- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #11.361
Geçmiş olsun canm.Benimki 3 cme yakındı ve sezeryan yerime yakındı. Tam da bebeğin tutunacagi yerdeydi.Drum almayi tavsiye etmişti ben zaman kaybı olmasın diye kabul etmedim.Sonra da tutundu ancak ilerlemedi.İlk kontrolümde drum kesenin bozulmaya başladığını ve hemen bu myomu almamız gerektiğini söyledi. Ona bağladı yani bu durumu.Sonra laparoskopi yöntemiyle myomumu aldırdım. Drum 35 yasin üstü olsaydın 2 3 ay dinlen derdim ama yasin 35 in altı o yüzden tavsiyem 6 ay dinlenip öyle tedaviye başlaman dedi.Aralık ayinda ameliyat oldum Haziran'da tekrar baslayacaktik ancak kan değerim düşüktü,Onu yükseltmek için iki ay bekledik sonra da bayram falan derken bu zamana geldik.İki ay önce bir toplamam oldu ama iki embriyo olunca bu ay kismetse tekrar toplama olacak ve insallah hepsi genetige gidecek.
canım çok geçmiş olsun arkadaşım hayırlısı ile atlattın sende canımSağol canım peki ne olacak şimdi neye bakıyor doktor
Sağol canım polip var demişti başta zaten ama önemsemedi onu şimdi parça aldı yaaa canımdan can gitti. Neye bakıyorlar canım ben sandımki rahmin yapısına içine ne var ne yok diye bakıyor 2. Tüp bebek için cizik atıyor ama bunlar olmamış gibi geldi bana yada açıdan ben anlamadimhadi inşallah sıkıntı yoktur. olduğunu sanmıyorum canım bi polip varsa onu alıp patolojiye gndermiştir. o da geç çıkıyor zaten.
Dondurulunca ertesi aya yada 2.aya ttansfer yapilamiyor mu?hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. bana dr 3 adet geçmeden trasfer yapmam dedi benimde opu eylülde oldu 3 tane embriyo donduruldu. ocak sonunda adet sonrasında transfer planlıyor dr bakalım ne olacak. bu adet sonrasında kontrol histereskopisi olacak miyon alınma sonrasında duruma bakacak dr. birde yapışıklık olmuşmu diye bakacak
A anneveoglusu videoda diyorki ileri anne yasi gebeligi diye bir sey yoktur.
Eskiden 35 yas ustu nadir genelik olurdu ve ileri yas kabul edilirdi ama günümüzde artik gec evlilikler vs 35-40-45te insanlar cocuk olayini düşünüyor
Kadin vucudu erkege gore daha saglikli bir süreç gecirdigi icin menopoza girene kadar hamile kalma olasiligi var diyor
Benim gittiğim her doktorda yasadigim sıkıntı buydu gercekten. Eyvah hemen cocuk yapmalisiniz gec kaldiniz rezervin bitmek uzere kalitesi bozuluyor diye diye beni bi yilda nerdeyse menopoza soktular. Bi yilda yumurta sayim 10 dan 2 ye düştü..
Hic biriyle de tüp bebege ilerlemedim bastan bu kadar moral bozan doktorlarla olmaz diye düşündüm
En iyi doktor bence ne ümit tüccarı olan ne de moral bozan... nötr kalan doktor bence en iyisi
canım çok geçmiş olsun arkadaşım hayırlısı ile atlattın sende canım
alınan parçada olumsuz bir durum olup olmadığının tetkinini yapacaklardır
canım benim miyon alındı opu sonrası adet ile onun için dr bana 3 adet bekleyeceğiz dediDondurulunca ertesi aya yada 2.aya ttansfer yapilamiyor mu?
