• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Valla dün dinledim sigara %30 mu ne negatif etkiliyormuş
Erbil bey dogru söylüyor sigari birakmak senin elinde ama kilo vermek icin vakit kaybetme derim , o kulo gider gelir
Amerikada o kadar obez kilolar bile hamile kaliyo.. abartıyorlar kilo olayini bence
Verirsek iyi tabide hasimatiyla insülin direnci olanlar kilo veremiyo bunu bi anlasalar

Burda hep yaziyolarya hersey tamam ama niye olmuyo diye.. zamanı var ve o zamanın gelmesini bekliycez

Yani bi sonraki tRanferimin sonucu zaten belli ben kendimi de parcalasam sonuc belli o bir can ve ruhu olacak gelecekse bu dünyaya zaten binlerce yil oncesinden kaderi yazilmis gelecegi gün belli
Bizim tek yapmamiz gereken elimizden geleni yapip olursa ne güzel olmassa da Allah tan demek baska yapacak birşeyim yok maalesef

Canım transferden hemen önce doktorum bana dediki, ishal olursun kabız olursun, lekelenmen olur (bide bişiler daha demişti ama onları hatırlamıom) hiç bişey olmaz dedi.
Bana da dedi canim dr. Kabiz,ishal,ikinmak bunlar sorun olmaz dedi,yatmana gerek yok dedi. Ama be bilim bu kadar ugrastik emek sarfettik diye ben yatiyorum,kabizliktan korkuyorum . Internette okuya okuya bunlar bende korku oldu yapmam gerek gibi geliyor

Kızlar instagramda bir sayfa var hanımlara özel macun diye...Birkaç kere denk geldim kullanıp hamile kalan baya kişi olmuş...Kullandınızmı yada duydunuzmu hiç bu macunu

İlk sayfalarda kullananlar vardi o yazdigini ama saglik bakanligi onayi var mi? İcinde ne var emin olmak lazim.. her seyi yiyip icmeyin bence.. organik sertifikasi veya saglik bakanligi onayi olsun..

ari sütü veya arisutu bal polen propolis karışımı
Bunlarin ise yaradigi kisiler var kullanlar hep memnun

İşyerinden bir arkadaşım Erbil Bey'in hastasıydı...İlk denemesinde hamile kaldı ve şuan kızı 2 yaşında...İlk kontrole gittiğinde Erbil Bey ona kaç kiloysan %10'un vermen gerek demiş...
canım bende duydum hata bu ay spariş verecem deneyecem deneme tahtası olduk zaten bir de bunu deniyecem ama çok yazan var ve olumlu sonuç var reklam mı yapıyorlar gerçekmi bilemedim ama deneyecem ayy bide kalırmışım hamile ne gülerim 3 tüp bebek negatif 60 bin tl ye yakın masraf yap hamile kalama 60 tl lik macunla hamile kal harbi koparım :)
Hadi bakalım inşallah 60 Tl'lik macun işe yarar...Merakla bekliyoruz sonucu :)

İşyerinden bir arkadaşım Erbil Bey'in hastasıydı...İlk denemesinde hamile kaldı ve şuan kızı 2 yaşında...İlk kontrole gittiğinde Erbil Bey ona kaç kiloysan %10'un vermen gerek demiş...Ve kız 50-55 kilo civarındaydı...

İlk sayfalarda kullananlar vardi o yazdigini ama saglik bakanligi onayi var mi? İcinde ne var emin olmak lazim.. her seyi yiyip icmeyin bence.. organik sertifikasi veya saglik bakanligi onayi olsun..

ari sütü veya arisutu bal polen propolis karışımı
Bunlarin ise yaradigi kisiler var kullanlar hep memnun
Ağustos'dan beri kullanıyorum arı sütü, bal, propolis karışımı inşallah görürüm bende faydasını

Transfer ile ilgili aldigim notlari paylasayim

Rahim 45 derece açıyla duruyor. Ayaktaykende yatarkende 45 derece açı ile durdugundan yatmanin bir faydasi yok.Rahme kan gitmesi icin yatmamak daha iyi

Embriyo Toz tanesi kadar ve yapıştığı yerde kalir öksürmek hapsirmakla düşme ihtimali yok.rahat ol :)

Kasik göğüs siskinligi Belirtiler ilaclardan vücudunu dinlememeye çalış

Uzun ayakta durma , uzun yol yürüme, ağır kaldirma spor yapma

Kahve kola cikolata soda ananas maydanoz nar hurma YEME rahim kasilmasini artırıyor

Egsersiz yap( hafif yürüyüş sanirim ), su ic , stresten uzak dur onemli 3 madde

İlk 3 gün sonrasında disari çıkılabilir. İlk 3 gun dinlen..

