiginda veriyorlar. Verecektir yani regl le merak etme arkadasim :KK15:

En fazla 1 ay içinde olacak 10 gün sonra regl olucam sanırım sonrasında transfer yapılacak tam bir tarih nedense alamıyoruz doktorumuzdan
Adetin erken gelsin diye vermis olabilir o ilaci. Ohss oldugumda transferim iptal oldu dr hemen adet olayim diye igne vermisti. Opudan 5 gun sonra hemen adet olmustum

Canım iyiyim nöbetteyim bugün şimdi gördüm mesajını. Transfer tarihim ayın yirmisinde belli olacak o gün kontrolüm var inşallah Rahim kalınlığı iyidir. Sen nasılsın
hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah
nar yiyiyorsun dimi nar suyuda iç
bende iyiyim şükür canım

Ay canım benim teşekkür ederim soğan suyu ile canım kistim gitti kisti olan herkese tavsiye ederim harbi gidiyor canım ben ağustos gibi başlicam malum troit sorunları tsh değerim ve nodullerden doları doktor en az 8 ay ara vermemi istedi kanser riski için amcamın doktoru eksik tahliler yüzünden tutmadı dedi erbil beye gittim oda eksik tetkiler var dedi haşimatoya ve kromozonlara bakılması lazım dedi eşim behçet hastası olduğu için cumartesi aykut coşkun diye bir doktor var ona gidicem birde melih aygün var ona en son karar vercem ama melih bey ve erbil bey arasındayım şuan bu sefer iyice araştırmam lazım bahçeci tutunmama için takdiri ilahi dendi :) deneme yanılma yöntemi denildi o yüzden araştıracam iyice yaylar iyidir iyiki yayız :) sen nasılsın canım nasıl gidiyor bu arada bir macun buldum bir dahaki adet de başlicam bide yumurtlama takvimi varmış onu denicem :) yumurtlama takvimini eşime dedim artık günlü saatli görev başında olacaz diye :) eşimin tepkisi emret komutanım :)

Canim ben Melih Aygun'e tavsiye uzerine gittim ve inan bana muhtesem bir doktor. Hatta o kadar prof ve unlu doktor gezdim ama bugune kadar gittigim en iyi doktor Melih Aygun diyebilirim. Inanilmaz ilgili ve duzgun bir adam. Bana uzak oldugu icin onla devam edemedim ama aklımda kaldi. Eger bu denemem tutmazsa kesinlkle ona gidicem bir dahaki sefere. Hastanede beklerken yillarca cocugu olmamis insanlarla tanistik ve hepsi yillar sonra Melih Bey sayesinde evlat sahibi olabilmislerdi. Aklinda tek bir soru isareti kalmadan git derim. Sevgiler.

Günaydın kızlar
floransa17 floransa17 dün Cem Çelik'le görüşmeye gittim...İkinci denemede mutlaka embriyolora CGH yapılması gerek dedi. Embriyo başına fiyatı 350 $, histereskopiyi sordum fiyatı 2750 TL ama başka bir hastanede yaptırabilirsin denildi. Büyük ihtimalle Üniversite hastanelerinin birinde (Çapa yada Cerrahpaşa) yaptırırım. İntralipid serum tedavisinide sordum 1-2 başarısız denemeden sonra yapılıyormuş serum tedavisi ikinci denemede banada uygulanacak...
2.rapor hakkımı kullanıcam raporlu olduğu halde 8-10.000 arası hesapladık fiyatı birkaç ay yaptırmamız mümkün değil bekliycez mecburen

Canim ben Melih Aygun'e tavsiye uzerine gittim ve inan bana muhtesem bir doktor. Hatta o kadar prof ve unlu doktor gezdim ama bugune kadar gittigim en iyi doktor Melih Aygun diyebilirim. Inanilmaz ilgili ve duzgun bir adam. Bana uzak oldugu icin onla devam edemedim ama aklımda kaldi. Eger bu denemem tutmazsa kesinlkle ona gidicem bir dahaki sefere. Hastanede beklerken yillarca cocugu olmamis insanlarla tanistik ve hepsi yillar sonra Melih Bey sayesinde evlat sahibi olabilmislerdi. Aklinda tek bir soru isareti kalmadan git derim. Sevgiler.