Anladim canim gecmis olsun.. insallah guzel haberlerinide aliriz senin buradan..canım benim miyon alındı opu sonrası adet ile onun için dr bana 3 adet bekleyeceğiz dedi
ama eğer rahimde bir sıkıntı yoksa sonraki adet ile başlıyorlar dondurulmuş transfere
canım rahminde alınan parçada sorun çıkarsa zaten o tutunmamasının nedenini belirleyecektir diye düşünüyorum bunun için almıştır drunPeki bebek neden tutmadı ona bakmıyor mu canim
Canım çok sağol içim rahatladi. Gonapeptyl 3.75 yazmış reçeteye ama onun üretimi yokmuş fazla decapeptly alabilirsiniz dedi ondan alacagimDECAPEPTYL DEPOT kadınlarda,
• Rahim tümörü (miyom) belirtileri olan kadınlarda kanama ve ağrı belirtilerini azaltmak için miyom boyutunun ameliyat öncesi küçültülmesinde,
• Ameliyatın ilk tedavi seçeneği olarak uygun olmadığı ve yumurtalık hormonlarının baskılanmasının gerekli olduğunun laparoskopiyle (karın boşluğunun kamera ile izlenmesi yöntemi) doğrulandığı ve belirti veren rahim iç tabakasının rahim dışında bulunması (endometriyozis)
• Yardımla üreme teknikleri için kontrollü aşırı yumurtalık uyarımı yapılan kadınlarda erken olgunlaşmış yumurta hücrelerini büyüten ve yumurtalıktan östrojen hormonu salgılanmasını sağlayan hormon (luteinize edici hormonun) ani yükselmelerinin düzenlenmesi ve artışının önlenmesinde,
durumlarında kullanılır.
Korkma canım bende adetimin 14.günü lucrin depot kullandım aynı özellikler
canım rahminde alınan parçada sorun çıkarsa zaten o tutunmamasının nedenini belirleyecektir diye düşünüyorum bunun için almıştır drun
sen druna süt gelmesini sorabildin mi
dr histereskopi sonrası yanına gelip seni bilgilendirdi mi neden parça almış sorabildin mi
öğrenemediysen drun hemşiresini arayıp bu konuyu sorsan o dr ile görüşüp sana bilgi verir
canım sen narkoz almadın mı?Sağol canım polip var demişti başta zaten ama önemsemedi onu şimdi parça aldı yaaa canımdan can gitti. Neye bakıyorlar canım ben sandımki rahmin yapısına içine ne var ne yok diye bakıyor 2. Tüp bebek için cizik atıyor ama bunlar olmamış gibi geldi bana yada açıdan ben anlamadim
Su içtiğim için yapmadilar canım az verdiler ama uyumadım tabi canım çok acıdı ölüyorum sandımcanım sen narkoz almadın mı?
Canım ben kürtaj oldum.8 haftalıkken 6 haftalık görünüyodu.kalp atılıda yoktu.allah sizlere nasip etsin.benim kısmet değilmiş.Canımm cok üzüldümm yaa allahım inşallah bir mucize verir benm de aklma takıldı 6 haftalık oldugu gün gittim kalp atısı duyulmadı baska doktora gitmişdim ama doktor 5haftalık dedi onu da anlamadm tüp bebek merkezi ayın 17sne cagırdı bu doktor da 17sinr gel dedii daha kücük dedii ben de cok endişe ettm şimdi allahım inşallah duyurur sana sesinii
O mucize bana hiç bir zaman uğramadı canım şimdi olduğu gibi.kürtaj oldum ben.canım çok üzüldüm inşallah bir mucize olur rabbim yüzünü güldürür
Kürtaj oldum canım ben.allah sizkerinkine ömür versin.çok üzüldüm canım inşallah toparlanır bebişinbir riskli gebelik uzmanında fikrini alsan iyi olur bence canım tabi gitmediysen rabim tutunsun büyüsün bebeğin dualarım seninle
Inşallah banada nasip olur.. amin canım senin süreç güzel ilerliyor inşallah ocakta transferin sağlıklı tutunur hamile kalırsın canımİYİYİM ŞÜKÜR CANIM ADET OLMAYI BEKLİYORUM
GECİKME UMUT ETTİRİYOR SONRA ÜZÜYOR HAKLISIN AMA YILMAK YOK YOLA DEVAM ARKADAŞIM
KULLAN BAKALIM OVİ TESTİNİ BEN O TESTLERİ KULLANIRKEN BİR KEZ GEBE KALDIM İNŞALLAH SANADA SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE NASİP EDER
Çok çok geçmiş olsun allah sabır ve güç versin. Bu olumsuzluk sonrası inşallah allahım sana sağlıklı gebelik nasip eder üzüntün hafiflerKürtaj oldum canım ben.allah sizkerinkine ömür versin.
çok üzüldüm arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsunO mucize bana hiç bir zaman uğramadı canım şimdi olduğu gibi.kürtaj oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?