2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım benim ilaçlarım estrofem, crinone jel, elevit pronatal ve coraspin.başka bi ilacım yok yalnız hipotroit hastasıyım ve değerlerimi normal olması gereken değerde olmasına dikkat ettim rutin kontrol oldum.
Yeme içme için hergün yediğim sabah 1-2 yumurta ve yarım avakado yedim hergun ben seviyorumda.transferden öncede tükettim bunları birde haftada bir paça ve ilikli kemik kaynattım çorba olarak içtim.balık haftada 1 yemeğe çalıştım özellikle omega 3 cok içerdiği için hamsi yedim.bide akşamları kabak çekirdeği yedim.birde arkadasım önermişti zeytinyağında kuru incir bekletiyorsun 24 saat sona sabah bir tane yiyorsun.1-2 hafta onu yaptım.transferden sonraki gün dinlendim çünkü biz antalyada oturmadımız için bide yoldan gelmiştik yorgundum.ama sonraki günlerde hafif hareketli geçirdim.ben normalde uzun yürüyüşler yaparım hatta koşu vs.spor seviyorum ama hiç girmedim böle şeylere.sadece dışarı çıkınca 20 dk yavas yürüyüşler yaptım.

Hayırlı olsun canm rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin.Canm bu saydiklarini ne zaman tüketmeye başladın?Paça,ilikli kemik neye iyi geliyor? Benim bu ay inşallah toplama olur diğer ay Allah nasip ederse transfer.Ben nezaman başlayım mesela canm?

@cango58 bu gece uyumaya calis yogurt ayran vs ne iyi geliyorsa uyumana :)
Yarin uykunu almis olarak gitmende fayda var
Daha rahat olursun
Canim ayrica sana
gozun aydin canim saglikla artarak devam etsin cok mutlu oldum

Canım ben 26 agustosta opu oldum ve aynı zaman da miyom aldırdım.birazda bu miyomların korkusundan sağlıklı besleneyim deidm yeniden olmasın vs die.ozamandan beri yapıyorum.bebek tutunsun vs den ziyade sağlıklı olmak önemli die düşündüm sağlıklı bir hamilelik için.

Canım birde ben nar cıktıgından beri hergun 1 nar yedim ve doktorumun tavsiyesi üzerine transfersonrası günde en az 2 lt su içtim

Canım birde ben nar cıktıgından beri hergun 1 nar yedim ve doktorumun tavsiyesi üzerine transfersonrası günde en az 2 lt su içtim
Canm narı transfer sonrasi da mı tükettin?Transfer sonrasi iyi değil diye biliyorum ama transfer öncesi rahmin kalinlasmasina yardimci oluyormuş. Ben de myom aldırdım,inşallah tedavilerimiz sonrasinda hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Maşallah güzel haberler artmaya başladı :) Hayırlı olsun canı. Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

Canımsın yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam seni kendime baz alıyordum aynı şeyleri yaşadık şükür rabbim yüzünü güldürdü allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum
Darısı Y yonca_ ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…