- Konu Sahibi floransa17
- #11.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin arkadasimCanımsın yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam seni kendime baz alıyordum aynı şeyleri yaşadık şükür rabbim yüzünü güldürdü allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum
Darısı @yonca_ ya
Canımsın yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam seni kendime baz alıyordum aynı şeyleri yaşadık şükür rabbim yüzünü güldürdü allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum
Darısı @yonca_ ya
Maşallah güzel haberler artmaya başladı :) Hayırlı olsun canı. Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)
Amin arkadasimCanımsın yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam seni kendime baz alıyordum aynı şeyleri yaşadık şükür rabbim yüzünü güldürdü allah tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum
Darısı @yonca_ ya
Canm narı transfer sonrasi da mı tükettin?Transfer sonrasi iyi değil diye biliyorum ama transfer öncesi rahmin kalinlasmasina yardimci oluyormuş. Ben de myom aldırdım,inşallah tedavilerimiz sonrasinda hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Transfer oldu canım tek embriyo inşallah
Kızlar clexane şimdiye kadar hep göbekten yapıldı koldan yaptıran var mı sıkıntı olur mu
Hayırlı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağızTransfer oldu canım tek embriyo inşallah
Gozun aydin canim. hadi hayirlisiBende adet oldum bugün çok şükür
Aradım merkezi 21 kasımda kontrol histereskopisi olacağım netleşti sonraki kontrol için ne zaman diyecek süreç nasıl işleyecek merak ediyorum
Clexane kan sulandırıcı mi?
Bize coraspirin hap veriliyor..
Clexane kullanan arkadaslar yazar birazdan
Senin ilaclarini amerikadan mi yazdilar
Burda takip eden doktorun var mi?Bedis123
Nasil gecti canim yatirdilarmi? Sonrasi icin neler yapman gerek birsey dedilermi?Transfer oldu canım tek embriyo inşallah
İnşallah canım hepimizin güzel haberlerine seviniriz inşallahHayırlı olsun canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız
Canım ameliyathaneden çıkışta odamda dinlendim yaklaşık iki saate yakın sonra yavaş yavaş kalkıp ayrıldık hastaneden arabanın ön koltuğu yatırıp yavaş yavaş 250 km yi döndük sonrasına istirahat ilk üç gün mutlak yatak istirahati,ananas imom diye Bi vitamin almam söylendi. Yeşil yapraklı nane maydonoz falan önceki transferde söylenmişti çay kahve yasak bakalım hayırlısı inşallahNasil gecti canim yatirdilarmi? Sonrasi icin neler yapman gerek birsey dedilermi?
Hoşbuldum canım aminnn inşallah güzel haberler alırız hep birliktecanım bu sayfaya hoşgeldin hayırlısı ile seninde bu sayfada güzel haberlerini alırız bir tanem
Biyopside rahimle ilgili bir sorun var mı diye bakılıyor canım. Histereskopi esnasında herkesten alınıyor geneldeSağol canım peki ne olacak şimdi neye bakıyor doktor
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahRabb'im herkesten razı olsun canlarım isteyen dileyen herkese tattırsın bu mutluluğu![]()
Clexan ben kullandım göbekten yaptım genelde ama sağlıkçı arkadaşlara denk geldikçe koladan da yaptırdım bir sorun olmaz yaptırabilirsin canımBurada da takip eden doktorum var canım coraspinde kullanıyorum ikiside kullanacaksın 3 ay dedi