• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bu arada aşağıda ve yanda surekli tup bebek merkezi reklamlari çıkıyorya
En büyük reklam insanlarin birbirine tavsiyesi esasinda
Burda hergun bi merkez reklam verse bile
Bir kisinin burda ben şu merkezden cok memnunum yazmasi o reklamdan daha etkili
Yani merkezler reklama para harcayacaklarina daha cok gebeye ve Musteri memnuniyetine odaklansalar daha iyi olur diyorum..

Yonca___ Yonca___ bak puzzle güzel fikirmis oturarak mi yapiyosun yerde mi masada mi

Bedis123 Bedis123 gecmis olsun.. ishalsen bol su ic su kaybın çok olur.. haslanmis patates ve muz ishal keser
Doktorunla da mutlaka görüş tabi

A anneveoglusu teşekkür ederim ilk sayfayi duzenledim. 2018 e bol kirmizi bold yazili hepimiz hamile gireriz insallah

cango58 cango58 79 lu isen daha 38 bile sayilirsin :)

@Sanat2017 seni de 36 yaptım.. doğum yaşını yazmis oldum :)
Ben yer yatagi serdim ona yuz ustu uzanip yapicam daha baslamadim. Gerci ben cok yatmiyorum ya Sikilinca masayada gecebilirim. Canim ben yas 38. Bu ilk denemem. antalya tup bebek. Transferin 5. Gunu. Test gunum cuma. Sevgiler

Gören 27 falan diyor da ilaçlar çok etkiledi iki aşılama iki tüp yordu bedeni ben hem şeker hemde tansiyon hastasıyım bide. kızım 13 yaşında canım cümlemizinkini bağışlasın inşallah seninki kaç yaşında
maşallah arkadaşım sana mihrap yerinde desene :))
canım benim yavrumda 10 yaşında canım. bende de hipotroid hastasıyım

2 aralık 1979 yaş 38 olacak son tüp bebeğe kadar ruh yaşı 20-25 son tüp bebekten sonra ruh yaşı 45-50 :)

Benim de 1 aralık doğum günüm:) yayız yani ikimizde
Ne yapmaya karar verdin sen simdi T trkaslan7914
Kistini kontrol ettirdin mi? Küçülme var mi? Soğan ictinmi?
Nerde ne zaman yaptıracaksın sonuncuyu ( diyorum bu sefer olacak insallah )

Sen bizim gözümüzde 18 sin :)

Benim de 1 aralık doğum günüm:) yayız yani ikimizde
Ne yapmaya karar verdin sen simdi T trkaslan7914
Kistini kontrol ettirdin mi? Küçülme var mi? Soğan ictinmi?
Nerde ne zaman yaptıracaksın sonuncuyu ( diyorum bu sefer olacak insallah )

Sen bizim gözümüzde 18 sin :)

Ay canım benim teşekkür ederim soğan suyu ile canım kistim gitti kisti olan herkese tavsiye ederim harbi gidiyor canım ben ağustos gibi başlicam malum troit sorunları tsh değerim ve nodullerden doları doktor en az 8 ay ara vermemi istedi kanser riski için amcamın doktoru eksik tahliler yüzünden tutmadı dedi erbil beye gittim oda eksik tetkiler var dedi haşimatoya ve kromozonlara bakılması lazım dedi eşim behçet hastası olduğu için cumartesi aykut coşkun diye bir doktor var ona gidicem birde melih aygün var ona en son karar vercem ama melih bey ve erbil bey arasındayım şuan bu sefer iyice araştırmam lazım bahçeci tutunmama için takdiri ilahi dendi :) deneme yanılma yöntemi denildi o yüzden araştıracam iyice yaylar iyidir iyiki yayız :) sen nasılsın canım nasıl gidiyor bu arada bir macun buldum bir dahaki adet de başlicam bide yumurtlama takvimi varmış onu denicem :) yumurtlama takvimini eşime dedim artık günlü saatli görev başında olacaz diye :) eşimin tepkisi emret komutanım :)

Hayırlısı olsun..
Bende insülin direnci ve dizlerimde problem vardı.. doktor sakın hamile kalma taşıyamazsın dedi.. Sanki ertesi gün hamile kalıcaktım bende :))
bi yıl diyet yaptım 70 kiloya düştüm..yaş 38di.. Bu arada yumurtalar azaldı azaldı.. şimdi tekrar 80 kiloyu geçtim.. boşuna vakit kaybettim yani.. kilo eski kilo tek fark yumurtalar azaldı..

kritik yaştayız.. Bir kaç doktor tavsiyesi alabildin mi..
Ağustosa kadar beklemen de şart ise iyice dinlen keyfini çıkar..

diğer doktoru hiç duymadım, Erbil beyle ön görüşme yapmştım.. ordan tanıyorum kendisini.

