- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.401
Sağol canım Bi tane teyzesi inşallahCanim allah yar ve yardimcin olsun. Saglicakla al gel bebisini, bebislerini
Sagliklica gelsin insallah. canim dualarimiz seninle. Insallah pes pesede yigidolarin pozitif haberlerini veririz :)Sağol canım Bi tane teyzesi inşallah
İnşallah canımSagliklica gelsin insallah. canim dualarimiz seninle. Insallah pes pesede yigidolarin pozitif haberlerini veririz :)
Aynen canm benim drum da 3 4 ay ya da 2 3 ay demişti. Yaş olarak bakınca 6 ay bekle dedi.Ama bana kontrol histereskopisi yapılmadı.Öyle ultrasonla muayene oldum.Allah emeklerimizi araya vermesin canm.Bunca uğraş mücadeleden sonra dilerim ki hayallerimize kavuşalim.hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. bana dr 3 adet geçmeden trasfer yapmam dedi benimde opu eylülde oldu 3 tane embriyo donduruldu. ocak sonunda adet sonrasında transfer planlıyor dr bakalım ne olacak. bu adet sonrasında kontrol histereskopisi olacak miyon alınma sonrasında duruma bakacak dr. birde yapışıklık olmuşmu diye bakacak
Canim akıntı çok normal.Bende de olmuştu orgalutrandan sonra drum normal dedi.Emin ol yani.İçin rahat olsun.Yunurtlama akintisi geldi az evvel benden.acaba erken catlamis olabilir mi yunurtam. Dunku kontrolde bisi demedi dr. Simdi orgalutran vurunucam. Pazartesi yunurta toplama olacakti. Erken mi catladi simdi anlamadim
Sagol canim icim rahatladi nasil gerilmistim var yaCanim akıntı çok normal.Bende de olmuştu orgalutrandan sonra drum normal dedi.Emin ol yani.İçin rahat olsun.
Canim ben çok eminim gerçekten moral olsun diye söylemiyorum.3 tedavi gördüm,üçünde de orgalutrandan sonra akıntım oldu çok az da değildi. Çatlama falan olmadı. İlk tedavimde druma sordum olur öyle normal dedi.Sonrakilerde sorma gereği bile hissetmedim.Boşuna canını sıkma.Sagol canim icim rahatladi nasil gerilmistim var ya
41 kere maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahAmin canım net değil çok sıkışık olamadığım için tam göremedi ama 3 gibi çok küçük küçücükler teyzesi:) haftaya kesin beli olur
Rabbim Sağlıkla Nasip etsin inşallahYarın kuzumu almaya gideceğiz transfer günü geldi çattı.ölü doğum sonrası tedavi kararı verdiğimiz günden beri gün sayıyorduk nihai an geldi artık Rabbim neyi kısmet ederse o olacak dualarınıza talibim arkadaşlar
Cok tesekkur ederim canim... sen ne durumdasin tedavi goruyormusun? Yoksa hamilemisin?Canim ben çok eminim gerçekten moral olsun diye söylemiyorum.3 tedavi gördüm,üçünde de orgalutrandan sonra akıntım oldu çok az da değildi. Çatlama falan olmadı. İlk tedavimde druma sordum olur öyle normal dedi.Sonrakilerde sorma gereği bile hissetmedim.Boşuna canını sıkma.
Bu arada ben de acaba çatlama mi oldu demiştim. Yok canm içini ferah tut.
Gunaydin 3. Gunum canim. Testim cuma gunu. Cok duygusalim ya mal gibi herseye gozlerim doluyo. :) Haberlere faceye bakmiyorum kaciyorum aglamamak icin.
Canm ben iki ay önce opu oldum.İki embriyo kaldı. O yüzden bu ayki raglimle beraber tekrar yumurta takibi yapılacak. Onlar da toplanıp oluşan embriyolarla birlikte hepsi genetiğe gidecek.Havuz yöntemi yani benimki.Sağlıklı gelen olursa inşallah önümüzdeki ay transfer yapılacak. Regl olmam lazım bekliyorum.:))Cok tesekkur ederim canim... sen ne durumdasin tedavi goruyormusun? Yoksa hamilemisin?
Insallah guzel haberlerle burada olursun.. zorlu surec Allah yuzunu guldursunCanm ben iki ay önce opu oldum.İki embriyo kaldı. O yüzden bu ayki raglimle beraber tekrar yumurta takibi yapılacak. Onlar da toplanıp oluşan embriyolarla birlikte hepsi genetiğe gidecek.Havuz yöntemi yani benimki.Sağlıklı gelen olursa inşallah önümüzdeki ay transfer yapılacak. Regl olmam lazım bekliyorum.:))
Cok guzel bir haber, ne mutlu size degeriniz katlanarak gitsin insalalahKızlar bugun transferden sonra 9. Günümdü ve bugun test yapmamı sölemişti doktor.hcg 103 çıktı çok sevindim sizinlede paylaşmak istedim.daha doktorumla konuşmadım ama sanırım iyi bir değer.umarım katlanarak gider ve Allah sağlıkla kucağımızada almayı nasip eder.umarım hepimiz muradımıza ereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?