• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yatakta yatıyorum hemşire geliyor rahim sağ duvarında kanaman var diyor bende ağlayarak uyanıyorum manyağa bağladım kendim sağlıkçı olunca herşey kafamda dolanıyor psikiyatrik vaka oldum valla :halay:bide uyanıp kendimle dalga geçiyom yaa :KK76:

Hahaha deli kız geçecek merak etme sakin dur bizim bebişleri doğunca düşünemiyorum kızlar çılgın annelerin süper çıldırık bebişleri hahaha :))D

Bebisim benim 5. Gun emriyosu. Yarin 5. Gunum. Dr 9. Gun kanda istiyor. Allahhhh razi olsun hastanemdennnn 12. Gune birakmiyor yoksa delircem. Zaten pek akilli sayilmam :KK48:
Benimki ikinci gün embriyosu olunca mecbur 9. Günden önce çıkmaz bekleyecem ilkinde de 2. gün embriyosu 9. gün çıkmıştı

Kizlar bugun transferin 4. Gunu vesveselere basladiiimmm gecmis olsun bana. Hafif bi basagrisi var bugun. Boyle olup pozitif alan oldumu aceba?
canım kendini dinleme sonuca odaklanmamaya çalış. Şimdiden olumsuzmu deyip kendini kuzuları üzme
olumlu düşün ve güzel olacak inşallah

Kızlar Bedis123 Bedis123 cango58 cango58 Yonca___ Yonca___ ya akşamki konuşmalarınızı ben erken yattığımdan sabah okudum,sabah sabah güldürdünüz beni Allahda sizleri güldürsün.bugun bende akşam doktora gitcem yeniden test yaptırır.inşallah artmıştır değerler.gerçekten endişeler bitmio.ama insan genede pozitifi görünce biraz daha rahatlıyor.Allah hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza bebeğimizi almayı.

Bu arada floransa17 floransa17 topik annemiz, ben tedavi sırasında ilk sayfadaki listeye bakıp kaç yaşındakiler hamile kalabilmiş bakıodum hep.Çünkü bende hep geç kalmış hissi vardı.artık geç kaldım anne olmak için die dertleniodum orda yaşıma yakın birini görünce seviniodum aa bak buda hamile bende olabilirim die.nese benimde geçen gördüm yaşım 27 yazıo orda ama ben 35 yaşındayım hatta 36 olcam

floransa17 floransa17 bakarsın benim yaşımda biri okurda bende ona umut olurum.ay sabah sabah gene ağlak ağlak oldum yazarken.pofff iyiki hepiniz varsınız inşallah Allah hepimizin muradını versin:anne:
evet ilk sayfada bir güncelleme gerek hamileler belli olmalı birde hamile gözüküp bebişlerini kaybeden arkadaşta vardı ben baktığımda

Back