- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.381
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin rabbimKürtaj oldum canım ben.allah sizkerinkine ömür versin.
Kürtaj oldum canım ben.allah sizkerinkine ömür versin.
Allahım sabrını versin yeni bir gebelikle bu yasadıklarını hemen unutursun inşallah canımmCanım ben kürtaj oldum.8 haftalıkken 6 haftalık görünüyodu.kalp atılıda yoktu.allah sizlere nasip etsin.benim kısmet değilmiş.
Cok gecmis olsun allah tekrarini yasatmasin canim. Insallah bir dahaki sefere saglikla seni bulsunCanım ben kürtaj oldum.8 haftalıkken 6 haftalık görünüyodu.kalp atılıda yoktu.allah sizlere nasip etsin.benim kısmet değilmiş.
Kızlar, crinone jel kullanan var mı ? Bende bugün tortusu uçuk pembe olarak geldi. Bira bel ve kaşık ağrım oldu. Kafamda şüphe oldu.. böyle jel kullanıp pembe şekilde geri gelen ve transferi tutmayan var mı?
Canim sevindim senin adina insallah saglicakla devam etsin. Kac kese var?Kızlar bugün yine gittim doktora testi yeniledik gerek yok denmişti Bhcg gayet yüksekti ama ben içim rahat etsin diye tekrar yaptırdım ve sonuç BHcg 2924 herşey yolunda minicik keseleri de gördük ama net değil haftaya tekrar gideceğim dua edin lütfen hep böyle devam etsin :) @assmnm canım çok geçmiş olsun Rabb'im gönlümüzün muradını versin umutsuz olmak yok tekrar tekrar denenecek ve o bebiş olacak :)
Amin canım net değil çok sıkışık olamadığım için tam göremedi ama 3 gibi çok küçük küçücükler teyzesi:) haftaya kesin beli olurCanim sevindim senin adina insallah saglicakla devam etsin. Kac kese var?
Oy oyy oyyy kuzular masallahhhAmin canım net değil çok sıkışık olamadığım için tam göremedi ama 3 gibi çok küçük küçücükler teyzesi:) haftaya kesin beli olur
Maşallah subhanallah Rabbim nazarardan korusun duanı eksik etme bizim için de güzel anneeKızlar bugün yine gittim doktora testi yeniledik gerek yok denmişti Bhcg gayet yüksekti ama ben içim rahat etsin diye tekrar yaptırdım ve sonuç BHcg 2924 herşey yolunda minicik keseleri de gördük ama net değil haftaya tekrar gideceğim dua edin lütfen hep böyle devam etsin :) @assmnm canım çok geçmiş olsun Rabb'im gönlümüzün muradını versin umutsuz olmak yok tekrar tekrar denenecek ve o bebiş olacak :)
Yunurtlama akintisi geldi az evvel benden.acaba erken catlamis olabilir mi yunurtam. Dunku kontrolde bisi demedi dr. Simdi orgalutran vurunucam. Pazartesi yunurta toplama olacakti. Erken mi catladi simdi anlamadim
Iyiyim arkadasim tsk ler. Ne yapayim geziyorum surekli. Bugun biraz fazla yurudum allaha emanet. Gun kovaliyorum. Sen nasilsin? Sali gunumu doktordasin? Az kaldi
Az evvel vurundum.. cok gerildim birden.. pazartesi opu yapariz dedi dr. Opu yu bile goremicem heralde dedim.. kafam allak bullak gec olmasa dr aricagim ama gec olduBenim de orgalutran vurulduğum gun yumurta aki kivaminda sivi geldi
Sorun olmadı
Normal sanırım
Canim allah yar ve yardimcin olsun. Saglicakla al gel bebisini, bebisleriniYarın kuzumu almaya gideceğiz transfer günü geldi çattı.ölü doğum sonrası tedavi kararı verdiğimiz günden beri günsayıyorduk nihai an geldi artık Rabbim neyi kısmet ederse o olacak dualarınıza talibim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?