- Konu Sahibi floransa17
- #11.521
Kasıklarımda sancı oluyor bugün de uyandm uyanalı var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kanama olmadığı sürece korkma allahın izniyle birşey yok bunlar normalKasıklarımda sancı oluyor bugün de uyandm uyanalı var
79 canım test tarihim 20. si inşallah ikinci çocuk için ikinci deneme kimlik 79 ama ruhen farklı canımDuzenlerken gördümcango58 sen demi 77 lisin? Ayni yaştayız sanirim
İlk sayfayi düzenliyorum
Herkes yas tedavi merkezi vs ya simdi yazsin yoksa 3 ayda bir düzenliyorum :))) sonraki 3 aya kalırsınız:)
Günaydın kizlar
Herkese iyi haftalar :)
Haklisiniz ilk sayfayi çok boşladım
Bi toparlama icin bana ozet yazin ben bildiklerimi değiştireyim
süpersin ben kimlikte 40 ama ruhen 30 :))79 canım test tarihim 20. si inşallah ikinci çocuk için ikinci deneme kimlik 79 ama ruhen farklı canım
Yok çok şükür canm ama sancı da beni korkutuyor allah korusun bide zaten ekstrofem kullanıom böyle kanama olurmu kicanım kanama olmadığı sürece korkma allahın izniyle birşey yok bunlar normal
vücudun yeni hormonlar ile tanışıyor hayatında görmediği gebelik sayesinde
Benm yaşım 26 ruhen 40 oldu bence bu evham bu stres bu korku bu endişe cabuk yaslanıcam ama bildiğim halde değişrtiremiomsüpersin ben kimlikte 40 ama ruhen 30 :))
ilk evladın kaç yaşında bende ikinci için uğraşıyorum allah bağışlasın evladını canım
Kızlar bugün hafif ishal oldum sanırım dün hamburger yemiştik o yaptı aşırı değil ama tedirgin oldum doktora yarın gideceğim bugünden gitsem mi ki bebişlere bişi olmaz inşallah![]()
Olmaz kuzum ya muz ye. Ve leblebi ye. Cok kotuyse mecbur gidicende. Hafifse eger dogal yollara git. Patates hasla bedisimKızlar bugün hafif ishal oldum sanırım dün hamburger yemiştik o yaptı aşırı değil ama tedirgin oldum doktora yarın gideceğim bugünden gitsem mi ki bebişlere bişi olmaz inşallah![]()
Gunaydin topik dostlarim. Benim gibi transferi olup 9 dogurma evresindeki arkadaslarima onerim var. Puzzle bizi bir sure oyalayacaktir. Dr den filan gidip almayin 1000 puzzlar 40-45 civari. Eger bulundugunuz yerde cok buyuk bir carrefour varsa ki ben ordan aldim. 15 lira 1000 li si. Gayette guzel bir manzara. 500 luler 9.9 tavsiye ediyorum bu bizi biraz oyalar
Gören 27 falan diyor da ilaçlar çok etkiledi iki aşılama iki tüp yordu bedeni ben hem şeker hemde tansiyon hastasıyım bide. kızım 13 yaşında canım cümlemizinkini bağışlasın inşallah seninki kaç yaşındasüpersin ben kimlikte 40 ama ruhen 30 :))
ilk evladın kaç yaşında bende ikinci için uğraşıyorum allah bağışlasın evladını canım
Yonca___ bak puzzle güzel fikirmis oturarak mi yapiyosun yerde mi masada mi
Bedis123 gecmis olsun.. ishalsen bol su ic su kaybın çok olur.. haslanmis patates ve muz ishal keser
Doktorunla da mutlaka görüş tabi
A anneveoglusu teşekkür ederim ilk sayfayi duzenledim. 2018 e bol kirmizi bold yazili hepimiz hamile gireriz insallah
cango58 79 lu isen daha 38 bile sayilirsin :)
P Puffinmu seni de 36 yaptım.. doğum yaşını yazmis oldum :)