• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canımsın yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam seni kendime baz alıyordum aynı şeyleri yaşadık şükür rabbim yüzünü güldürdü allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum
Darısı @yonca_ ya

Saol canım benim inşallah sizlerinde haberini alalım hepbirlikte mutlu olalım:KK15:

Canm narı transfer sonrasi da mı tükettin?Transfer sonrasi iyi değil diye biliyorum ama transfer öncesi rahmin kalinlasmasina yardimci oluyormuş. Ben de myom aldırdım,inşallah tedavilerimiz sonrasinda hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Canım ben yedim valla hala da yiyorum.

Kızlar clexane şimdiye kadar hep göbekten yapıldı koldan yaptıran var mı sıkıntı olur mu

Clexane kan sulandırıcı mi?
Bize coraspirin hap veriliyor..

Clexane kullanan arkadaslar yazar birazdan

Senin ilaclarini amerikadan mi yazdilar
Burda takip eden doktorun var mi? Bedis123 Bedis123

Nasil gecti canim yatirdilarmi? Sonrasi icin neler yapman gerek birsey dedilermi?
Canım ameliyathaneden çıkışta odamda dinlendim yaklaşık iki saate yakın sonra yavaş yavaş kalkıp ayrıldık hastaneden arabanın ön koltuğu yatırıp yavaş yavaş 250 km yi döndük sonrasına istirahat ilk üç gün mutlak yatak istirahati,ananas imom diye Bi vitamin almam söylendi. Yeşil yapraklı nane maydonoz falan önceki transferde söylenmişti çay kahve yasak bakalım hayırlısı inşallah

canım bu sayfaya hoşgeldin hayırlısı ile seninde bu sayfada güzel haberlerini alırız bir tanem
Hoşbuldum canım aminnn inşallah güzel haberler alırız hep birlikte
Sağol canım peki ne olacak şimdi neye bakıyor doktor
Biyopside rahimle ilgili bir sorun var mı diye bakılıyor canım. Histereskopi esnasında herkesten alınıyor genelde
Rabb'im herkesten razı olsun canlarım isteyen dileyen herkese tattırsın bu mutluluğu :anne::KK15::KK15::emir_bebek:
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

Burada da takip eden doktorum var canım coraspinde kullanıyorum ikiside kullanacaksın 3 ay dedi
Clexan ben kullandım göbekten yaptım genelde ama sağlıkçı arkadaşlara denk geldikçe koladan da yaptırdım bir sorun olmaz yaptırabilirsin canım

Back