- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.561
Bana da dedi canim dr. Kabiz,ishal,ikinmak bunlar sorun olmaz dedi,yatmana gerek yok dedi. Ama be bilim bu kadar ugrastik emek sarfettik diye ben yatiyorum,kabizliktan korkuyorum . Internette okuya okuya bunlar bende korku oldu yapmam gerek gibi geliyorCanım transferden hemen önce doktorum bana dediki, ishal olursun kabız olursun, lekelenmen olur (bide bişiler daha demişti ama onları hatırlamıom) hiç bişey olmaz dedi.
Kızlar instagramda bir sayfa var hanımlara özel macun diye...Birkaç kere denk geldim kullanıp hamile kalan baya kişi olmuş...Kullandınızmı yada duydunuzmu hiç bu macunu
Hadi bakalım inşallah 60 Tl'lik macun işe yarar...Merakla bekliyoruz sonucu :)canım bende duydum hata bu ay spariş verecem deneyecem deneme tahtası olduk zaten bir de bunu deniyecem ama çok yazan var ve olumlu sonuç var reklam mı yapıyorlar gerçekmi bilemedim ama deneyecem ayy bide kalırmışım hamile ne gülerim 3 tüp bebek negatif 60 bin tl ye yakın masraf yap hamile kalama 60 tl lik macunla hamile kal harbi koparım :)
Ağustos'dan beri kullanıyorum arı sütü, bal, propolis karışımı inşallah görürüm bende faydasınıİlk sayfalarda kullananlar vardi o yazdigini ama saglik bakanligi onayi var mi? İcinde ne var emin olmak lazim.. her seyi yiyip icmeyin bence.. organik sertifikasi veya saglik bakanligi onayi olsun..
ari sütü veya arisutu bal polen propolis karışımı
Bunlarin ise yaradigi kisiler var kullanlar hep memnun
Hayırlısı olsun..
Bende insülin direnci ve dizlerimde problem vardı.. doktor sakın hamile kalma taşıyamazsın dedi.. Sanki ertesi gün hamile kalıcaktım bende :))
bi yıl diyet yaptım 70 kiloya düştüm..yaş 38di.. Bu arada yumurtalar azaldı azaldı.. şimdi tekrar 80 kiloyu geçtim.. boşuna vakit kaybettim yani.. kilo eski kilo tek fark yumurtalar azaldı..
kritik yaştayız.. Bir kaç doktor tavsiyesi alabildin mi..
Ağustosa kadar beklemen de şart ise iyice dinlen keyfini çıkar..
diğer doktoru hiç duymadım, Erbil beyle ön görüşme yapmştım.. ordan tanıyorum kendisini.
Yok canm kullanıyorum hala ondan dıyorm kullanmama ragmen kan gelirmi diyeestrofemi dr mu bıraktırdı canım
canım estrofem rahim kalınlaştırma özelliği var buda adet olmayı engeller kanama olmaz bundan dolayı arkadaşımYok canm kullanıyorum hala ondan dıyorm kullanmama ragmen kan gelirmi diye
Demii ama şu tuhaf doktorm soruyor kanaman varmı diye ilacı kullandıgımı bile bile neden soruyor kicanım estrofem rahim kalınlaştırma özelliği var buda adet olmayı engeller kanama olmaz bundan dolayı arkadaşım
canım ilaca rağmen sağlıksız bir gebelik veya bir farklı etki ile kanama olabilirDemii ama şu tuhaf doktorm soruyor kanaman varmı diye ilacı kullandıgımı bile bile neden soruyor ki
Anladm canmm bakalım bi kalp atısını duysam inşallaah sagsalimcanım ilaca rağmen sağlıksız bir gebelik veya bir farklı etki ile kanama olabilir
canım boyun kaç ben 78 kilo idim bende ağustostan bu yana hormon ilaçlar derken 84 kilo oldum kilo vermem gerek transfer öncesibenim boy 174 cm
canım görümcem tek yumurtayla bebek denedi yumurtayı bile büyütmeye 20 gün uğraştılar olmadı menopoz dediler fsh 79 geldi tam bir yıl sonra bu macunları bir ay kullandı düğünde oynadı zıpladı iki gün sonra hamile olduğunu öğrendi herşey mucize belki senin vesilen de macundurcanım bende duydum hata bu ay spariş verecem deneyecem deneme tahtası olduk zaten bir de bunu deniyecem ama çok yazan var ve olumlu sonuç var reklam mı yapıyorlar gerçekmi bilemedim ama deneyecem ayy bide kalırmışım hamile ne gülerim 3 tüp bebek negatif 60 bin tl ye yakın masraf yap hamile kalama 60 tl lik macunla hamile kal harbi koparım :)
inşallah canım deneyecem inşallah işe yarar rabim herkesin yüzünü güldürsün zaman geçtikçe evlatsızlık daha çok koyuyor heleki eşim bir bebek gördüğündeki bakışları bebek hasretini görünce çok koyuyor bide kendisinden olunca daha çok koyuyor erkekler içinde zor onu daha iyi anlıyorumcanım görümcem tek yumurtayla bebek denedi yumurtayı bile büyütmeye 20 gün uğraştılar olmadı menopoz dediler fsh 79 geldi tam bir yıl sonra bu macunları bir ay kullandı düğünde oynadı zıpladı iki gün sonra hamile olduğunu öğrendi herşey mucize belki senin vesilen de macundur
Neden verdi ki dostinex si bende içtim bugün ama benden süt geliyordu kessin diye verdi çok ağır bir ilacKızlar opudan sonra dostınex verildi 8 tablet bugün son bitiyor doktorum bitince tekrarlama dedi başka bir ilaçta vermedi normal midir bu ?? Bildiğim lafarıyla vajinal jel kullanılmıyormu transfere kadar
Transferden 4-5 gun oncesinde jele baslamistim ben. Esrofem jel folbiol ve coraspin kullandim transfere kadar. Bide iki gun once pruloton depot igne vurdurdum ama genel anlamda herkezin ayni oluyor bazen dr ve hastanin durumuna gore farklilasiyor ilaclar. Transferin ne zaman canimKızlar opudan sonra dostınex verildi 8 tablet bugün son bitiyor doktorum bitince tekrarlama dedi başka bir ilaçta vermedi normal midir bu ?? Bildiğim lafarıyla vajinal jel kullanılmıyormu transfere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?