Dus alma ilk 4 gün mümkünse

Protein ağırlıklı beslen

İlaclari tam saatinde al

Ani hareket yapma

Kabiz olma kuru incir kuru kayisi yenebilir

2-3 litre su icmeye calis

Her iki sonuca da hazirlan ne cok umutsuz ne cok ümitli olmak iyi degil .. orta hatta beklemek en iyisi ( yapabilene bravo :)

Antep fistigi ceviz yer fistigi findikta protein var, yenmesi faydali

Baklagillerde protein var kurufasulye nohut mercimek, yenmesi faydali

Balık yenebilir

Yumurta çok onemli yenmesinde fayda var

Yesil sebzeler yenmeli

Egzersiz kanlanmayi artirir ..yapılmalı

Düşük glisemik indeksli urunler yenmeli( seker hastaligi olanlar icin )

Yemekten once su ic ve salatayla basla.. bu surecte çok kilo almamak icin

Aksam uzeri bir kase icine elma dilimle icine ceviz badem ekle atistirmalik yenebilir

Hayırlısı olsun..
Bende insülin direnci ve dizlerimde problem vardı.. doktor sakın hamile kalma taşıyamazsın dedi.. Sanki ertesi gün hamile kalıcaktım bende :))
bi yıl diyet yaptım 70 kiloya düştüm..yaş 38di.. Bu arada yumurtalar azaldı azaldı.. şimdi tekrar 80 kiloyu geçtim.. boşuna vakit kaybettim yani.. kilo eski kilo tek fark yumurtalar azaldı..

kritik yaştayız.. Bir kaç doktor tavsiyesi alabildin mi..
Ağustosa kadar beklemen de şart ise iyice dinlen keyfini çıkar..

diğer doktoru hiç duymadım, Erbil beyle ön görüşme yapmştım.. ordan tanıyorum kendisini.

canım boyun kaç ben 78 kilo idim bende ağustostan bu yana hormon ilaçlar derken 84 kilo oldum kilo vermem gerek transfer öncesi :( benim boy 174 cm

canım bende duydum hata bu ay spariş verecem deneyecem deneme tahtası olduk zaten bir de bunu deniyecem ama çok yazan var ve olumlu sonuç var reklam mı yapıyorlar gerçekmi bilemedim ama deneyecem ayy bide kalırmışım hamile ne gülerim 3 tüp bebek negatif 60 bin tl ye yakın masraf yap hamile kalama 60 tl lik macunla hamile kal harbi koparım :)
canım görümcem tek yumurtayla bebek denedi yumurtayı bile büyütmeye 20 gün uğraştılar olmadı menopoz dediler fsh 79 geldi tam bir yıl sonra bu macunları bir ay kullandı düğünde oynadı zıpladı iki gün sonra hamile olduğunu öğrendi herşey mucize belki senin vesilen de macundur

canım görümcem tek yumurtayla bebek denedi yumurtayı bile büyütmeye 20 gün uğraştılar olmadı menopoz dediler fsh 79 geldi tam bir yıl sonra bu macunları bir ay kullandı düğünde oynadı zıpladı iki gün sonra hamile olduğunu öğrendi herşey mucize belki senin vesilen de macundur
inşallah canım deneyecem inşallah işe yarar rabim herkesin yüzünü güldürsün zaman geçtikçe evlatsızlık daha çok koyuyor heleki eşim bir bebek gördüğündeki bakışları bebek hasretini görünce çok koyuyor bide kendisinden olunca daha çok koyuyor erkekler içinde zor onu daha iyi anlıyorum

Kızlar opudan sonra dostınex verildi 8 tablet bugün son bitiyor doktorum bitince tekrarlama dedi başka bir ilaçta vermedi normal midir bu ?? Bildiğim lafarıyla vajinal jel kullanılmıyormu transfere kadar

Kızlar opudan sonra dostınex verildi 8 tablet bugün son bitiyor doktorum bitince tekrarlama dedi başka bir ilaçta vermedi normal midir bu ?? Bildiğim lafarıyla vajinal jel kullanılmıyormu transfere kadar
Neden verdi ki dostinex si bende içtim bugün ama benden süt geliyordu kessin diye verdi çok ağır bir ilac

Transferden 4-5 gun oncesinde jele baslamistim ben. Esrofem jel folbiol ve coraspin kullandim transfere kadar. Bide iki gun once pruloton depot igne vurdurdum ama genel anlamda herkezin ayni oluyor bazen dr ve hastanin durumuna gore farklilasiyor ilaclar. Transferin ne zaman canim

Back