Transferim yarın öğleden sonra 2 gibi. Transfer öncesi ve sonrası ilk günler neler yaptınız arkadaşlar ? Ananas yenmeli yenmemeli mi, nar suyu içmeye devam etmeli mi?havuç, avokado, kelle paça, süt, balık neler yediniz? Banyo olayını çok araştırdım ama genellikle yapmayanlar hamile kalmış etkisi olabilir mi az da olsa :işsiz:

Transferim yarın öğleden sonra 2 gibi. Transfer öncesi ve sonrası ilk günler neler yaptınız arkadaşlar ? Ananas yenmeli yenmemeli mi, nar suyu içmeye devam etmeli mi?havuç, avokado, kelle paça, süt, balık neler yediniz? Banyo olayını çok araştırdım ama genellikle yapmayanlar hamile kalmış etkisi olabilir mi az da olsa :işsiz:
Şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin :)
Ben ananas yedim, nar suyunu transferden önce çok içmiştim rahimi kalınlaştırıyor demişlerdi ama transferden sonra hiç yemedim. Havuç suyu içmiştim test gününe kadar hergün bir bardak... Hergün süt içtim, yoğurdumu, peynirimi bol bol yedim haftada 2 gün balık yemiştim ve bir hafta banyo yapmadım ama sonuç yinede negatif...
Yani takdiri ilahi ne yaparsan yap tutacağı varsa tutuyor arkadaşım sadece stres yapma yeter

Kızlar instagramda bir sayfa var hanımlara özel macun diye...Birkaç kere denk geldim kullanıp hamile kalan baya kişi olmuş...Kullandınızmı yada duydunuzmu hiç bu macunu

Şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin :)
Ben ananas yedim, nar suyunu transferden önce çok içmiştim rahimi kalınlaştırıyor demişlerdi ama transferden sonra hiç yemedim. Havuç suyu içmiştim test gününe kadar hergün bir bardak... Hergün süt içtim, yoğurdumu, peynirimi bol bol yedim haftada 2 gün balık yemiştim ve bir hafta banyo yapmadım ama sonuç yinede negatif...
Yani takdiri ilahi ne yaparsan yap tutacağı varsa tutuyor arkadaşım sadece stres yapma yeter
Teşekkür ederim canım cevabın için inşallah Allah sana da en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek verir . Benim embryomun kalitesi düşük zaten stres yapmam sanıyordum ama öyle olmuyormuş senin de dediğin gibi her şey Allah’tan vaktini o biliyor

Hayırlısı olsun..
Bende insülin direnci ve dizlerimde problem vardı.. doktor sakın hamile kalma taşıyamazsın dedi.. Sanki ertesi gün hamile kalıcaktım bende :))
bi yıl diyet yaptım 70 kiloya düştüm..yaş 38di.. Bu arada yumurtalar azaldı azaldı.. şimdi tekrar 80 kiloyu geçtim.. boşuna vakit kaybettim yani.. kilo eski kilo tek fark yumurtalar azaldı..

diğer doktoru hiç duymadım, Erbil beyle ön görüşme yapmştım.. ordan tanıyorum kendisini.

Hiç sorma canım bende 83 kiloydum 80 kiloyum şimdi kilo vermek şart diyorlarda sanki öyle hemen gidiyorda sinir oluyorum hata nefret ediyorum kilo ver cümlesinden gitmiyor gitmiyor hani ben çok istiyom sanki yanlardan pörtlemiş göbüşü kat kat katmanları tombiğim işte hata sumo ne olmuş yani gitmiyor :) bir bütün olduk hemen de bahane hazır kilo vermen lazım aman banada yumurta rezervin düşük dedi ilk tüp bebekte yaş 35 12 yumurta toplandı 2 denemede 4 yumurta toplantı sonuncuda hiç beklemeyelim çıkması düşük dedi 7 toplandı :) aman rahim bu kafasına göre takılıyor en azından benimki canı ne isterse onu üretiyor :) canım haşimato ve kromozonlar üzerinde duruyorlar çünkü genel bir sıkıntı yok embiryo genetik temiz era temiz cd56 da sorun yok neden gözükmüyor bakalım bende haşimatodan şüpheleniyorum his tabi sadece kromozonlara da baktırmak lazım erbil bey sigara yı bırakmıyacaksan gelme dedi ve kilo vermiyeceksen :)

Kızlar instagramda bir sayfa var hanımlara özel macun diye...Birkaç kere denk geldim kullanıp hamile kalan baya kişi olmuş...Kullandınızmı yada duydunuzmu hiç bu macunu
canım bende duydum hata bu ay spariş verecem deneyecem deneme tahtası olduk zaten bir de bunu deniyecem ama çok yazan var ve olumlu sonuç var reklam mı yapıyorlar gerçekmi bilemedim ama deneyecem ayy bide kalırmışım hamile ne gülerim 3 tüp bebek negatif 60 bin tl ye yakın masraf yap hamile kalama 60 tl lik macunla hamile kal harbi koparım :)

Hayırlısı olsun..

canım insilün direncin yüksek ise sabahları aç karın ile tarçın kökü varya onu kaynat soğutup iç kayınpederim şeker hastası ona doktoru söylemiş kan şekerini düşürüyor diye yapıyor onda işe yarıyor şekeri daha dengeli canım

Back