- 31 Ekim 2017
- 325
- 847
- 23
- 40
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.461
Clexan ben kullandım göbekten yaptım genelde ama sağlıkçı arkadaşlara denk geldikçe koladan da yaptırdım bir sorun olmaz yaptırabilirsin canım
Kızlar clexane şimdiye kadar hep göbekten yapıldı koldan yaptıran var mı sıkıntı olur mu
Bende adet oldum bugün çok şükür
Aradım merkezi 21 kasımda kontrol histereskopisi olacağım netleşti sonraki kontrol için ne zaman diyecek süreç nasıl işleyecek merak ediyorum
Bende merak ediyorum canım hadi hayırlı haberler alırsın kontroldeBende adet oldum bugün çok şükür
Aradım merkezi 21 kasımda kontrol histereskopisi olacağım netleşti sonraki kontrol için ne zaman diyecek süreç nasıl işleyecek merak ediyorum
Hadi hayırlısı canım. Benim de ya 20 ya da 21 transferim olmalı, son müayenede netleşecek. Aynı güne denk gelecez qalibaBende adet oldum bugün çok şükür
Sonuna kadar sürdürsün rabbim inşallah. Ben onu dokuz ay kullanacağım o yüzden mecburen kol göbek değiştirerek yapacağım canımSağol canım inşallah uzun bir maceraya girdik bakalım :)
Arkadaslar Merhabalar Bende dun transfer oldum.5.gun embriyosuydular dondurulmuslardi ilk denemem. Transferde ultrasonda gosterdiler uste su an burdalar diye o kadar duygulandimki o an Insllh tutunurlar dua edin bana lutfennbirkac kere hapsirdim bugun etkilemez dimi arkadaslar korkuyorum insllh benimledirler
Canim hayirlisi olsun insallah tutunur bebislerin. Birsry olmazmis hapsirmak oksurmekten korkmaArkadaslar Merhabalar Bende dun transfer oldum.5.gun embriyosuydular dondurulmuslardi ilk denemem. Transferde ultrasonda gosterdiler uste su an burdalar diye o kadar duygulandimki o an Insllh tutunurlar dua edin bana lutfennbirkac kere hapsirdim bugun etkilemez dimi arkadaslar korkuyorum insllh benimledirler
Sonuna kadar sürdürsün rabbim inşallah. Ben onu dokuz ay kullanacağım o yüzden mecburen kol göbek değiştirerek yapacağım canım
Amin canim. Tedirgin olmustum cok cok sagollCanim hayirlisi olsun insallah tutunur bebislerin. Birsry olmazmis hapsirmak oksurmekten korkma
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah sıkı sıkk tutunur bebişlerin. Öksürmekle hapşırmakla bişey olmaz stres yapma kendineArkadaslar Merhabalar Bende dun transfer oldum.5.gun embriyosuydular dondurulmuslardi ilk denemem. Transferde ultrasonda gosterdiler uste su an burdalar diye o kadar duygulandimki o an Insllh tutunurlar dua edin bana lutfennbirkac kere hapsirdim bugun etkilemez dimi arkadaslar korkuyorum insllh benimledirler
Cok sagol canim. Aminnn Aminnn . Hepimiz tez zamanda kavusuruz bebislerimize insllhHayırlı olsun arkadaşım inşallah sıkı sıkk tutunur bebişlerin. Öksürmekle hapşırmakla bişey olmaz stres yapma kendine
Aynenn robot gibiyim. Hapsirmanak icin kendimi siktikca daha cok hapsirasim geliyor :) insllh hayirlisi olurGünaydın kızlar
Evet herkesin dedigi gibi öksürmek ve hapşırmakla birşey olmaz
Çünkü yerlestirilen embriyo
Toz tanesi kadar belki daha küçük ve yapıştığı yerde kalir düşme ihtimali yok.
Ben tranferden sonra robot gibi yürüyodum :)) düşer diye
Sonra heryerime kramp girip bi ton strese girmistim
Kizlar bi prof un videosunu izledim cok guzel anlatmis. Diyorki tup bebek bir dag a top atmaya benzer. O top bir yere tutunur kalirsa implantasyon baslar. Buna gore sizin surekli yatmaniz bunu degistiremeyecegi gibi yurumenizde bu durumu degistirmez. O yuzden bence en cok stresten uzak durmamiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?