Çok teşekkür ederim canım benimde bir yakınımın imkansız denilen yollarla hamile kaldı hiç yumurtası yokken 2 yumurta çıkartı ve bir tane oluştu ve transfer edildi.ve şuan kızı 4 aylık miyonları ve kistleri doluydu. Benim için en önemliside kardeşi de erasmus tüp bebek merkezini birlikte yürütüyorlar kardeşide riskli gebelik uzmanı mehmet aygün tüp bebek tutuktan sonra kardeşine devrediyor çok ilgili ve bilinçli bir doktormuş bir komşum gitmiş sorunlu bebek düşer demişler ama oda doğdu 3 yaşında kafamda hep onla erbil bey arasında gidip geliyordum fikrin çok önemli benim için ve melih beyi tercih edecem sanırım çok teşekkür ederim tekrar

Günaydın kızlar
floransa17 floransa17 dün Cem Çelik'le görüşmeye gittim...İkinci denemede mutlaka embriyolora CGH yapılması gerek dedi. Embriyo başına fiyatı 350 $, histereskopiyi sordum fiyatı 2750 TL ama başka bir hastanede yaptırabilirsin denildi. Büyük ihtimalle Üniversite hastanelerinin birinde (Çapa yada Cerrahpaşa) yaptırırım. İntralipid serum tedavisinide sordum 1-2 başarısız denemeden sonra yapılıyormuş serum tedavisi ikinci denemede banada uygulanacak...
2.rapor hakkımı kullanıcam raporlu olduğu halde 8-10.000 arası hesapladık fiyatı birkaç ay yaptırmamız mümkün değil bekliycez mecburen
canım yanlış anlamasan bir şey sorucam histereskopi neden istedi

Günaydın GlySn GlySn cch pgt den farkli birsey mi?
Neymis bu cch?
Peki capada histeroskopiyi yaptirirken cizik attiracakmisin? Yani cizigi baska doktor tüpü baska doktor yapabiliyomuymus?
Raporlu nasi o fiyat cikti?
Bu arada senin ikinci dondurulmuş mu olacak igne tedavisi var mi?
Serum tedavisinin faydasini anlatti mi? Tam olarak nasi bi faydasi varmis?

hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah
nar yiyiyorsun dimi nar suyuda iç
bende iyiyim şükür canım
İnşallah canım güzel haberler vermek çok isterim. Saraçoğlunun nar özünü aldım canım onu içiyorum burdan bir arkadaş tavsiye etmişti. Narda yiyorum günlük faydası olur inşallah
Günaydın kızlar bugün net bi şekilde keseleri görmeye gideceğiz dua edin lütfen inşallah kalp atışını da duyarız :))
Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyup gelirsin inşallah

Günaydın kızlar bugün net bi şekilde keseleri görmeye gideceğiz dua edin lütfen inşallah kalp atışını da duyarız :))

Canım hadi hayırlısı inşallah görürsün bebeklerini bizlerede umut olursun mutluluk olursun❤️
Böle sizlerden haber beklediğim günler ayrı bi heyecanlı oluyo gözümüz hep forumda oluyo.cumada ayrı heyecanlı olcak:KK17: Yonca___ Yonca___ :KK19::KK68:

günaydın kızlar bende estrofem kullanalı 10 gün oldu bugün kontolüm vardı. rahim kalınlığı güzel dedi önümüzdeki pazartesi yani ayın 20.sinde transfer olucak nasipse. transferin olduğu gün sabahı progestoron değerime baklıcakmış o uygunsa transfer olucak dedi doktorum. sizde de bu şekilde mi olmuştu? ayy çok heyecan yaptım ya bu ay sonu inş güzel haber almak bana da nasip olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün :KK68:

Back