- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 63
- 47
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.541
Ben yer yatagi serdim ona yuz ustu uzanip yapicam daha baslamadim. Gerci ben cok yatmiyorum ya Sikilinca masayada gecebilirim. Canim ben yas 38. Bu ilk denemem. antalya tup bebek. Transferin 5. Gunu. Test gunum cuma. SevgilerYonca___ bak puzzle güzel fikirmis oturarak mi yapiyosun yerde mi masada mi
Bedis123 gecmis olsun.. ishalsen bol su ic su kaybın çok olur.. haslanmis patates ve muz ishal keser
Doktorunla da mutlaka görüş tabi
A anneveoglusu teşekkür ederim ilk sayfayi duzenledim. 2018 e bol kirmizi bold yazili hepimiz hamile gireriz insallah
cango58 79 lu isen daha 38 bile sayilirsin :)
@Sanat2017 seni de 36 yaptım.. doğum yaşını yazmis oldum :)
estrofemi dr mu bıraktırdı canımYok çok şükür canm ama sancı da beni korkutuyor allah korusun bide zaten ekstrofem kullanıom böyle kanama olurmu ki
maşallah arkadaşım sana mihrap yerinde desene :))Gören 27 falan diyor da ilaçlar çok etkiledi iki aşılama iki tüp yordu bedeni ben hem şeker hemde tansiyon hastasıyım bide. kızım 13 yaşında canım cümlemizinkini bağışlasın inşallah seninki kaç yaşında
Maşallah canımmaşallah arkadaşım sana mihrap yerinde desene :))
canım benim yavrumda 10 yaşında canım. bende de hipotroid hastasıyım
2 aralık 1979 yaş 38 olacak son tüp bebeğe kadar ruh yaşı 20-25 son tüp bebekten sonra ruh yaşı 45-50 :)
Benim de 1 aralık doğum günüm:) yayız yani ikimizde
Ne yapmaya karar verdin sen simdi T trkaslan7914
Kistini kontrol ettirdin mi? Küçülme var mi? Soğan ictinmi?
Nerde ne zaman yaptıracaksın sonuncuyu ( diyorum bu sefer olacak insallah )
Sen bizim gözümüzde 18 sin :)
Şimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin :)Transferim yarın öğleden sonra 2 gibi. Transfer öncesi ve sonrası ilk günler neler yaptınız arkadaşlar ? Ananas yenmeli yenmemeli mi, nar suyu içmeye devam etmeli mi?havuç, avokado, kelle paça, süt, balık neler yediniz? Banyo olayını çok araştırdım ama genellikle yapmayanlar hamile kalmış etkisi olabilir mi az da olsa
Teşekkür ederim canım cevabın için inşallah Allah sana da en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek verir . Benim embryomun kalitesi düşük zaten stres yapmam sanıyordum ama öyle olmuyormuş senin de dediğin gibi her şey Allah’tan vaktini o biliyorŞimdiden hayırlı olsun transferin inşallah sıkı sıkı tutunur bebişlerin :)
Ben ananas yedim, nar suyunu transferden önce çok içmiştim rahimi kalınlaştırıyor demişlerdi ama transferden sonra hiç yemedim. Havuç suyu içmiştim test gününe kadar hergün bir bardak... Hergün süt içtim, yoğurdumu, peynirimi bol bol yedim haftada 2 gün balık yemiştim ve bir hafta banyo yapmadım ama sonuç yinede negatif...
Yani takdiri ilahi ne yaparsan yap tutacağı varsa tutuyor arkadaşım sadece stres yapma yeter
Onu bilmiyorum canım ama bu sefer başarısız olursam arı sütü deneyeceğimKızlar instagramda bir sayfa var hanımlara özel macun diye...Birkaç kere denk geldim kullanıp hamile kalan baya kişi olmuş...Kullandınızmı yada duydunuzmu hiç bu macunu
Hayırlısı olsun..
Bende insülin direnci ve dizlerimde problem vardı.. doktor sakın hamile kalma taşıyamazsın dedi.. Sanki ertesi gün hamile kalıcaktım bende :))
bi yıl diyet yaptım 70 kiloya düştüm..yaş 38di.. Bu arada yumurtalar azaldı azaldı.. şimdi tekrar 80 kiloyu geçtim.. boşuna vakit kaybettim yani.. kilo eski kilo tek fark yumurtalar azaldı..
kritik yaştayız.. Bir kaç doktor tavsiyesi alabildin mi..
Ağustosa kadar beklemen de şart ise iyice dinlen keyfini çıkar..
diğer doktoru hiç duymadım, Erbil beyle ön görüşme yapmştım.. ordan tanıyorum kendisini.
canım bende duydum hata bu ay spariş verecem deneyecem deneme tahtası olduk zaten bir de bunu deniyecem ama çok yazan var ve olumlu sonuç var reklam mı yapıyorlar gerçekmi bilemedim ama deneyecem ayy bide kalırmışım hamile ne gülerim 3 tüp bebek negatif 60 bin tl ye yakın masraf yap hamile kalama 60 tl lik macunla hamile kal harbi koparım :)Kızlar instagramda bir sayfa var hanımlara özel macun diye...Birkaç kere denk geldim kullanıp hamile kalan baya kişi olmuş...Kullandınızmı yada duydunuzmu hiç bu macunu
canım insilün direncin yüksek ise sabahları aç karın ile tarçın kökü varya onu kaynat soğutup iç kayınpederim şeker hastası ona doktoru söylemiş kan şekerini düşürüyor diye yapıyor onda işe yarıyor şekeri daha dengeli canımHayırlısı olsun..
Bende insülin direnci ve dizlerimde problem vardı.. doktor sakın hamile kalma taşıyamazsın dedi.. Sanki ertesi gün hamile kalıcaktım bende :))
bi yıl diyet yaptım 70 kiloya düştüm..yaş 38di.. Bu arada yumurtalar azaldı azaldı.. şimdi tekrar 80 kiloyu geçtim.. boşuna vakit kaybettim yani.. kilo eski kilo tek fark yumurtalar azaldı..
kritik yaştayız.. Bir kaç doktor tavsiyesi alabildin mi..
Ağustosa kadar beklemen de şart ise iyice dinlen keyfini çıkar..
diğer doktoru hiç duymadım, Erbil beyle ön görüşme yapmştım.. ordan tanıyorum kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?