2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

hayırlısı olsun canım sanada çok geçmiş olsun arkadaşım. bana dr 3 adet geçmeden trasfer yapmam dedi benimde opu eylülde oldu 3 tane embriyo donduruldu. ocak sonunda adet sonrasında transfer planlıyor dr bakalım ne olacak. bu adet sonrasında kontrol histereskopisi olacak miyon alınma sonrasında duruma bakacak dr. birde yapışıklık olmuşmu diye bakacak

hadi inşallah sıkıntı yoktur. olduğunu sanmıyorum canım bi polip varsa onu alıp patolojiye gndermiştir. o da geç çıkıyor zaten.
Sağol canım polip var demişti başta zaten ama önemsemedi onu şimdi parça aldı yaaa canımdan can gitti. Neye bakıyorlar canım ben sandımki rahmin yapısına içine ne var ne yok diye bakıyor 2. Tüp bebek için cizik atıyor ama bunlar olmamış gibi geldi bana yada açıdan ben anlamadim

Dondurulunca ertesi aya yada 2.aya ttansfer yapilamiyor mu?

canım benim drum 40 yaş ile yumurta kalitesinin azaldığını ve bebeğin taşınmasında erken doğum sorunları olabileceğini söylemişti
ama şu bir gerçek artık evlenme yaşı yükseldi hatta 30lu yaşlarda evlenen insanların ikinci çocuk için isteği 35 yaş üstüne denk geliyor ben 30 yaşında anne oldum 35 yaşında ikinci için korunmayı bıraktım ama 5 yıllık süreçte 3 kez kapalı miyon operasyonu ve bir dış gebelik oldu hala ikinci evladıma kavuşamadım
sen vücuduna iyi bakarsan neden olmasın artık rezerv azlığı 35 yaş üstü kadınların sorunu değil genç hastalarda da oluyor bu sıkıntı

Peki bebek neden tutmadı ona bakmıyor mu canim
canım rahminde alınan parçada sorun çıkarsa zaten o tutunmamasının nedenini belirleyecektir diye düşünüyorum bunun için almıştır drun
sen druna süt gelmesini sorabildin mi
dr histereskopi sonrası yanına gelip seni bilgilendirdi mi neden parça almış sorabildin mi
öğrenemediysen drun hemşiresini arayıp bu konuyu sorsan o dr ile görüşüp sana bilgi verir

Canım çok sağol içim rahatladi. Gonapeptyl 3.75 yazmış reçeteye ama onun üretimi yokmuş fazla decapeptly alabilirsiniz dedi ondan alacagim

Canim sanada geçmiş olsun

canım sen narkoz almadın mı?

Canım ben kürtaj oldum.8 haftalıkken 6 haftalık görünüyodu.kalp atılıda yoktu.allah sizlere nasip etsin.benim kısmet değilmiş.

Inşallah banada nasip olur.. amin canım senin süreç güzel ilerliyor inşallah ocakta transferin sağlıklı tutunur hamile kalırsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…