- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
- #11.361
Geçmiş olsun canm.Benimki 3 cme yakındı ve sezeryan yerime yakındı. Tam da bebeğin tutunacagi yerdeydi.Drum almayi tavsiye etmişti ben zaman kaybı olmasın diye kabul etmedim.Sonra da tutundu ancak ilerlemedi.İlk kontrolümde drum kesenin bozulmaya başladığını ve hemen bu myomu almamız gerektiğini söyledi. Ona bağladı yani bu durumu.Sonra laparoskopi yöntemiyle myomumu aldırdım. Drum 35 yasin üstü olsaydın 2 3 ay dinlen derdim ama yasin 35 in altı o yüzden tavsiyem 6 ay dinlenip öyle tedaviye başlaman dedi.Aralık ayinda ameliyat oldum Haziran'da tekrar baslayacaktik ancak kan değerim düşüktü,Onu yükseltmek için iki ay bekledik sonra da bayram falan derken bu zamana geldik.İki ay önce bir toplamam oldu ama iki embriyo olunca bu ay kismetse tekrar toplama olacak ve insallah hepsi genetige gidecek.
hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. bana dr 3 adet geçmeden trasfer yapmam dedi benimde opu eylülde oldu 3 tane embriyo donduruldu. ocak sonunda adet sonrasında transfer planlıyor dr bakalım ne olacak. bu adet sonrasında kontrol histereskopisi olacak miyon alınma sonrasında duruma bakacak dr. birde yapışıklık olmuşmu diye bakacak